Yani klinik su an turkiyenin en iyilerinden zaten. Greftlerin disarda kalmasi vs filan biliyorlardir heralde, basinda bir cerrah var sonucta. 4500-5000 greftlik ne sonuclarini gorduk bu forumda dolayisiyla bu iddia biraz isabetli olmamis. Sonucta kisiyle de alakali bir surec, bana gore ince tel ve finasteride kullanmadan zaten bu kadar olur. Bundan iyisini beklememek lazim. Siz biseyi yanlis yaptiniz demiyorum yanlis anlamayin, sartlar zaten bu kadarina musade ediyor ve onu da almissiniz diye dusunuyorum sahsen
bu yorumunuza katılmak pek mümkün değil. ilk aklıma gelen forumdaki konu başlığı “AHMET TOSUN THE HAİR CLİNİC 38 YAŞ 24.12.2024 4927 GREFT”.
Bu başlığı açan beyefendinin sürecine bakınca kendisi her takviyeyi almış. fins.+xpecia + omega 3 + prp her şey var.
sonuç 7. ay paylaşımına gelen yorumlar ince telli saçlarla ancak bu olur 9-10. ayları görmek lazım.
ben de bir üst mesajda yazdım 3 aydır bu takviyeleri alıyorum özellikle fin konusunda görülen/ görüldüğü söylenen hiçbir yan etkiyi görmedim ama hissedilir bir etkisini de gördüğümü söyleyemem.
daha önce forumda bası başlıklarda imkanı olsa hollandaya saç ekimine gideceğini söyleyenler vardı. tabi detaylıca araştıranlar artık başka ülkelerde bizde olandan çok daha iyi kliniklerin olduğunu belirtiyorlardı.(konu başlığını hayırlayamadım)
maalesef bizde olay her alanda olduğu gibi önce belirli bir standart tutturuluyor sonra ekstra herhangi bir gelişim çabası gösterilmeden bunun ekmeği yeniyor. biz ki bir dönem ispanyolların yaptığı turkish hairlenes konulu filmin konusu olmuşuz. bu kadar öne çıktığımız bir alanda kliniklerin daha profesyonel çalıştıklarını söylemek zor bence.
benim gidip görüştüğüm 3 klinikde doner bölgeye şöyle bir göz bakıp eliyle de yoklayıp tamam ya halledilir olur bu modunda konuşmuşlardı. bilmiyorum belki doğrusu budur ama bana profesyonellikten çok uzak geliyor