Gönderen Konu: Büşra Can Hair Transplant Batman 5600 Greft Saç Ekimi.  (Okunma sayısı 2567 defa)

okancevik23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Büşra Can Hair Transplant Batman 5600 Greft Saç Ekimi.
« Yanıtla #16 : 01 Temmuz 2025, 14:15:25 »
Arkadaşlar herkese tekrardan merhaba, 06.07.2025 tarihi itibari ile ekimden sonraki 6. Ayım bitiyor.6. Ay bitmeden önce paylaşım yapmak istedim.Ekim üzerinden 6 ay geçmesine rağmen site yöneticilerinden olumlu , olumsuz herhangi bir yorum alamadım!!!Yoğunlar galiba pek yorum yapmıyorlar!!!En azından ekim düşünen arkadaşlarımıza görsellerle ben fikir vermiş olayım.

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 01 Temmuz 2025, 16:46:53 »
Hocam, öncelikle hayırlı olsun. Ben de çok profesyonel değilim ama gördüğüm kadarıyla çok güzel ilerliyor, sürecin. Daha güzel günlerde güzel vesileler için tara inşallah. Ben de aynı merkezde 4 gün önce ekim yaptırdım. Senin sürecini böyle görünce bana da ekstra moral oldu. Onun için de ayrı teşekkür ederim. :)

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #18 : 01 Temmuz 2025, 18:20:39 »
Çok iyi olmuş bende orda ektirmek istiyorum tavsiye ediyor musun önerecek şeylerin varmı

okancevik23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 01 Temmuz 2025, 19:33:28 »
Hocam, öncelikle hayırlı olsun. Ben de çok profesyonel değilim ama gördüğüm kadarıyla çok güzel ilerliyor, sürecin. Daha güzel günlerde güzel vesileler için tara inşallah. Ben de aynı merkezde 4 gün önce ekim yaptırdım. Senin sürecini böyle görünce bana da ekstra moral oldu. Onun için de ayrı teşekkür ederim. :)
Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam, Büşra hoca ve ekibi gerçekten işini severek ve emek vererek yapıyor, prp takviye vs klinik ne derse harfiyen uyun eminim sizin sonucunuz da güzel olacak tekrardan size de geçmiş olsun ilk günler biraz zor olur sabırla bekleyin, Güzel sonuçlar alacaksınız inşallah.

okancevik23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 01 Temmuz 2025, 19:39:29 »
Çok iyi olmuş bende orda ektirmek istiyorum tavsiye ediyor musun önerecek şeylerin varmı
Vallaha hocam ben Büşra Hocayı forum sayesinde tanıdım memleketime yakın bir şehirde oldukları için tercih ettim , forumdaki konuları bayağı bayağı araştırdıktan sonra ekime gittim söylenen ne varsa ekim öncesi esnası ve sonrasında uydum , söyledikleri marka prp kitini söyledikleri kadar uygulattım , biotinleri , mezoterapileri yaptırdım , uygun gördükleri şampuanları kullandım , hala da devam ediyorum.Şu ana kadar sonuçtan gayet memnunum çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 01 Temmuz 2025, 21:18:04 »
Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam, Büşra hoca ve ekibi gerçekten işini severek ve emek vererek yapıyor, prp takviye vs klinik ne derse harfiyen uyun eminim sizin sonucunuz da güzel olacak tekrardan size de geçmiş olsun ilk günler biraz zor olur sabırla bekleyin, Güzel sonuçlar alacaksınız inşallah.
  Ben de çok teşekkür ederim hocam. İnşallah. Tüm yönergelere uyuyorum. Aynı şekil klinik için söylediklerinize de katılıyorum. Büşra hoca, Osman hoca, Emine hoca hepsi hem severek hem de profesyonelce yapıyorlar. Zaten konuma bakarsanız uzun uzun yazdım onları:) Yalnız siz prp kiti falan demişsiniz altta. Klinikte yaptirmadiniz mi prp yi başka marka falan. Orayı anlamadım pek.

Teacher33

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 01 Temmuz 2025, 23:16:37 »
Saçlarınız hayırlı olsun. Büşra hoca yine çok iyi bir iş çıkarmış. 6. aya göre mükemmel sonuç. 1 yılı tamamladığında bu saç çok çok iyi olur.   Ben de orada ektirdim 3.5 ay oldu sanki hiç çıkmayacakmış gibi hissediyorum :)
  • Ekim Tarihi: 21.03.2025
  • Ekim Merkezi ismi Büşra Can Hair Transplant
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi Biotin, procapil sprey

enesss.1990

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 02 Temmuz 2025, 07:56:34 »
Hayırlı olsun. Süreç çok çok iyi ilerliyor. Daha 6 ay tamamlanmış. Bundan sonra da çıkışlar devam edecek

okancevik23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 02 Temmuz 2025, 09:29:50 »
  Ben de çok teşekkür ederim hocam. İnşallah. Tüm yönergelere uyuyorum. Aynı şekil klinik için söylediklerinize de katılıyorum. Büşra hoca, Osman hoca, Emine hoca hepsi hem severek hem de profesyonelce yapıyorlar. Zaten konuma bakarsanız uzun uzun yazdım onları:) Yalnız siz prp kiti falan demişsiniz altta. Klinikte yaptirmadiniz mi prp yi başka marka falan. Orayı anlamadım pek.
Hocam ben Prpleri Elazığ’da yaptırdım. İş gereği Batman’a çok gidiş geliş yapamadım.T-Lab markasını da klinik önerdi Elazığ’da bu markayı kullanan başka bir klinikte prp ve mezoterapi yaptırdım.

okancevik23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 02 Temmuz 2025, 09:32:23 »
Saçlarınız hayırlı olsun. Büşra hoca yine çok iyi bir iş çıkarmış. 6. aya göre mükemmel sonuç. 1 yılı tamamladığında bu saç çok çok iyi olur.   Ben de orada ektirdim 3.5 ay oldu sanki hiç çıkmayacakmış gibi hissediyorum :)
Bu işte Bakım kadar önemli olan diğer husus sabır hocam 😁 Düşünmemeye çalışın ben kliniğe attığım eski fotoğraflara bakıyorum aydan aya hatta haftadan haftaya farketmiş 😁 İnşallah hepimiz istediğimiz sonucu alırız.

okancevik23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 02 Temmuz 2025, 09:34:27 »
Hayırlı olsun. Süreç çok çok iyi ilerliyor. Daha 6 ay tamamlanmış. Bundan sonra da çıkışlar devam edecek
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam ,muhtemelen saç tellerinde biraz kalınlaşma olur ve gürleşir yeni çıkışlar olacağını zannetmiyorum hocam ama çıkışlar olursa da yok demem 😁

Teacher33

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 02 Temmuz 2025, 11:57:46 »
Bu işte Bakım kadar önemli olan diğer husus sabır hocam 😁 Düşünmemeye çalışın ben kliniğe attığım eski fotoğraflara bakıyorum aydan aya hatta haftadan haftaya farketmiş 😁 İnşallah hepimiz istediğimiz sonucu alırız.
Doğru söylüyorsun hocam da insan hep bir acaba diyor. Bazen Büşra hocayı darlıyorum sağolsun hep sıcakkanlılıkla cevap veriyor  😂  Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız 🙏🏻
  • Ekim Tarihi: 21.03.2025
  • Ekim Merkezi ismi Büşra Can Hair Transplant
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi Biotin, procapil sprey

Hairnolamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 02 Temmuz 2025, 12:04:40 »
Merhabalar, atılan fotoğraflar çok iyi gerçekten eminim saçınız çok iyidir ancak üst taraftan da eski attığınız fotoğraflardaki gibi açıyla çekip atar müsait zamanınızda. :)

okancevik23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 02 Temmuz 2025, 20:46:33 »
Doğru söylüyorsun hocam da insan hep bir acaba diyor. Bazen Büşra hocayı darlıyorum sağolsun hep sıcakkanlılıkla cevap veriyor  😂  Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız 🙏🏻
İnşallah hocam

Facebook Twitter Instagram