Gönderen Konu: Yine yeniden Dut + Minox  (Okunma sayısı 6159 defa)

Bağzıları

• Full Member
Ynt: Yine yeniden Dut + Minox
« Yanıtla #76 : 13 Temmuz 2025, 11:32:35 »
Güncel şakak ve tepe, tepede yeni çıkan saçları görebilmeniz için yakın çekim yapıp daire içine aldım, son fotoğraf ise uzaktan görünüm şakaklar çok dolmasa da olur demiştim, sık ve kalın saçlar öncelikli hedefim. Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.

Pereng

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 13 Temmuz 2025, 14:36:36 »
Devam et hocam daha da iyi olacak 2.sene sonu en pik noktaya ulaştığı süre diyorlar

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #78 : 13 Temmuz 2025, 14:55:25 »
Devam et hocam daha da iyi olacak 2.sene sonu en pik noktaya ulaştığı süre diyorlar

Gittiği yere kadar devam...

İsmail Aydın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #79 : 14 Temmuz 2025, 03:29:33 »
Güzel gidiyor gerçekten, zaman alan süreç minoxidil 3. kutuyu bitireyim bende post açacağım.
Günlük Rutin
Günde 1kez Minoxidil
Dutasterid 0.5mg
10g Kolajen
Biotin 2.5mg
170mg hyaluronik asit
1000mg  C vitamini
600mg nac
20mg çinko
24mg E vitamini
1000mg omega 3 (epa/dha)
D3-K2 1000IUx3
Ducray Şampaun
Haftada 1kez, 1.25mm Mikroiğneleme

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #80 : 15 Temmuz 2025, 12:45:52 »
Güzel gidiyor gerçekten, zaman alan süreç minoxidil 3. kutuyu bitireyim bende post açacağım.

İnşallah sende en az benimki kadar çalışır seni tatmin eder.

İsmail Aydın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #81 : 16 Temmuz 2025, 02:19:06 »
İnşallah sende en az benimki kadar çalışır seni tatmin eder.

Ekimde aşırı hızlı dökülme sürecine girmişti xpecia vs bırakıp fin geçmiştim ocakta dut geçtim (finde jino başlar gibi olmuştu)

15 ekim
https://i.hizliresim.com/kszorjn.jpg

30 nisan
https://i.hizliresim.com/t61y5yi.jpg

16 Temmuz
https://i.hizliresim.com/n2rbdho.jpg

3 aydır minox kullanıyorum çok hızlandırdı süreci duttan medet umdum başka spreyler aldım ama büyüme yoktu dut dökülmeyi kessede dökülen saçları minox canlandırdı.
3 ay sonraki hali daha tatmin edici olur şakaklarda tüylenme var epey ama henüz küçükler.

Sadece akşamları min sıkıyorum 2şer şakaklara 3 vertexe şu ay 4 5 günü atladım onun haricinde düzenliydi.
Günlük Rutin
Günde 1kez Minoxidil
Dutasterid 0.5mg
10g Kolajen
Biotin 2.5mg
170mg hyaluronik asit
1000mg  C vitamini
600mg nac
20mg çinko
24mg E vitamini
1000mg omega 3 (epa/dha)
D3-K2 1000IUx3
Ducray Şampaun

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #82 : 16 Temmuz 2025, 11:38:13 »
Ekimde aşırı hızlı dökülme sürecine girmişti xpecia vs bırakıp fin geçmiştim ocakta dut geçtim (finde jino başlar gibi olmuştu)

15 ekim

30 nisan

16 Temmuz

Gayet güzel ilerlemiş, saçkıran falan değil demi

3 aydır minox kullanıyorum çok hızlandırdı süreci duttan medet umdum başka spreyler aldım ama büyüme yoktu dut dökülmeyi kessede dökülen saçları minox canlandırdı.
3 ay sonraki hali daha tatmin edici olur şakaklarda tüylenme var epey ama henüz küçükler.

Sadece akşamları min sıkıyorum 2şer şakaklara 3 vertexe şu ay 4 5 günü atladım onun haricinde düzenliydi.

Saymın

• Full Member
« Yanıtla #83 : 16 Temmuz 2025, 17:11:34 »

15 ekim

30 nisan

16 Temmuz

Hocam günlük dut ben tavsiye etmiyorum. Ben haftada üç gün ve haftada iki gün kullandım bir dönem. Aynı zamanda her gün de kullandım yan etki saça etki vesaire baktığım zaman haftada üç ya da iki ideal bence hocam gerek yok her gün almanıza gerçi ben tamamen bıraktım direkt kullanılmasını önermiyorum ama herkesin kendi tercihi 😅
  • Yaşınız 27

İsmail Aydın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #84 : 16 Temmuz 2025, 23:12:18 »

Hocam günlük dut ben tavsiye etmiyorum. Ben haftada üç gün ve haftada iki gün kullandım bir dönem. Aynı zamanda her gün de kullandım yan etki saça etki vesaire baktığım zaman haftada üç ya da iki ideal bence hocam gerek yok her gün almanıza gerçi ben tamamen bıraktım direkt kullanılmasını önermiyorum ama herkesin kendi tercihi 😅

Yan etki ne aldınız?
Finden gelen meme şişkinliği burada da seyretti gibi hani henüz başlangıç döneminde tamoxifen 10mg almaya başladım.
Birde hepsi karaciğeri yorduğu için nac 600 almaya başladım.
Nac'ın bilimsel olarak hücresel yaşlanmayı yavaşlattığı yıpratmayı azalttığı biliniyor, karaciğer de detoks etkisi yapıyormuş.
Günlük Rutin
Günde 1kez Minoxidil
Dutasterid 0.5mg
10g Kolajen
Biotin 2.5mg
170mg hyaluronik asit
1000mg  C vitamini
600mg nac
20mg çinko
24mg E vitamini
1000mg omega 3 (epa/dha)
D3-K2 1000IUx3
Ducray Şampaun

Saymın

• Full Member
« Yanıtla #85 : 17 Temmuz 2025, 01:06:43 »
Yan etki ne aldınız?
Finden gelen meme şişkinliği burada da seyretti gibi hani henüz başlangıç döneminde tamoxifen 10mg almaya başladım.
Birde hepsi karaciğeri yorduğu için nac 600 almaya başladım.
Nac'ın bilimsel olarak hücresel yaşlanmayı yavaşlattığı yıpratmayı azalttığı biliniyor, karaciğer de detoks etkisi yapıyormuş.

Hocam ben 2 yıl kadar haftada 3 yada 2 gün kullanıyordum bşr sorun yoktu ancak her güne geçince pek çok sorun yaşadım zaten bilnen şeyler bu arada spor yapıp sağlıklı besleniyorum vucut geliştirme üzerine ve sigara alkol ömrüm boyunca olmadı tavsiyem haftada 2-3 ü geçmemeniz
  • Yaşınız 27

İsmail Aydın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #86 : 17 Temmuz 2025, 03:29:33 »

Hocam ben 2 yıl kadar haftada 3 yada 2 gün kullanıyordum bşr sorun yoktu ancak her güne geçince pek çok sorun yaşadım zaten bilnen şeyler bu arada spor yapıp sağlıklı besleniyorum vucut geliştirme üzerine ve sigara alkol ömrüm boyunca olmadı tavsiyem haftada 2-3 ü geçmemeniz

haftada en azından 5edüşmek istiyordum aslında
iki dönem arasında dökülme sıklığınız arttı mı saç sağlınız ne derece değişti?
Günlük Rutin
Günde 1kez Minoxidil
Dutasterid 0.5mg
10g Kolajen
Biotin 2.5mg
170mg hyaluronik asit
1000mg  C vitamini
600mg nac
20mg çinko
24mg E vitamini
1000mg omega 3 (epa/dha)
D3-K2 1000IUx3
Ducray Şampaun

Saymın

• Full Member
« Yanıtla #87 : 18 Temmuz 2025, 16:23:08 »
haftada en azından 5edüşmek istiyordum aslında
iki dönem arasında dökülme sıklığınız arttı mı saç sağlınız ne derece değişti?

Hocam artık anksiyete ve olumsuz düşünceler azaldı bende ki en güzel değişim bu oldu. Ömür boyu kullanılabilecek bir ilaç asla değil. Hormonlarls oynamak pek doğru değil. Tabi kimse istemez ama iyi analiz edilmeli  ve araştırılımalı bence. Yani şöyle düşünün bir insan ilk sigara içtiğinde kanser olmaz. Ya da üçüncü yılın sonunda da kanser olmaz. Ama 15-20 yıl kullanırsa sigarayı büyük ihtimalle akciğerlerine hasar verir ve kanser olma olaslığı çok yüksek. Şu an  saçım tedaviden önceki halinden daha kötü bıraktığım için ama düşünün buna rağmen kullanmayı düşünmüyorum asla
  • Yaşınız 27

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #88 : 19 Temmuz 2025, 18:35:55 »
Saçımın eski kalınlığını yakalamaya başladım. Zaman geçtikçe farkına varıyorum süper birşey çok şükür.

İsmail Aydın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #89 : 20 Temmuz 2025, 21:40:07 »
Hocam artık anksiyete ve olumsuz düşünceler azaldı bende ki en güzel değişim bu oldu. Ömür boyu kullanılabilecek bir ilaç asla değil. Hormonlarls oynamak pek doğru değil. Tabi kimse istemez ama iyi analiz edilmeli  ve araştırılımalı bence. Yani şöyle düşünün bir insan ilk sigara içtiğinde kanser olmaz. Ya da üçüncü yılın sonunda da kanser olmaz. Ama 15-20 yıl kullanırsa sigarayı büyük ihtimalle akciğerlerine hasar verir ve kanser olma olaslığı çok yüksek. Şu an  saçım tedaviden önceki halinden daha kötü bıraktığım için ama düşünün buna rağmen kullanmayı düşünmüyorum asla

ömür boyu değilde 10 yıl korusak yeter yaş henüz çok genç 1 senedir tedavi yapmasak daha kötüye gitmiştim :)
o yüzden nac takviyesine başladım.
kendisi çok güçlü bir antioksidan etkiye sahip.
karaciğer detoksu sağlıyor bir nevi glutatyon artırarak.
parestemol zehirlenmelerinde kullanılıyor ama dünyada off label olarak anti aging reçetelerde olmazsa olmaz takviyedir bizim saç için kullandığımız proscar veya avodart gibi. kendisi ilaç değil amino asit
Günlük Rutin
Günde 1kez Minoxidil
Dutasterid 0.5mg
10g Kolajen
Biotin 2.5mg
170mg hyaluronik asit
1000mg  C vitamini
600mg nac
20mg çinko
24mg E vitamini
1000mg omega 3 (epa/dha)
D3-K2 1000IUx3