Merhaba Arkadaşlar,
Uzun araştırmalar sonucu bende nihayet saç ekimi işlemini dün itibari ile gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Önümüzdeki bir sene nasıl geçecek bilmiyorum ama şu ana kadar en çok zorlandığın ne idi diye sorarsanız kesinlikle işlem yaptıracağın kliniğe karar vermek derim. Bu süreç beni çok yordu. Bir an artık vaz geçmek üzereydim. Hintell Hocam sana çok ama çok teşekkür ederim. Bu site için emeği geçen tüm arkadaşlara da çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız
Operasyon gününe gelince, dün sabah 08:00 Ahmet Tosun The Hair Clinicteydim, kendileri Ataşehire taşınmışlar. Önce Ahmet hocamla bir görüşme, analiz yaptı. Sonra planlama sürecine geçtik. Kan tahlilleri, ön hat çizgisi, traş derken saat 08:50 oldu. Operasyon benim için çok rahat geçti, ilk 5 dk hariç hiç zorlanmadım desem yeri. Ekip çok ilgili, çok eğlenceli. Ben şahsen iğnelerden çok korkuyordum ama hiç de korkulacak bişey yokmuş. 5-10 dk sonra zaten hiç bişey hissetmiyorsun. Planlama, ön hat çizgisi ve kanlları açma işlemini Ahmet Hocam kendisi gerçekleştirdi. Onun haricinde de ne zaman gözümü açsam Ahmet Hocam odadaydı.
Şimdiye kadar gördüğüm ilgi ve hizmetten çok çok memnunum. İyi ki de Ahmet Hocamı tercih etmişim. Buradan da kendisine ve ekibine çok çok teşekkür ederim. İşini gerçekten çok titizlikle yapan biri başarılarının devamını dilerim. Bu sürecin başından sonuna kadar her dakika bana destek veren MALİKA Hanım'a da çok çok teşekkür ederim.
Düzenli resim paylaşmaya çalışıcam. Deneyimli arkadaşların da yorumlarını bekliyorum.