Gönderen Konu: Yaşlanmak istemeyenler okusun (sonuna kadar)  (Okunma sayısı 134 defa)

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kışın bile olsa güneş kremini eksik etmeyin uv ışını camdan bile girip yaşlandırıyor asyalılar her zaman güneşten korunarak yaşamını geçiriyor

Ben güneş kremin göz kapağıma kadar sürüyorum bu yaşıma kadar hiç anti aging bakımı yapmadım ama bu yaştan sonra hiç yaşlanmayıda düşünmüyorum çok agresif bi tedavi planı öngördüm ki yaşımdan 10 yaş geriye itebilecek birşey

Tazaroten %0,05 (son nesil retinoid, tretinoinden 3 kat etkili en güçlü topikal anti aging)

Ceramide np+ap+eop + linoleic acid + chlosterol içerikli bariyer onarıcı

Göz çevresi için retinol + hyalüronik asit

Yüz için niasinamid %10 + panthenol %5

Haftada 2 c vitamin %15

Deri altı yağ kaybı için omega 3 + zeytinyağı + düşük kortizol ve düşük vücut yağından kaçmak kilo alıp vermek sürekli bu yaşlandırıcı birşey

Deri altı yağ kaybının en iyi örneğine alacakaranlık filmindeki edwardın film halindeki ile şuanki haline bakarak anlarsınız

Verdiğim reçete ile 1 yılda düzenli kullanımda 10 yaş birden algısal olarak gençleşebilir ama yüz altındaki yağ yastıkçıklarının yer değiştirmesi, orbital kemiklerin erimesi ile cildiniz ne kadar genç olursa olsun bu yaşlanmış ama saklıyor denilebilicek bi hal alır dışardan ekteki fotoğrafı analiz ederek anlayabilirsiniz kadının cildi çok güzel fakat 23 yaşındaki göz bakışı mimikleri kaybolmuş buda demek kemik erimesi yağ yastıkçığı dengesizliğine iniyo bilimsel olarak aynı yaşa getirmek mümkün değil. Murat boz’un yaşı büyük olmasına rağmen cilt kalitesi mükemmel fakat gözlerindeki bakışlardan anlaşılıyor yaşlı olduğu bunun sebebide yüz kemiklerinin yaşlanıp erimesi ,ama cerrahı kimse işini hakkını vererek yapıyor

Yüz altı yağ yastıkçıkları gençlikteki formuna geri dönemez yağ enjeksiyonu yapılabilir ama o tonu yakalanmaz

Yüzdeki kemik erimeside geri döndürülemez cerrahi işlemlerle bile mümkün değil ki asıl yaşlanma görüntüsünü yağ ve bu verir diğerleri (kolajen , cilt bariyeri, ciltteki nem ve parlaklık) sadece “cildin bulanmış net değil” görüntüsü verirken kemik erimesi ve yağ kaybı “bakışların çok yorgun, içten yaşlanmışsın” ifadesi verir

Mükemmel parlak cilt korunur fakat gençlikteki keskin yüz hattı mimikler kaşların gözlerin duruşu bir daha asla geri gelmez.
  Kısacası yaşlanmadaki veya ne kadar genç görülebileceğinin sınırını bu iki şey ve yüzdeki damar, kas yapısındaki değişimler belirliyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaşlanmak istemeyenler okusun (sonuna kadar)
« Yanıtla #1 : Bugün, 03:03:21 »
güzel bilgiler teşekkürler
Global Moderator

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : Bugün, 10:42:19 »
güzel bilgiler için teşekkürler ama retinol kullanacaksan düşük orandan başlamalısın cildinin alışması için yoksa tahriş eder  kaş yaparken göze çıkarma  çok fazla ürün kullanma bu da cildini yorar bariyerini bozar temel şeyler kullan  ve iyi beslen iyi uyu bunlar yetiyor zaten  yoksa  sürekli bir şey kullanırsın yaşlanacağım diye  2030 da yaşlanma tarihe karışacak zaten  hücresel olarak yapacaklar bunları  olduğun yaşta uzun süre kalacaksın ama buna erişim çok mümkün olmaz zenginler yaptırır ancak :)

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : Bugün, 12:44:11 »
güzel bilgiler için teşekkürler ama retinol kullanacaksan düşük orandan başlamalısın cildinin alışması için yoksa tahriş eder  kaş yaparken göze çıkarma  çok fazla ürün kullanma bu da cildini yorar bariyerini bozar temel şeyler kullan  ve iyi beslen iyi uyu bunlar yetiyor zaten  yoksa  sürekli bir şey kullanırsın yaşlanacağım diye  2030 da yaşlanma tarihe karışacak zaten  hücresel olarak yapacaklar bunları  olduğun yaşta uzun süre kalacaksın ama buna erişim çok mümkün olmaz zenginler yaptırır ancak :)
retinoik asit  türevleri bariyeri bozar evet ama bunu kullanacak kişilerin mutlaka güçlü bariyere sahip olması gerekiyor, bariyer olmadan kullanımı dahada kötü yaşlandırıyor
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

Dur

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : Bugün, 14:11:20 »
Uygun fiyata çok pahalı olmayan ama işe yarayacak retinol hangisi?Marka verebilecek olan var mı?

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : Bugün, 14:15:17 »
Uygun fiyata çok pahalı olmayan ama işe yarayacak retinol hangisi?Marka verebilecek olan var mı?
TRE %0,05 KREM
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

Facebook Twitter Instagram