Gönderen Konu: Yaş 23 , sakaklar acildi bile , tepe de pesinden geliyor (GUNCELLENDİ 3 YİL SONR  (Okunma sayısı 2293 defa)

Ben bitmişim

• Yeni üye
  • *
Yaklasik 3 sene once sacin uzunken gene konus acmistim , o zamanlar da rezaletti sacim ama neyse ki saci kestirince toparladi , buraya gecen senenin linkini koyuyorum
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16839.msg340261#msg340261

Aradan 3 sene gecti ve ozellikle bu sene gecirdigim bi kaza sonrasi yaptigim asiri stresten dolayi var olan dokulmem asiri agresiflesmeye basladi , ne zaman berbere gitsem " senin saclar asiri dokulmus bu yasta " diyor , psikolojim bozuldu gidesim gelmiyor hatta ahahhahd ;  ozellikle sacin ust tarafi seyreldi baya , sakaklar gittikçe geriye aciliyor , saclarim inceliyor hatta dokulen sac tellerine baktigimda uclarinin baya ince oldugunu goruyorum , bugunden itibaren finasteride kullanmaya karar verdim ama goruslerinizi de almak istiyorum

Sacin ust tarafini bilerekten uzun birakiyorum cunku kisa kestigim anda butun seyreklik ortaya cikiyor , hele dustan ciktiktan sonra ortaya çıkan goruntu psikoloji bozmaya yeter , suan en azindan var olan saclari koruyacak dokulmesini engelleyecek bi oneriniz var mi?
(Babam kel , baba tarafi dokuluyo , dayi tarafinda sikinti yok )

karanlik

• Full Member
bro 3 yıl önceye göre iyi toparlanmış.gecikmeden finasteride başlayabilirsin
bir de saçı dökülenlerin böyle uzun,karmaşık saçla dolaşması çok kötü gözüküyor.saçları kısalt,toparlı dursun

Ben bitmişim

• Yeni üye
  • *
bro 3 yıl önceye göre iyi toparlanmış.gecikmeden finasteride başlayabilirsin
bir de saçı dökülenlerin böyle uzun,karmaşık saçla dolaşması çok kötü gözüküyor.saçları kısalt,toparlı dursun

Kankam normalde saci yikayip fonleyip cikarim disari , sabah uyandigim icin boyle duruyor
Dedigin gibi finasteride başlayacağım , beni gotursun en azindan

Ben bitmişim

• Yeni üye
  • *
Bu arada bir aydir kullandigim takviyeler
Balik yagi omega
Cinko
Bakir
Magnezyum
Biotin
Multivitamin

Sacima etkisi oldu mu bilmiyorum ama libidomu deli gibi etkiliyor ahhshsb

Kullanıcı2333001

• Full Member
Şuanda nasıl durumun

Ben bitmişim

• Yeni üye
  • *
Şuanda nasıl durumun
tepe bolgesinde gozle gorulur acilmalar basladi, sakaklar daha cok acilmaya basladi, onden bakinca artik on taraftan sac derisi gozukuyor, her dusa girdigimde deli gibi sac dokuluyor, berbere her gittigimde adam cok saçımın dokuldugunu soyluyor durum bu, finasteride kullaniyordum bırakalı bir bucuk sene oldu tekrar baslayacagim

Kullanıcı2333001

• Full Member
Peki neden bıraktın finasteridi ne kadar süre kullandın ne gibi faydaları oldu sence

Facebook Twitter Instagram