Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun zaman oldu sürecin devamını paylaşamadım. Merak edip yazan bir kaç arkadaşımız olmuş. Geç cevap yazdığım için kusura bakmayın.
Şubat ayında başlayan saç ekim maceramın bugün 10. ayındayım. İlk başta ki süreci zaten anlatmıştım.
Tecrübelerimi maddeler halinde paylaşmam gerekirse;
1) Saç ekimine karar vermek
2) Saç ekimi yapacak doktoru seçmek
3) Doktor ve ekibinin tavsiyelerine uyma.
Tabi her şeyden önemli olan kavram 'sabır'
İlk başlarda belirtmiştim zaten. 14/02/2025 tarihinde Ankara Cerrahi Tıp Merkezi’n de Ahmet Arslan hocaya saç ektirmiştim.
Şu an gayet memnunun. Saçalarım gür. Ön boşluklarım tamamen dolu görünüyor. Rahat tarayabiliyorum. Rahat şekil verebiliyorum. Tabi bu görüntüyü hayal ederek bu süreci geçirdim. Sonunda değdi diye düşünüyorum. Bundan sonra ki süreçte neye dikkat ediyorum. Artık saçlara masaj alışkanlığım oldu. Haftada 1 veya 2 defa biberiye yağı kullanıyorum masaj eşliğinde. Şampuanım artık Sebamed oldu. Vitamin takviyesi olarak Nourkrin tableti ikinci kutu olarak kullanıyorum. Bir tablet kaldı elimde. Bittikten sonra bir süre ara vermeyi düşünüyorum.
Saçların son halinin resmini yükleyeceğim. Sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim: Ben Ahmet Arslan Hocadan ve ekibinden memnun kaldım. Umarım herkes için güzel sonuçların alındığı süreçler yaşanır. Hepinize bol şans diliyorum.