Gönderen Konu: Ahmet Tosun (The Hair Clinic) - 28 yaş - Sapphire FUE - 24.01.2026  (Okunma sayısı 186 defa)

Muratcan

• Yeni üye
  • *
Selamlar,
Öncelikle saç ektirme konusu uzun zamandır zaman zaman aklıma gelen bir fikirdi. En sonunda “paçaları sıvayıp” bu işe girmeye karar verdim. Operasyonumu The Hair Clinic’te Ahmet Hoca ve ekibiyle gerçekleştirdim. Açıkçası hem hocadan hem de ekipten oldukça memnun kaldım. Süreç boyunca ilgili, açıklayıcı ve güven veren bir yaklaşımları vardı.

Şunu net söyleyebilirim ki süreç kolay değil, bunu baştan belirtmek isterim arkadaşlar. İnşallah sonuç güzel olur da bu sürece katlandığıma değdiğini hissederim. Operasyon gününü burada çok detaylandırmayacağım; çünkü forumda pek çok kişi zaten bu sürecin nasıl ilerlediğini adım adım anlatmış. Ben daha çok fotoğraflarla destekleyerek, süreci bilgi fotolarla desteklemesi açısından paylaşmayı planlıyorum.

İlaç kullanımıyla ilgili olarak hocamız, ilk 10 gün boyunca kullanılabilecek ilaçlar hakkında bilgilendirme yaptı. Bu kapsamda:
Kan sulandırıcı
Ödem söktürücü
Antibiyotik
Ağrı kesici

Buradan forumdaki arkadaşlara danışmak istediğim iki konu var:

Birincisi ilaç kullanımı (özellikle finasterid vb.) konusu.
Bu başlıkla ilgili çok fazla bilgi ve farklı görüş var. Açıkçası şu an için bu ilaçlara başlamaya henüz cesaret edemiyorum, fakat konuyu araştırmaya devam ediyorum. Bu konuda tecrübesi olan, fayda–risk dengesini iyi anlatan güvenilir kaynak, yazı veya video önerisi olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa çok mutlu olurum.

İkincisi ise ekim sonrası ilk 10 günlük süreç.
Bu dönem çok kritik olduğu için, özellikle ilk 10 günle ilgili tecrübe etmiş arkadaşların “şunu mutlaka yap / şundan kesinlikle kaçın” dediği tavsiyeler varsa, hepsine açığım.

Başta adminler olmak üzere, daha önce saç ekimi yaptırmış ve bu süreci yaşamış arkadaşların değerlendirme ve önerilerini paylaşırlarsa gerçekten çok sevinirim.

Muratcan

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ahmet Tosun (The Hair Clinic) - Sapphire FUE - 24.01.2026
« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2026, 17:21:01 »
28 yaşındayım ve eski fotoğrlarım.

asdasd77

• Yeni üye
  • *
ekiminiz hayırlı olsun. açıklığımız benzer bende aynı yerde ekim düşünüyorum konunuzu takip edeceğim. fin konusuna karar verdiniz mi?

Facebook Twitter Instagram