Gönderen Konu: 25 Kasım 2025- lifehair Şahin ÇELİK 2.Ekim  (Okunma sayısı 2356 defa)

alfonzomontana

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 25 Kasım 2025- lifehair Şahin ÇELİK 2.Ekim
« Yanıtla #45 : Bugün, 02:29:34 »
Sitemin fayda etmiş sanırım ilgi çoğalmış keşke böyle şeyler olmadan merkez ayrımı olmadan davranılsa.

Böyle gelmiş böyle gider... Sitenin ana sayfasında ESKİ TARİHLİ  asmed ile alakalı başlı başına sekme mevcut..Adam kendi ülkesinin vatandaşına böyle düşmanca bir fiyat politikası uyguluyor, klinikle alakalı bir paylaşım olduğunda herkes oraya üşüşüyor. Desen ki adamların her ektiği çıkıyor Euro talep etmekte haklı; forumda bir sürü patlayan ekimi mevcut. Kliniği karaladığım düşünülmesin yada kedi-ciğer ilişkisi akla gelmesin. Madem o kadar ulaşılmaz erişilmez takılıyorsun usta-çırak ilişkisiyle bir ekip kurarsın Türk hastalara TL bazında fiyat politikası uygularsın (gerçi o çırak-kalfalar bile Euro talep ediyor), insanlarda kliniğin ismine güvenerek yarı yolda kalmayacağını bilerek seni tercih eder.
İşin özü Kendim çalıp kendim oynamak istemedim konunun sikinmesini istedim silinmedi.

Zaten ektirmişim burada paylaşmam milletin bir şeyler yazması çizmesi başarı/fire oranımı etkilemeyecek (:

alfonzomontana

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 25 Kasım 2025- lifehair Şahin ÇELİK 2.Ekim
« Yanıtla #46 : Bugün, 02:32:31 »
ben ikisini beraber kullanıyorum ikisi beraber sıkıntı yapıyor bence

sadece xpecia kullanırken bir sorun yoktu hatta bir dönem yanında topikal finasta kullanmıştım yine sorun olmamıştı

şahin hoca ve ergin hoca finası bıraktığında yan etkiler geçer dedi, ankarada ürolog; berkan reşaroğlu da kullan, sıkıntı olursa bırakırsın, yan etkisi bırakınca geçer dedi

Bildiğin hormon ilacı alıyorsun, üremeni bile etkiliyor. Sence tek etkisi fiziksel cinsel etkiler mi ki bıraktığında normale dönsün? Kullanana saygım var ama bedeli ağır bir ilaç..

Facebook Twitter Instagram