Gönderen Konu: Yaşlanmak istemeyenler okusun (sonuna kadar)  (Okunma sayısı 2386 defa)

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaşlanmak istemeyenler okusun (sonuna kadar)
« Yanıtla #46 : 20 Ocak 2026, 23:19:42 »
Vücud önce karbonhidrat , sonra yağ , son çare olarak proteinden eneji üretir. İlkokul fenbilgisi . Besin pramidinde en üstte kartal var , en altta bitki en fazla toksin kartalda birikir. İlkokul fenbilgisi . Umarım ilkokul okumuşsundur. 
Evet sinirlisin bu yazına yansıyor. Vegan olarak kimseye neden leş yiyiyorsun asla demiyorum. Ama beni gören ayaktakımı her zaman şu soruyu soruyor . Proteini nereden alıyorsun diyor? Yılmaz erdoğanın dediği gibi Sana Ne?

https://www.facebook.com/share/v/1FNzwL7Qdg/?mibextid=wwXIfr
protein konusunda haklıymışsın
Ben yoruldum hayat, gelme

temürmelik

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 23 Ocak 2026, 15:35:30 »
Güzel bilgiler eline sağlık hocam.
Masaj tabancaları var ya titreyen, onu yüzünde kullanan birini görmüştüm çok faydalı oldu diyordu. Yüzü titreştiriyor bu da kan akışını destekliyor ve yaşlanmayı önlüyor yüzü gerip genç gösteriyor gibi bir mantığı var sanırım.
Ben de dedim ki yalnız bu titreşim yüz yağlarını eritmesin sonra sonuç daha kötü olur.
Fikir aslında mantıklı, makinayı nazikçe surata uygularsan o titreşim Ile kan akışı desteklenir bu da anti aging etki yapar, öte yandan yüzdeki yağları eritiyorsa bu kötü olur.

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 23 Ocak 2026, 15:39:59 »
Güzel bilgiler eline sağlık hocam.
Masaj tabancaları var ya titreyen, onu yüzünde kullanan birini görmüştüm çok faydalı oldu diyordu. Yüzü titreştiriyor bu da kan akışını destekliyor ve yaşlanmayı önlüyor yüzü gerip genç gösteriyor gibi bir mantığı var sanırım.
Ben de dedim ki yalnız bu titreşim yüz yağlarını eritmesin sonra sonuç daha kötü olur.
Fikir aslında mantıklı, makinayı nazikçe surata uygularsan o titreşim Ile kan akışı desteklenir bu da anti aging etki yapar, öte yandan yüzdeki yağları eritiyorsa bu kötü olur.
eritebilir aslında bir profesyonelden yardım almak daha mantıklı, bir adam vardı profesyonel sporcu, yağ oranı %2-%3 falandı yüzünde hiç yağ kalmamış iskelet gibiydi eliyle derisini çekiyor incecik deri geliyor yağ hiç yok çok ilginç görünüyodu ama genede genç görünüyordu

temürmelik

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 23 Ocak 2026, 16:15:22 »
eritebilir aslında bir profesyonelden yardım almak daha mantıklı, bir adam vardı profesyonel sporcu, yağ oranı %2-%3 falandı yüzünde hiç yağ kalmamış iskelet gibiydi eliyle derisini çekiyor incecik deri geliyor yağ hiç yok çok ilginç görünüyodu ama genede genç görünüyordu
Yağdan bu şekilde kaçmak hiç doğru görünmüyor bana. Sonuçta beyin dahi yağdan oluşuyor.
Bu masaj aleti aklıma yattı aslında ama tamamen kendi düşüncem ile yüzdeki yağları eritebilir diye mantık yürüttüm. Dediğin gibi uzmana sormak lazım

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 23 Ocak 2026, 23:35:59 »
Yağdan bu şekilde kaçmak hiç doğru görünmüyor bana. Sonuçta beyin dahi yağdan oluşuyor.
Bu masaj aleti aklıma yattı aslında ama tamamen kendi düşüncem ile yüzdeki yağları eritebilir diye mantık yürüttüm. Dediğin gibi uzmana sormak lazım
yüzü dolgun babyface tutan şey yağdır, yüzün ifadesini canlılığını sağlayan şey yağdır, yağ gittiğinde yüz sadeleşir artık eskisi gibi mimikler olmaz yüzün ifadesi donuk kalır yorgun görünüm ortaya çıkar, yağ enerjinin ana kaynağıdır canlılık enerjilik hepsi onun sayesindedir

Facebook Twitter Instagram