Kışın bile olsa güneş kremini eksik etmeyin uv ışını camdan bile girip yaşlandırıyor asyalılar her zaman güneşten korunarak yaşamını geçiriyor
Ben güneş kremin göz kapağıma kadar sürüyorum bu yaşıma kadar hiç anti aging bakımı yapmadım ama bu yaştan sonra hiç yaşlanmayıda düşünmüyorum çok agresif bi tedavi planı öngördüm ki yaşımdan 10 yaş geriye itebilecek birşey
Tazaroten %0,05 (son nesil retinoid, tretinoinden 3 kat etkili en güçlü topikal anti aging)
Ceramide np+ap+eop + linoleic acid + chlosterol içerikli bariyer onarıcı
Göz çevresi için retinol + hyalüronik asit
Yüz için niasinamid %10 + panthenol %5
Haftada 2 c vitamin %15
Deri altı yağ kaybı için omega 3 + zeytinyağı + düşük kortizol ve düşük vücut yağından kaçmak kilo alıp vermek sürekli bu yaşlandırıcı birşey
Deri altı yağ kaybının en iyi örneğine alacakaranlık filmindeki edwardın film halindeki ile şuanki haline bakarak anlarsınız
Verdiğim reçete ile 1 yılda düzenli kullanımda 10 yaş birden algısal olarak gençleşebilir ama yüz altındaki yağ yastıkçıklarının yer değiştirmesi, orbital kemiklerin erimesi ile cildiniz ne kadar genç olursa olsun bu yaşlanmış ama saklıyor denilebilicek bi hal alır dışardan ekteki fotoğrafı analiz ederek anlayabilirsiniz kadının cildi çok güzel fakat 23 yaşındaki göz bakışı mimikleri kaybolmuş buda demek kemik erimesi yağ yastıkçığı dengesizliğine iniyo bilimsel olarak aynı yaşa getirmek mümkün değil. Murat boz’un yaşı büyük olmasına rağmen cilt kalitesi mükemmel fakat gözlerindeki bakışlardan anlaşılıyor yaşlı olduğu bunun sebebide yüz kemiklerinin yaşlanıp erimesi ,ama cerrahı kimse işini hakkını vererek yapıyor
Yüz altı yağ yastıkçıkları gençlikteki formuna geri dönemez yağ enjeksiyonu yapılabilir ama o tonu yakalanmaz
Yüzdeki kemik erimeside geri döndürülemez cerrahi işlemlerle bile mümkün değil ki asıl yaşlanma görüntüsünü yağ ve bu verir diğerleri (kolajen , cilt bariyeri, ciltteki nem ve parlaklık) sadece “cildin bulanmış net değil” görüntüsü verirken kemik erimesi ve yağ kaybı “bakışların çok yorgun, içten yaşlanmışsın” ifadesi verir
Mükemmel parlak cilt korunur fakat gençlikteki keskin yüz hattı mimikler kaşların gözlerin duruşu bir daha asla geri gelmez.
Kısacası yaşlanmadaki veya ne kadar genç görülebileceğinin sınırını bu iki şey ve yüzdeki damar, kas yapısındaki değişimler belirliyor