Gönderen Konu: Yaşlanmak istemeyenler okusun (sonuna kadar)  (Okunma sayısı 1917 defa)

dejavuu86

• Sr. Member
Ynt: Yaşlanmak istemeyenler okusun (sonuna kadar)
« Yanıtla #30 : 13 Ocak 2026, 19:52:10 »
Ayrıca cim carey , brad pitt hiç sağlıksız gözükmüyorlar yaşlarına rağmen . Arkadaş çevreme de bakıyorum veganlar sabah akşam mangal yapan adamlara göre çok çok genç gözüküyorlar ve çok çok daha sağlıklılar  tabi burada sosyo ekonomik durumda söz konusu . Yoksul için veganlık küfür gibi bir şey çok uzaklar ve bu idrak edecek kapasiteleri de yoktur
bu kişilerin vegan olduğunu nasıl karar verdin saydigin adam Brad Pitt uç örnek adam herşey yaptırıyor kendine medikal olarak yaşlanmayı geciktirmek için   sebze meyve yiyerek mi genç kalmaya çalışıyor sence ? Mangal yap demedim ki ben dengeli beslenme herşeyden az az ona bakarsan bir amca 30 yıl gofret yiyerek yaşıyor yaşına göre dinç görünüyor buna ne diyeceksin 😀 bir de internette bir kadın gördüm sürekli meyve yiyerek yaşamış ve genc yaşta ölmüş ve son hali yeme bozukluğu olan insanlar  gibiydi burada en önemli olan vücuduna göre beslenme ve az stresli yaşam  bir de yoksul neden anlamasın vegan yaşamı yoksul olmak gerizekalı olmak mı sana göre  İbrahim Tatlıses çok zengin dediğin mangal kebap herşeyi yiyor çok mu idrak ediyor 😂  biraz on yargılı yaklasiyorsun   

İsmail Aydın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #31 : 13 Ocak 2026, 21:02:54 »
Bunlar topikal çözümler

Nac
Resveratrol
q10
Glutatyon
Astaksantin
C Vitamini
Omega 3

Bu işin en büyük kriteri düzenli sağlıklı hayat istediğiniz kadar takviye vs alın bunlar uygulanmıyorsa zor ücretsiz olarak yapabileceğiniz en etkili adımlarda şöyle ;

Şekersiz diyet,
Bol Su,
Çok iyi uyku düzeni,
Temiz hava,

En önemli kriterler.
Alkol, sigara, hazır paketli yiyecekler olmaması lazım
Günlük Rutin
Günde 1kez Minoxidil
Dutasterid 0.5mg
10g Kolajen
Biotin 2.5mg
170mg hyaluronik asit
1000mg  C vitamini
600mg nac
20mg çinko
24mg E vitamini
1000mg omega 3 (epa/dha)
D3-K2 1000IUx3
Ducray Şampaun
Haftada 1kez, 1.25mm Mikroiğneleme

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 13 Ocak 2026, 22:02:09 »
bu kişilerin vegan olduğunu nasıl karar verdin saydigin adam Brad Pitt uç örnek adam herşey yaptırıyor kendine medikal olarak yaşlanmayı geciktirmek için   sebze meyve yiyerek mi genç kalmaya çalışıyor sence ? Mangal yap demedim ki ben dengeli beslenme herşeyden az az ona bakarsan bir amca 30 yıl gofret yiyerek yaşıyor yaşına göre dinç görünüyor buna ne diyeceksin 😀 bir de internette bir kadın gördüm sürekli meyve yiyerek yaşamış ve genc yaşta ölmüş ve son hali yeme bozukluğu olan insanlar  gibiydi burada en önemli olan vücuduna göre beslenme ve az stresli yaşam  bir de yoksul neden anlamasın vegan yaşamı yoksul olmak gerizekalı olmak mı sana göre  İbrahim Tatlıses çok zengin dediğin mangal kebap herşeyi yiyor çok mu idrak ediyor 😂  biraz on yargılı yaklasiyorsun

Neden sinirleniyorsun . Gerçekten açıklamama rağmen anlamamaktan ısrar ediyorsun. Cim carey , brad pitt  kendileri vejeteryan olduğunu söylüyorlar. Her zengin duyarlı veya zeki değil yoksulların çoğu sürü palitikasını gödüyor. Onlara aykırı yaşamları anlamazlar ve yargılarlar aynen sizin gibi

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 14 Ocak 2026, 00:07:39 »
Neden sinirleniyorsun . Gerçekten açıklamama rağmen anlamamaktan ısrar ediyorsun. Cim carey , brad pitt  kendileri vejeteryan olduğunu söylüyorlar. Her zengin duyarlı veya zeki değil yoksulların çoğu sürü palitikasını gödüyor. Onlara aykırı yaşamları anlamazlar ve yargılarlar aynen sizin gibi
ben sinirlenmedim sen sinirliyorsun   şuan sen yargiliyorsun  herkesi aynı kefeye koyamazsin yoksulluk bazılarınin seçimi değil kaderidir .  Sürü psikolojisi yoksulluk ile ne alakası var cehalet ile ilgili bir şey  ABD halkı da çoğunluğu cahil dünyadan haberi yok ama yoksul değiller  insan kendini her ortamda güncel tutabilir imkanlari ölçüsünde  sürekli akıl mantık bilimle ters yorum yapan sensin burada bakış açınızı değiştirin biraz   

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 14 Ocak 2026, 01:23:57 »
Bunlar topikal çözümler

Nac
Resveratrol
q10
Glutatyon
Astaksantin
C Vitamini
Omega 3

Bu işin en büyük kriteri düzenli sağlıklı hayat istediğiniz kadar takviye vs alın bunlar uygulanmıyorsa zor ücretsiz olarak yapabileceğiniz en etkili adımlarda şöyle ;

Şekersiz diyet,
Bol Su,
Çok iyi uyku düzeni,
Temiz hava,

En önemli kriterler.
Alkol, sigara, hazır paketli yiyecekler olmaması lazım
topikallerin çok iyi fakat retinoid grubu ve bariyer grubu eksik, çıkardıklarında çok iyi fakat en tepesine güneş ışınını koyman lazımdı😂

Erkekler önce yağ kaybından yaşlanıyo doğrudan, çoğu insanda ilk görülen etkiler bariyer zayıflığı,uv ışını hasarı,deri altı yağ kaybı ve ödem tutması(koyu göz altı torbaları)

Erkekler ergenlikten adamlığa geçişte bile yağ kaybı yaşıyolar daha erkeksi görünüm burdan geliyor

Kadınlar ise yıllarca yüzü güzel dolaşıyor fakat 30-40 lı yaşlardan sonra sarkmalar meydana geliyor bağ dokuları erkekler kadar sağlam değil

Erkeklerde sadece yağ kaybı yaşlı göstermez, yağ kaybıyla birlikte bariyer ve uv hasarı ciddi yaşlanmış gösterir.

Yüz yağı az fakat gencecik gözüken erkekler var, yaşlı algısını üçü yarı yarıya sağlayabiliyor, içsel yaşlanma kadar dışsal yaşlanmada büyük ölçüde rol oynuyor
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 14 Ocak 2026, 12:48:48 »
ben sinirlenmedim sen sinirliyorsun   şuan sen yargiliyorsun  herkesi aynı kefeye koyamazsin yoksulluk bazılarınin seçimi değil kaderidir .  Sürü psikolojisi yoksulluk ile ne alakası var cehalet ile ilgili bir şey  ABD halkı da çoğunluğu cahil dünyadan haberi yok ama yoksul değiller  insan kendini her ortamda güncel tutabilir imkanlari ölçüsünde  sürekli akıl mantık bilimle ters yorum yapan sensin burada bakış açınızı değiştirin biraz

Vücud önce karbonhidrat , sonra yağ , son çare olarak proteinden eneji üretir. İlkokul fenbilgisi . Besin pramidinde en üstte kartal var , en altta bitki en fazla toksin kartalda birikir. İlkokul fenbilgisi . Umarım ilkokul okumuşsundur. 
Evet sinirlisin bu yazına yansıyor. Vegan olarak kimseye neden leş yiyiyorsun asla demiyorum. Ama beni gören ayaktakımı her zaman şu soruyu soruyor . Proteini nereden alıyorsun diyor? Yılmaz erdoğanın dediği gibi Sana Ne?

https://www.facebook.com/share/v/1FNzwL7Qdg/?mibextid=wwXIfr

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : 14 Ocak 2026, 13:01:41 »
Vücud önce karbonhidrat , sonra yağ , son çare olarak proteinden eneji üretir. İlkokul fenbilgisi . Besin pramidinde en üstte kartal var , en altta bitki en fazla toksin kartalda birikir. İlkokul fenbilgisi . Umarım ilkokul okumuşsundur. 
Evet sinirlisin bu yazına yansıyor. Vegan olarak kimseye neden leş yiyiyorsun asla demiyorum. Ama beni gören ayaktakımı her zaman şu soruyu soruyor . Proteini nereden alıyorsun diyor? Yılmaz erdoğanın dediği gibi Sana Ne?

https://www.facebook.com/share/v/1FNzwL7Qdg/?mibextid=wwXIfr

Merak etme senden daha çok bilgim var fen bilgisi konusunda cirkinlesmeye başladığına göre baya sinirlenmişin belli   tartışmayi bile bilmiyorsun mümkünse bundan sonra benim yazdığım yorumlar ile ilgili bir yorumda bulunma senin önerilerini ve yorumlarını bu saatten sonra dikkate almayacağım . 

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 15 Ocak 2026, 16:10:19 »
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Topical Finasteride

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 15 Ocak 2026, 19:48:40 »
bilim ne derse o gerisi kolpa dolan abi bana göre

Video baştan sona izledin mi bilmiyorum . Bilimsel olmayan tek kelime yok. Kabul ediyorum Oytun hoca şarlatalıkları var oda işin reklam kısmı bilinçli yapıyor.
Pubmedde binlerce bununla ilgili ingilizce makale okudum hepsi aynı yere çıkıyor.üstelik bu konuda japon bilim adamı otofajide  nobel ödülü var.
İnsanlar neden bukadar  bilimsellikten uzaklaştı çünkü toplumun büyük kısmı IQ seviyesi çok düşük . Kulaktan dolma duyduğu kelimeleri papağan gibi tekrarlayıp duruyor.Aksine ihtimal bile vermiyor.
Adam benimle tartışırken diyorki et yeme sayesinde bilim bukadar ilerledi yoksa Albert Einstein lar çıkmazdı. Bende diyorumki Albert Einstein vejeteryan adam şok . İnanmıyorsan google den bak adam bakıyor . İnternet yalan söylüyor diyor.

Yukaridaki arkadaşa  diyorki brad pitt vejeteryan olduğu nereden biliyon . Adamın babası değilimya kendisi söylüyor . Üstelik çocukluktan beri vejeteryan

Konuna gelince  avrupa birliği retional a binde 0.03 yukarı olanı yasakladı kanser yaptığı için bilgin olsun . Vitamin A yüksek seviye riskli

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 15 Ocak 2026, 23:39:01 »
Video baştan sona izledin mi bilmiyorum . Bilimsel olmayan tek kelime yok. Kabul ediyorum Oytun hoca şarlatalıkları var oda işin reklam kısmı bilinçli yapıyor.
Pubmedde binlerce bununla ilgili ingilizce makale okudum hepsi aynı yere çıkıyor.üstelik bu konuda japon bilim adamı otofajide  nobel ödülü var.
İnsanlar neden bukadar  bilimsellikten uzaklaştı çünkü toplumun büyük kısmı IQ seviyesi çok düşük . Kulaktan dolma duyduğu kelimeleri papağan gibi tekrarlayıp duruyor.Aksine ihtimal bile vermiyor.
Adam benimle tartışırken diyorki et yeme sayesinde bilim bukadar ilerledi yoksa Albert Einstein lar çıkmazdı. Bende diyorumki Albert Einstein vejeteryan adam şok . İnanmıyorsan google den bak adam bakıyor . İnternet yalan söylüyor diyor.

Yukaridaki arkadaşa  diyorki brad pitt vejeteryan olduğu nereden biliyon . Adamın babası değilimya kendisi söylüyor . Üstelik çocukluktan beri vejeteryan

Konuna gelince  avrupa birliği retional a binde 0.03 yukarı olanı yasakladı kanser yaptığı için bilgin olsun . Vitamin A yüksek seviye riskli
retinoidlerden kanser olan 1 kişi gösterirmisin abi lütfen

Topical Finasteride

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 17 Ocak 2026, 21:03:44 »
retinoidlerden kanser olan 1 kişi gösterirmisin abi lütfen

Hüçre çoğalması olan her yerde kanser potansiyeli  var.  Yetmişlerde abd de çılgınlar gibi kimyasal peeling yapıldı sonuç baktılar cilt çok daha hızlı yaşlanıyor. Vücuda müdahale etmiyecen

2024 yılında yayımlanan Komisyon Tüzüğü (AB) 2024/996, retinol ve benzeri vitamin A türevlerini içeren kozmetik ürünlerde kısıtlamalar getiriyor. Yeni düzenleme, yüz ve el ürünlerinde maksimum %0,3, vücut losyonlarında ise %0,05 konsantrasyon sınırı getiriyor.

https://obelis.tr/dikkat-edilmesi-gereken-bilesenler-retinol-ve-turevleri/

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 17 Ocak 2026, 22:53:31 »
https://www.facebook.com/share/r/1CpxtoBPkt/?mibextid=wwXIfr
e ona bakılırsa direnç egzersizlerindede vücuda stres biniyor ama vücut bunu igf artışıyla sonuçlandırıyor ve retinoid konusunu saçma buluyorum oral olarak kullanılanlarda sorun olabilir evet ama cilde sürülenler biraz farklı daha çok epidermis üzerinde etkili,

Topical Finasteride

Facebook Twitter Instagram