Gönderen Konu: İlişki durumu karışık  (Okunma sayısı 662 defa)

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
İlişki durumu karışık
« : 16 Şubat 2026, 03:43:24 »
Abilerim kardeşlerim selamün aleyküm
Bir süredir bir kızla konuşuyorum artık bir ilişki için bir atalım dedik
Ama kız ilişkiye başlamadan önce inadından bahsetti zor biri olduğunu sevgi ve ilgiyi çok istediğini söyledi bende mütevazı bir ilişki yaşayacağız dedim onaylasa da kafamı çok karıştırdı cesaretin yoksa başlamayalım felan dedi tabi bunları telefonda yazdı yan yana gelince kedi gibi telefondan yazınca aslana dönüyor muhakkak arkadaşları da onu etkiliyordur
Tecrübeli arkadaşlarım bir el atsa sevinirim

Aang

• Hero Member
  • Daha güzel günlere.
Ynt: İlişki durumu karışık
« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2026, 15:39:12 »
Dostum merhaba,

Kadın milleti zordur. Her şeyi ister biz erkekler de olabildiğince yapmaya çalışırız. Burdaki durum bu karşındaki kişi ne kadar anlayışlı bir durumda olduğuna göre değişir. Sevgi karın doyurmaz deyip senden daha fazlasını isteyecek durumda biri ise seni zorlu bir hayat bekliyor. Bunu şöyle açıklayayım sen kirada yaşıyorsundur öyle ya da böyle birikim yaparak zorla 2+1 ev almışsındır ama bu kız daha lüks bir ev istiyordur. Sen zorla birikim yaparak daha iyisini alabilirsin ama bu sefer bu kız villa istiyordur. Bu yüzden kadınları doyurmak zordur sen ne verirsen hep 1 fazlasını isteyeceklerdir.

Bir ilişkide en önemli konu anlayış olmasıdır. Tabii ki sevgi isteyecek saygı isteyecek ama sana ne verecek? Hep senden bir şey isteyip durursa bu konuda senin durumunu anlamazsa sen daha çok zorluk çekersin. Bunu kızla oturup konuşmadan anlaşmadan ilişkiye başlamak kolaydır ama devam ettirmek zordur.

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Mart 2026, 02:07:14 »
Abilerim kardeşlerim selamün aleyküm
Bir süredir bir kızla konuşuyorum artık bir ilişki için bir atalım dedik
Ama kız ilişkiye başlamadan önce inadından bahsetti zor biri olduğunu sevgi ve ilgiyi çok istediğini söyledi bende mütevazı bir ilişki yaşayacağız dedim onaylasa da kafamı çok karıştırdı cesaretin yoksa başlamayalım felan dedi tabi bunları telefonda yazdı yan yana gelince kedi gibi telefondan yazınca aslana dönüyor muhakkak arkadaşları da onu etkiliyordur
Tecrübeli arkadaşlarım bir el atsa sevinirim
kankam alfa erkek tek takılır kendine yatırım yapar konuştuğu kız çoktur takıl dalgana bak dicemde sen nasıl istersen şahsen kendim böyleyim
« Son Düzenleme: 06 Mart 2026, 02:48:31 Gönderen: caputodeoro »
Ben yoruldum hayat, gelme

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Mart 2026, 14:59:41 »
Şahsi fikrimi söyleyeyim; bir ilişki daha başlamadan “ben çok inatçıyım, zor biriyim, sevgi ve ilgi çok isterim, cesaretin yoksa başlamayalım” gibi cümleler kuruluyorsa burada biraz dikkat etmek lazım. Çünkü ilişki dediğin şey zaten iki kişinin birbirini tanıyarak, zamanla uyum yakalamasıyla oluşur. Başlamadan bu kadar şart ve uyarı koymak biraz garip açıkçası.

Bir de dediğin gibi telefonda aslan kesilip yüz yüze daha yumuşak olması da klasik durum. Mesajlaşmada insanlar kendini farklı gösterebiliyor, bazen arkadaş çevresi de gaz verebiliyor.

Benim tavsiyem şu olur: çok büyütmeden ama net durarak ilerle. “İlişki dediğin şey karşılıklı saygı, anlayış ve uyum işi. Kimse kimseyi zorlamak için ilişki yaşamaz” tarzı bir yaklaşım koy. Yani daha baştan kendini sınava sokacak bir pozisyona da girme.

Kısacası ; tanımaya devam et ama gözün açık olsun. İnsanlar sözle değil zamanla davranışlarıyla kendini belli eder. Eğer sürekli trip, test etme ve zorlama moduna girerse de daha yolun başında olduğun için geri çekilmek en sağlıklısı olur.

İlişki huzur verir, sınav değil.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram