Gönderen Konu: AHMET TOSUN (THE HAİR CLİNİCC) - 09/04/2026 - 3.700 GREFT - 33 YAŞ  (Okunma sayısı 511 defa)

mert232025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba Arkadaşlar,

Uzun araştırmalar sonucu bende nihayet saç ekimi işlemini dün itibari ile gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Önümüzdeki bir sene nasıl geçecek bilmiyorum ama şu ana kadar en çok zorlandığın ne idi diye sorarsanız kesinlikle işlem yaptıracağın kliniğe karar vermek derim. Bu süreç beni çok yordu. Bir an artık vaz geçmek üzereydim. Hintell Hocam sana çok ama çok teşekkür ederim. Bu site için emeği geçen tüm arkadaşlara da çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız

Operasyon gününe gelince, dün sabah 08:00 Ahmet Tosun The Hair Clinicteydim, kendileri Ataşehire taşınmışlar. Önce Ahmet hocamla bir görüşme, analiz yaptı. Sonra planlama sürecine geçtik. Kan tahlilleri, ön hat çizgisi, traş derken saat 08:50 oldu. Operasyon benim için çok rahat geçti, ilk 5 dk hariç hiç zorlanmadım desem yeri. Ekip çok ilgili, çok eğlenceli. Ben şahsen iğnelerden çok korkuyordum ama hiç de korkulacak bişey yokmuş. 5-10 dk sonra zaten hiç bişey hissetmiyorsun. Planlama, ön hat çizgisi ve kanlları açma işlemini Ahmet Hocam kendisi gerçekleştirdi. Onun haricinde de ne zaman gözümü açsam Ahmet Hocam odadaydı.

Şimdiye kadar gördüğüm ilgi ve hizmetten çok çok memnunum. İyi ki de Ahmet Hocamı tercih etmişim. Buradan da kendisine ve ekibine çok çok teşekkür ederim. İşini gerçekten çok titizlikle yapan biri başarılarının devamını dilerim. Bu sürecin başından sonuna kadar her dakika bana destek veren MALİKA Hanım'a da çok çok teşekkür ederim.

Düzenli resim paylaşmaya çalışıcam. Deneyimli arkadaşların da yorumlarını bekliyorum.

mert232025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Traş ve çizimden önce

mert232025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Çizim sonrası

mert232025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Traş sonrası

mert232025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ve ekim sonrası

mert232025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İlk yıkama bu gün yapıldı. Yıkama sonrası resimleri de bu gün eklerim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Merhabalar Ahmet Tosun, saç ekimin hayırlı olsun.

Güzel yorumlarınız ve hakkımızdaki düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz. Bizleri en mutlu eden şey, forumda bu tarz geri dönüşler almak ve insanların gerçekten başarılı sonuçlar elde ettiğini görmek.

Saç yapınıza baktığımda genel olarak kaliteli bir saç yapısına sahipsiniz. Tek dezavantaj, tellerin ince yapıda olması. Ancak bu durum doğru planlama ile avantaja da çevrilebilir. İnce telli saçlar, kalın telli saçlara göre daha sık ekim gerektirir ama doğru yoğunluk yakalandığında çok daha doğal bir görünüm sağlar. Bu da sizin adınıza önemli bir artı.

Ekim planlamanızı oldukça başarılı buldum. Gerçekten doğru bir karar vermişsiniz. Umarım diğer arkadaşlar da sizin gibi araştırarak doğru merkezleri tercih eder, rastgele seçimler yapmak yerine bilinçli hareket eder.

Ön çizgi, sıklık ve genel ekim planlaması oldukça dengeli ve başarılı görünüyor. Aynı zamanda sağlıklı bir operasyon izlenimi veriyor. Ahmet Bey’in bu süreçte ciddi emek verdiği de her açıdan belli.

Ben sonucu şimdiden çok beğendim. Umarım final sonuç da bu görüntüye yakışır, aynı kaliteyi yansıtan bir seviyede olur.
Global Moderator

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba takviyeler neler?

mert232025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar Ahmet Tosun, saç ekimin hayırlı olsun.

Güzel yorumlarınız ve hakkımızdaki düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz. Bizleri en mutlu eden şey, forumda bu tarz geri dönüşler almak ve insanların gerçekten başarılı sonuçlar elde ettiğini görmek.

Saç yapınıza baktığımda genel olarak kaliteli bir saç yapısına sahipsiniz. Tek dezavantaj, tellerin ince yapıda olması. Ancak bu durum doğru planlama ile avantaja da çevrilebilir. İnce telli saçlar, kalın telli saçlara göre daha sık ekim gerektirir ama doğru yoğunluk yakalandığında çok daha doğal bir görünüm sağlar. Bu da sizin adınıza önemli bir artı.

Ekim planlamanızı oldukça başarılı buldum. Gerçekten doğru bir karar vermişsiniz. Umarım diğer arkadaşlar da sizin gibi araştırarak doğru merkezleri tercih eder, rastgele seçimler yapmak yerine bilinçli hareket eder.

Ön çizgi, sıklık ve genel ekim planlaması oldukça dengeli ve başarılı görünüyor. Aynı zamanda sağlıklı bir operasyon izlenimi veriyor. Ahmet Bey’in bu süreçte ciddi emek verdiği de her açıdan belli.

Ben sonucu şimdiden çok beğendim. Umarım final sonuç da bu görüntüye yakışır, aynı kaliteyi yansıtan bir seviyede olur.

Yorumun için çok teşekkür ederim Hintell Hocam. Şu an için herşeyden çok memnunum. İyi ki Ahmet Tosun'u tercih etmişim. Umarım dediğin gibi sonuç da güzel olur

mert232025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba takviyeler neler?

Merhaba Hocam, şu an klinikten verilen ilaçlar hariç bişey kullanmıyorum. Ama 20.günden itibaren finasteride kullanmaya başlicam. Siz ne önerirsiniz?

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba Hocam, şu an klinikten verilen ilaçlar hariç bişey kullanmıyorum. Ama 20.günden itibaren finasteride kullanmaya başlicam. Siz ne önerirsiniz?

Benim önerim Ahmet beye danışarak kullan. Bir de kesin yan etki göreceğim, dalga çöpe gidecek deyip kendi koşullama çünkü 20 kişiden 1'i değilsen sıkıntı olmaz.
Bir de dozlamayı danış. Herkes 1mg/gün almak zorunda değil.

mert232025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Benim önerim Ahmet beye danışarak kullan. Bir de kesin yan etki göreceğim, dalga çöpe gidecek deyip kendi koşullama çünkü 20 kişiden 1'i değilsen sıkıntı olmaz.
Bir de dozlamayı danış. Herkes 1mg/gün almak zorunda değil.

Çok teşekkür ederim Hocam.

mert232025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yıkama sonrası çekilen resimler

mert232025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Donör bölge de bu şekilde

mert232025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kızarıklıklar tahmini ne zaman geçer acaba?

Facebook Twitter Instagram