Gönderen Konu: Yine yeniden Dut + Minox  (Okunma sayısı 6140 defa)

hako1986

• Full Member
Ynt: Yine yeniden Dut + Minox
« Yanıtla #46 : 18 Mayıs 2025, 19:29:57 »
Ağustosta 24 biticek inşallah. Yorumun için teşekkür ederim.

Gelisim süper kardes. Arka verteks bölümünde ki gelisime bayildim. Acik konusayim. Ben herkes den farkli bir sey söyliyeyim. Darilmak yok ama.
Ön tarafa icin gec bile kalmissin.
Baya acilmis. Ama yinede reaksiyon göstermissin. Ne kadar erken baslanirsa o kadar sac kurtarma sansi oluyor. Sana has bir sey degil herkes icin gecerli.
Evet 24 yasindasin nasil gec kaldim ya dersen. Asiri agresif bir sac dökülmesi varmis sende. Dökülme 18 de mi basladi merak ettim.

Yan etkilerin ne oldugunu biliyorsun. Bazilerini kendi yasiyorsun bazileri de sen de olmuyordur kesin. Madem bu yola girdin devam et. Ikisine de birakmaya gelmez. Birakirsan hepsine kaybedersin. Bence bunu biliyorsun. Doktor olmaya cok bilgili olmaya gerek yok. Belli bir zaman da sonra bir gün ara vermek zarar vermez. Sen daha simdilik ara vermede sonrasi icin bir plan yaparsin. Deneyimli arkadaslar bunu yanitlar. Ne icin var yoksa forum.

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #47 : 18 Mayıs 2025, 20:31:47 »
Gelisim süper kardes. Arka verteks bölümünde ki gelisime bayildim. Acik konusayim. Ben herkes den farkli bir sey söyliyeyim. Darilmak yok ama.
Ön tarafa icin gec bile kalmissin.
Baya acilmis. Ama yinede reaksiyon göstermissin. Ne kadar erken baslanirsa o kadar sac kurtarma sansi oluyor. Sana has bir sey degil herkes icin gecerli.
Evet 24 yasindasin nasil gec kaldim ya dersen. Asiri agresif bir sac dökülmesi varmis sende. Dökülme 18 de mi basladi merak ettim.

Yan etkilerin ne oldugunu biliyorsun. Bazilerini kendi yasiyorsun bazileri de sen de olmuyordur kesin. Madem bu yola girdin devam et. Ikisine de birakmaya gelmez. Birakirsan hepsine kaybedersin. Bence bunu biliyorsun. Doktor olmaya cok bilgili olmaya gerek yok. Belli bir zaman da sonra bir gün ara vermek zarar vermez. Sen daha simdilik ara vermede sonrasi icin bir plan yaparsin. Deneyimli arkadaslar bunu yanitlar. Ne icin var yoksa forum.

Evet belki de daha erken tam hatırlamıyorum 17 18 civarı başlamıştır. o zamanlar pek umursamıyordum, Hiçbirşey için geç kaldıgımı düşünmüyorum, Verteksin topladıgı gibi ön taraflarda da 1 sene sonra falan güzel bir gelişme bekliyorum. Şayet tamamen kapansın da istemiyorum zaten şakaklarım, bu şekilde bana yakışıyor ancak sık ve kalın saçlarım olsun diye çabalıyorum. Birkaç gün içerisinde saçımın güncel halini paylaşacağım. Yorumun için teşekkür ederim.

hako1986

• Full Member
« Yanıtla #48 : 19 Mayıs 2025, 08:41:06 »
Tamamen gec kalmamissin zaten.
Ona göre de beklinti belli bir seviyede olmasi lazim. Demek istedigim.
Dökülmenin ilk yilindan sonra reaksiyon gösterseydin daha da iyi saclarin olurdu. Alin kismi sag ve sol taraf icin demek istedim. Orayi kurtarmak zor oluyor gec tedaviye basladinmi.

Ve dedigimi gibi negatif konusulanlara bakma ve ilaclara devam. Zaman ve sabir lazim. Bana bile bakma sen ;D ;D :D. Benim burda kötü niyetim zaten yok. Keske daha önce baslasaydin demek eger kötülük ise o zaman sen daha kötülük görmemissin. Fesatlik kiskanclik yapilacak zamanda degil zaten. Ben de zamaninda basladim biraktim niye biraktiysam. Kendime kiziyorum yani anla. Konu sen degilsin. ;D ;D ;D

Yan etkileri nasil azalta biliriz onu düsünmek ve burda insanlar bir birine yardim etmesi lazim. Sen ekstra takviye aliyormusun? Bu arada bu soru herkes icin gecerli. Neler kullaniyorsunuz? Buraya fazla mesgul etmiyeyim ben. Benim sayfaya yaza bilir herkes. Bekliyorum.

« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2025, 08:56:04 Gönderen: hako1986 »

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 20 Mayıs 2025, 15:02:45 »
Dutasteride bulaşmayın çok tehlikeli burası saçekim forumu saçtedavisi için başka bi forum var zaten hep o forum yüzünden insanlar bulaştı bu ilaçlara çok tehlikeli eger saçınız dökülüyorsa en fazla proscar kullanır ektirirsiniz saglıgınızdan olmayın öbür forumda kimin saçı çıkmış bunları kullanarak
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2025, 15:12:19 Gönderen: Sacsizkel »
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

hako1986

• Full Member
« Yanıtla #50 : 20 Mayıs 2025, 18:17:56 »
Tamamen gec kalmamissin zaten.
Ona göre de beklinti belli bir seviyede olmasi lazim. Demek istedigim.
Dökülmenin ilk yilindan sonra reaksiyon gösterseydin daha da iyi saclarin olurdu. Alin kismi sag ve sol taraf icin demek istedim. Orayi kurtarmak zor oluyor gec tedaviye basladinmi.

Ve dedigimi gibi negatif konusulanlara bakma ve ilaclara devam. Zaman ve sabir lazim. Bana bile bakma sen ;D ;D :D. Benim burda kötü niyetim zaten yok. Keske daha önce baslasaydin demek eger kötülük ise o zaman sen daha kötülük görmemissin. Fesatlik kiskanclik yapilacak zamanda degil zaten. Ben de zamaninda basladim biraktim niye biraktiysam. Kendime kiziyorum yani anla. Konu sen degilsin. ;D ;D ;D

Yan etkileri nasil azalta biliriz onu düsünmek ve burda insanlar bir birine yardim etmesi lazim. Sen ekstra takviye aliyormusun? Bu arada bu soru herkes icin gecerli. Neler kullaniyorsunuz? Buraya fazla mesgul etmiyeyim ben. Benim sayfaya yaza bilir herkes. Bekliyorum.

Bu da benim sayfam. Linke tiklayin.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36008.msg686387#msg686387

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #51 : 08 Haziran 2025, 13:50:20 »
Herkese merhaba,
Tedavinin 6. ayı dolmak üzereyken güncelleme yapmanın vakti geldiğini düşündüm.
Bu süreçte Minoxu aksattığım gün sayısı maks 5 dir. Dermaroller kullanmayı çok aksattım ama çok.
Vitaminlerime biraz ara verdim sonra tekrardan başladım onun dışında Dut'u 3 günde 1 Xpeciayı da günde 1 olarak kullanmaya devam ettim.
Bayramdan sonra tahlillerimi yaptıracağım onları da paylaşacağım.
Döngü olayını çok yakın zamanda yaşadım sanırım bitti, ne kadar sürdüğünü bilen biri cevaplarsa sevinirim çünkü emin olamıyorum. 30+ saç teli döktüğüme şahit oldum minox uygularken.
Tüm bunların dışında disiplinin ne kadar önemli oldugunu, istikrar denen şeyin gerçekten başarı getirdiğini tekrardan öğrendim. Tedavimin 1. yılını çok merak ediyorum. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.
Dilediğiniz soruları sorabilirsiniz.
Şimdi öncesi-sonrası halini göstereyim;
1. fotoğraf Saçımı kazıtıp tedaviye başlamadan 1 ay kadar önce sanırsam
2. fotoğraf güncel hali
3. fotoğraf tedaviden 1 ay kadar önce
4. fotograf güncel hali
5. fotoğraf verteksin güncel hali

Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum...

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 08 Haziran 2025, 22:21:13 »
Hiçbir şeye geç kalınmayı geçtim boşa çırpınış ne demek cidden boşa çırpınış olsa bu görüntü nasıl olsun neyin kafası bu ?

Çok emek vermişsin tebrik ederim lütfen devam ediniz ama fazla yormayın kendinizi doktor kontrollerine gidin. Dut kullanın insanları gördük herkes yan etki yaşayacak diye kaide yok. Sadece Dut yerin fin öneririm size çünkü başka ürünlerde DHT blocker olabilecek ürünler de kullanıyorsunuz. Saçlarınızı iyice güçlendirdikten sonra (Belki de çok yakında) kaliteli saç ekim merkezleriyle görüşmenizi öneririm.
Yoğunluğu azaltabilirsiniz ama tedaviniz düzenli devam etmeli. Lütfen doktorlarla görüşmeye devam edin. Emeklerinize sağlık
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #53 : 09 Haziran 2025, 11:08:53 »
Hiçbir şeye geç kalınmayı geçtim boşa çırpınış ne demek cidden boşa çırpınış olsa bu görüntü nasıl olsun neyin kafası bu ?

Çok emek vermişsin tebrik ederim lütfen devam ediniz ama fazla yormayın kendinizi doktor kontrollerine gidin. Dut kullanın insanları gördük herkes yan etki yaşayacak diye kaide yok. Sadece Dut yerin fin öneririm size çünkü başka ürünlerde DHT blocker olabilecek ürünler de kullanıyorsunuz. Saçlarınızı iyice güçlendirdikten sonra (Belki de çok yakında) kaliteli saç ekim merkezleriyle görüşmenizi öneririm.
Yoğunluğu azaltabilirsiniz ama tedaviniz düzenli devam etmeli. Lütfen doktorlarla görüşmeye devam edin. Emeklerinize sağlık

Fikir ve görüşlerin için teşekkür ederim, tahlilimi yaptırınca burada paylaşacağım. 1 sene sonundaki duruma göre aksiyon almayı düşünüyorum, şayet saçlarım çok sıklaşırsa, şakaklar dolmasa da olur çünkü bana bu şekilde yakışıyor. Tedavi tam gaz devam edicek tahlillerden olumsuz bir sonuç çıkmazsa. Allah yardımcımız olsun.  :)

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #54 : 09 Haziran 2025, 11:11:17 »
Söylemeden geçemeyeceğim, Minox uygularken ort 15 saç telim dökülüyor, dökülen saç 0.5cm kadar ancak cok zayıf olan sac dökülüyor. Çıkan saç ise baya kalın şekilde çıkıyor.

ensklm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #55 : 15 Haziran 2025, 13:28:00 »
Söylemeden geçemeyeceğim, Minox uygularken ort 15 saç telim dökülüyor, dökülen saç 0.5cm kadar ancak cok zayıf olan sac dökülüyor. Çıkan saç ise baya kalın şekilde çıkıyor.

Ben de akşam 8 fıs min uygulayıp masaj yaparken en az 10 tel bazen 20 tel kalın saç dökülüyor
Masajın etkisiyle mi dökülüyo yoksa başka bir şey mi anlamadım
(3,5aydır fin  2aydır min kullanıyorum)
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Proscar 1/5

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #56 : 17 Haziran 2025, 16:34:09 »
Tahlil sonuçlarım;

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #57 : 17 Haziran 2025, 17:01:20 »
Değerlerden anlayan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
Doktorum bir sıkıntı olmadıgını söyledi

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 17 Haziran 2025, 17:33:38 »
Doktor problem görmediyse o zaman mesele yoktur diye düşünüyorum yaptılarınıza devam edin hep istikrar sağlayın.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Saymın

• Full Member
« Yanıtla #59 : 17 Haziran 2025, 20:11:46 »
Tahlil sonuçlarım;

Hocam TT (total testestoron) ST (serbest testesteron) FSH LH OSTORJEN Prolaktin SHBG vs asıl önemli olan bunlar. Bunları niçin ölçtürmediniz
  • Yaşınız 27

Facebook Twitter Instagram