Gönderen Konu: Dr. Hakan Clinic 4700 greft saç ekimi.  (Okunma sayısı 7074 defa)

Rome0

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Hakan Clinic 4700 greft saç ekimi.
« Yanıtla #76 : 06 Eylül 2025, 16:24:14 »
Geçmiş olsun hocam.Ekim en başta çok başarılı  görünüyor aslında.Hakan hoca ne diyor bu durum hakkında?Bende hakan hocayı düşünüyorum Ekim için kasım ayında ama sanırım tekrar düşünücem

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 06 Eylül 2025, 16:43:15 »
Hocayla görüşüyoruz tabiki, whatsapp mesajlarına cevap veriyorlar ve ara ara güncelleme istiyorlar foto attığınızda çok iyi, harika %30 daha gelişir, %20 daha gelişir falan diyorlar. Ancak ben dediğim gibi bir kaç aydır hiç bir gelişim görmedim. Fotoğraflarda da bu net bir şekilde gözlemleniyor.
Sorum şu, 7. aydan sonra gerçekten bir gelişim beklemek lazım mı yoksa başka bir çözüm mü bulalım.

Bir arkadaş ekim öncesi donör bölge resmi sormuş eklere koyuyorum. Greftlerimin çoğunluğunun 2 ve 3lü olduğunu onlar söylemişlerdi ekim günü.

biskrem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 06 Eylül 2025, 16:46:04 »
Ben de ekim düşünen biri olarak sizin konunuzu özellikle takip ettim. Açıklıklarımız aşağı yukarı benzer. Mayıs aynın sonunda Asuman Hair, Hakan Clinic ve Ahmet Tosunla fikir almak maksadıyla bir görüşme yapmıştım. Hem Hakan Bey hem de Ahmet Bey xpecia + fins. kullanımının hem mevcut saçlar için hem de ekim süreci için iyi olacağı söylemişlerdi.
3 aydır kullanıyorum, henüz ekim yaptırmadım konuları takip ediyorum.
Kendi adıma bu ilaçların 3 aylık kullanımında ne yan etki ne de bir etki gördüğümü söyleyemem.
Takip ettiğim konulara bakıyorum, kimisi sizin gibi çok tatmin edici bulmuyor sonucu cevap: saçlar ince telli
kimisi ince telli ama harika sonuç alıyor tüm paylaşımlarda ekstra bir takviye kullanmadığını belirtiyor.
takip ettikçe ekim kararını vermek daha zor oluyor.
sizin ekimse elbetteki öncesine göre belirli bir kapatıcılık olmuş ama yaşanan sürecin karşılığı bu mu olmalıydı ciddi soru işareti(şimdilik)
tavsiyesi olan demişsiniz ama daha ne yapılabilirdi ya da ekim sonrası sürekli ek takviyeye ihtiyaç duyacaksam neden ektiriyorum diye de insan sormadan edemiyor.
bir sürece girmişsiniz gönülden dilerim ki 2-3 ay sonra sizin için çok daha tatmin edici bir resim ortaya çıkar🙏🏻

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 06 Eylül 2025, 17:19:05 »
Ben de ekim düşünen biri olarak sizin konunuzu özellikle takip ettim. Açıklıklarımız aşağı yukarı benzer. Mayıs aynın sonunda Asuman Hair, Hakan Clinic ve Ahmet Tosunla fikir almak maksadıyla bir görüşme yapmıştım. Hem Hakan Bey hem de Ahmet Bey xpecia + fins. kullanımının hem mevcut saçlar için hem de ekim süreci için iyi olacağı söylemişlerdi.
Kendi adıma bu ilaçların 3 aylık kullanımında ne yan etki ne de bir etki gördüğümü söyleyemem.
Takip ettiğim konulara bakıyorum, kimisi sizin gibi çok tatmin edici bulmuyor sonucu cevap: saçlar ince telli
kimisi ince telli ama harika sonuç alıyor tüm paylaşımlarda ekstra bir takviye kullanmadığını belirtiyor.
sizin ekimse elbetteki öncesine göre belirli bir kapatıcılık olmuş ama yaşanan sürecin karşılığı bu mu olmalıydı ciddi soru işareti(şimdilik)
tavsiyesi olan demişsiniz ama daha ne yapılabilirdi ya da ekim sonrası sürekli ek takviyeye ihtiyaç duyacaksam neden ektiriyorum diye de insan sormadan edemiyor.
bir sürece girmişsiniz gönülden dilerim ki 2-3 ay sonra sizin için çok daha tatmin edici bir resim ortaya çıkar🙏🏻

Size teşekkür ederim. Moral verdiniz. Ancak 2-3 ay sonra çok tatmin edici bir şey falan olmayacağını düşünüyorum. Çıkan çıktı, kalınlaşmayan tek tük bir şeyler kaldı telefomun ile yakından çekim yapıp ince saçlar veya yeni gelen bir şeyler var mı diye baktığımda da pek bir şey gözükmüyor.

Özellikle saçlarımı hep kısa tutuyorum ki ilüzyona kanmayalım, böylece gerçek bir gelişim var mı görelim. Öte taraftan takviyeler konusunda %100 haklısınız.  Finasterid zaten sizin mevcut saçınızı güçlendiriyor. Ben kafamdaki minyatürleri güçlendirip ilacı kesince eski halime dönmek istemiyorum. Ben ekim sonucunu görmek istiyorum.

Bence saçları ince olması değil, ekibin yeterli elemanının olmaması neticesiyle grefleri dışarıda çok uzun saatler bekletmelerinden kaynaklı olarak özellikle zayıf saçlarla gelen kişilerde fire çok fazla oluyor. Sizce Muttalip Keser keriz mi 3500 gretfi 4 günde seans seans ekiyor.

arslann

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 06 Eylül 2025, 17:37:36 »
Yani klinik su an turkiyenin en iyilerinden zaten. Greftlerin disarda kalmasi vs filan biliyorlardir heralde, basinda bir cerrah var sonucta. 4500-5000 greftlik ne sonuclarini gorduk bu forumda dolayisiyla bu iddia biraz isabetli olmamis. Sonucta kisiyle de alakali bir surec, bana gore ince tel ve finasteride kullanmadan zaten bu kadar olur. Bundan iyisini beklememek lazim. Siz biseyi yanlis yaptiniz demiyorum yanlis anlamayin, sartlar zaten bu kadarina musade ediyor ve onu da almissiniz diye dusunuyorum sahsen

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 06 Eylül 2025, 17:54:44 »
Klinik Türkiyenin en iyisi falan değil. Nedense bu forumda bazı klinikleri gereksiz yere yüceltiyorsunuz sebebini hala anlamadım.
Bu kadar olur falan kısmına gelince bu da sizin kendi yorumunuz. Bu forum nice ince telli 5000 greftlik saç ekimleri gördü, tüm kafanın tek seans da kapandığı. Lütfen. Boş boş konuşup ortalıkta gezinmeyin.

arslann

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 06 Eylül 2025, 18:11:59 »
Kimin bos konustugunu basligi okuyan herkes anlayacak merak etme. Greftler disarida cok beklemis, yeterli eleman yokmus vs 😅

Buraya herkes gorusunu yazar, bu platform bunun icin var. Ne ben dedim diye klinik cok iyi olur ne de sen tersini dedin diye kotu olur. Herkes herseyin farkinda. Ama insan yazmadan bi acar arastirir su forumdaki basliklari ona gore konusur. Koskoca doktor, senin benim bildigimi bilmiyor yani 😀

Neyse, anliyorum bi hayal kirikligi yasamissin, bir ton emek verip beklentin karsilanmamis ama bunun sebebinin beklentini en bastan dogru ayarlamamis oldugunu kabul ettigin an kafan rahatlar

ff06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 06 Eylül 2025, 18:13:51 »
Bu ekim merkezinde sedasyon imkanı var mı dostum. Ayrıca 2025 fiyatı nedir. Sanırım Asuman Hair'de şuan 90.000 TL ekim.
Eylül 2025 itibariyle Asuman Hair 110 bin tl fiyat çekiyor.
  • Ekim Tarihi: 02.10.2025

biskrem

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 06 Eylül 2025, 18:19:31 »
Yani klinik su an turkiyenin en iyilerinden zaten. Greftlerin disarda kalmasi vs filan biliyorlardir heralde, basinda bir cerrah var sonucta. 4500-5000 greftlik ne sonuclarini gorduk bu forumda dolayisiyla bu iddia biraz isabetli olmamis. Sonucta kisiyle de alakali bir surec, bana gore ince tel ve finasteride kullanmadan zaten bu kadar olur. Bundan iyisini beklememek lazim. Siz biseyi yanlis yaptiniz demiyorum yanlis anlamayin, sartlar zaten bu kadarina musade ediyor ve onu da almissiniz diye dusunuyorum sahsen

bu yorumunuza katılmak pek mümkün değil. ilk aklıma gelen forumdaki konu başlığı “AHMET TOSUN THE HAİR CLİNİC 38 YAŞ 24.12.2024 4927 GREFT”.
Bu başlığı açan beyefendinin sürecine bakınca kendisi her takviyeyi almış. fins.+xpecia + omega 3 + prp her şey var.
sonuç 7. ay paylaşımına gelen yorumlar ince telli saçlarla ancak bu olur 9-10. ayları görmek lazım.
ben de bir üst mesajda yazdım 3 aydır bu takviyeleri alıyorum özellikle fin konusunda görülen/ görüldüğü söylenen hiçbir yan etkiyi görmedim ama hissedilir bir etkisini de gördüğümü söyleyemem.
daha önce forumda bası başlıklarda imkanı olsa hollandaya saç ekimine gideceğini söyleyenler vardı. tabi detaylıca araştıranlar artık başka ülkelerde bizde olandan çok daha iyi kliniklerin olduğunu belirtiyorlardı.(konu başlığını hayırlayamadım)
maalesef bizde olay her alanda olduğu gibi önce belirli bir standart tutturuluyor sonra ekstra herhangi bir gelişim çabası gösterilmeden bunun ekmeği yeniyor. biz ki bir dönem ispanyolların yaptığı turkish hairlenes konulu filmin konusu olmuşuz. bu kadar öne çıktığımız bir alanda kliniklerin daha profesyonel çalıştıklarını söylemek zor bence.
benim gidip görüştüğüm 3 klinikde doner bölgeye şöyle bir göz bakıp eliyle de yoklayıp tamam ya halledilir olur bu modunda konuşmuşlardı. bilmiyorum belki doğrusu budur ama bana profesyonellikten çok uzak geliyor

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 06 Eylül 2025, 18:20:54 »

Dönor bölgeyi gördüm teşekkürler benim donor ve ön bölge seninkine göre iyi ama kulak arkası donor yetersiz saçlar ince telli diyorlar.2 klinikle görüştüm. Açık konuşmak gerekirse üzülerek ayrıldım klinikler ben ekerim gerisi şansa top sende demeye getiriyorlar buda beni üzüyor. Fin kullansam yan etki görsem.biraksam on tepe bölgemde ekilmeyen saçlar dökülecek.Cikamiyorum işin içinden. İnşallah güzel sonuç alirsiniz

keltosh

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 06 Eylül 2025, 18:23:52 »
Kimin bos konustugunu basligi okuyan herkes anlayacak merak etme. Greftler disarida cok beklemis, yeterli eleman yokmus vs 😅

Buraya herkes gorusunu yazar, bu platform bunun icin var. Ne ben dedim diye klinik cok iyi olur ne de sen tersini dedin diye kotu olur. Herkes herseyin farkinda. Ama insan yazmadan bi acar arastirir su forumdaki basliklari ona gore konusur. Koskoca doktor, senin benim bildigimi bilmiyor yani 😀

Neyse, anliyorum bi hayal kirikligi yasamissin, bir ton emek verip beklentin karsilanmamis ama bunun sebebinin beklentini en bastan dogru ayarlamamis oldugunu kabul ettigin an kafan rahatlar

Oluru bu kadar demişsin. Peki klinik niye böyle demiyor?
7 ay öncesinde saç telleriniz o kadar da ince değil, dönor de kuvvetli diyen doktor şimdi niye yok incesin, yok donor yetersiz falan.
Kraldan çok kralcılık yapmamak lazım. Beklentimi tam anlamıyla bana başta söylenen ve forumda incelediğim geçmiş sonuçlara göre ayarladım. Tutupta beni Burhan Çaçan gibi yapmadın diye kimseye bir şey de demiyoruz.
Sen haklı ol kardeş, ben boş konuşan adam olurum.
Ama bu adamlar piyasa ortalamasının iki katı para alan adamlar. En iyilerinden falan fişman bunları da yazanlar genelde kliniğin adamları oluyor zaten.
Eğer kliniğin adamı değilsen, boşuna kralcılık yapma. Ben burada saç ektiren taraftayım, bir çok insan gibi sınırlı bir bütçeye, dönor kapasitesine ve zamana sahibim.

arslann

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 06 Eylül 2025, 18:40:15 »
Ben de Dr. Hakan'da sac ektirdim hem de bundan 3 sene once. O zaman forumda dogru durust basligi bile yoktu, sosyal medyada gordum gittim gorustum ve karar verdim. O gunden sonra da takip ediyorum ve cok basarili buluyorum. Bir seyi begenince adami mi olmak lazim? Sen de begenmissin ki orada ektirmissin, beklentin karsilanmamis diye ofkeyle yazdigin seylere senin de inandigini dusunmuyorum acikcasi

Kaldi ki ben buraya moral vermeye geldim, bana gore iyi gitmis surecin hocam, keske sartlar daha iyi olsa da harika olsaymis. Keske cok daha iyi olsa bundan herkes mutlu olur heralde, o sureci yasadim biliyorum maddi manevi kulfetini. Madem klinik daha gelisebilir diyor sen ne beni dinle ne baskasini dinle. Insallah da oyle olur da hep beraber mutlu oluruz. Allaha emanet

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 06 Eylül 2025, 19:19:12 »
Bence başarılı bir ekim. İnsanlar saç ektirince uzatır şekil verir ya da bağlar. Sen kısa tutmak için mi ektirdin hocam. Yanlış analama saç ekilince öyle Kıvanç Tatlıtuğ olmuyor insanlar. Şu saçı sen uzat bir güzel de şekil yap bak o zaman farkı goreceksin

Rome0

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 07 Eylül 2025, 01:54:58 »
Konu sahibi haklı bence.Bende hakan hocanın ekimlerini çok beğeniyorum hatta kasımda ektirmeyi düşünüyorum ama bence bu arkadaşta yanlış giden bişeyler olmuş.Genelde hakan hocanın ekimleri 6. Ayda tamamlanmış oluyor.Şu an arkadaşın görüntü onlara kıyasla pek iyi durmuyor belki fin kullanmadığı için böyle olmuş olabilir dicem fakat fin kullanmadan çok iyi sonuçlar alan da var.Sen bi kan değerlerine baktır hocam.Umarım iyi bir atak yapar istediğin sonuca ulaşırsın sonuçta 1 seneye kadar devam ediyor sonuçlar

Facebook Twitter Instagram