Gönderen Konu: 14/02/2025 Ankara Cerrahi Tıp Merkezi (Ahmet Arslan) 4100 Greft Yaş 37  (Okunma sayısı 1259 defa)

Lowspace1905

• Jr. Member
  • **
Bu saç kesinlikle 4 bin gref değil 2800 felan ekilmiş gibi hayırlı olsun hocam bende sivasdan gelip Ankara'da ektireceğim aralıkda. Umarım saçın güzel olur.

bugrahan1818

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu saç kesinlikle 4 bin gref değil 2800 felan ekilmiş gibi hayırlı olsun hocam bende sivasdan gelip Ankara'da ektireceğim aralıkda. Umarım saçın güzel olur.

Siz kime karar verdiniz hocam? Ben de Anlara’dayım ama gerekirse saç ekimi için İstanbul’a gitmeyi planlıyorum.

Lowspace1905

• Jr. Member
  • **
Siz kime karar verdiniz hocam? Ben de Anlara’dayım ama gerekirse saç ekimi için İstanbul’a gitmeyi planlıyorum.

Şahin çelikde ektireceğim aralıkda nasipse

Lorez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun zaman oldu sürecin devamını paylaşamadım. Merak edip yazan bir kaç arkadaşımız olmuş. Geç cevap yazdığım için kusura bakmayın.
Şubat ayında başlayan saç ekim maceramın bugün 10. ayındayım. İlk başta ki süreci zaten anlatmıştım.
Tecrübelerimi maddeler halinde paylaşmam gerekirse;
1) Saç ekimine karar vermek
2) Saç ekimi yapacak doktoru seçmek
3) Doktor ve ekibinin tavsiyelerine uyma.
Tabi her şeyden önemli olan kavram 'sabır'
İlk başlarda belirtmiştim zaten.  14/02/2025 tarihinde Ankara Cerrahi Tıp Merkezi’n de Ahmet Arslan hocaya saç ektirmiştim.
Şu an gayet memnunun. Saçalarım gür. Ön boşluklarım tamamen dolu görünüyor. Rahat tarayabiliyorum. Rahat şekil verebiliyorum. Tabi bu görüntüyü hayal ederek bu süreci geçirdim. Sonunda değdi diye düşünüyorum. Bundan sonra ki süreçte neye dikkat ediyorum. Artık saçlara masaj alışkanlığım oldu. Haftada 1 veya 2 defa biberiye yağı kullanıyorum masaj eşliğinde. Şampuanım artık Sebamed oldu. Vitamin takviyesi olarak Nourkrin tableti ikinci kutu olarak kullanıyorum. Bir tablet kaldı elimde. Bittikten sonra bir süre ara vermeyi düşünüyorum.
Saçların son halinin resmini yükleyeceğim. Sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim: Ben Ahmet Arslan Hocadan ve ekibinden memnun kaldım. Umarım herkes için güzel sonuçların alındığı süreçler yaşanır. Hepinize bol şans diliyorum.
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Özel Ankara Cerrahi Tıp Merkezi
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi kan sulandırıcı, antibiyotik, ödem atma hapı, mide koruyucu, ağrı kesici

Lorez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hocam merhabalar,

bende ahmet arslan'a saç ektirmeyi planlıyorum. Tavsiye eder misin? bir de son halini paylaşman mümkün müdür? Teşekkür ederim.

Ben tavsiye ediyorum hocam. Sonuç için gayet memnun kaldım.
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi kan sulandırıcı, antibiyotik, ödem atma hapı, mide koruyucu, ağrı kesici

warrior159

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun zaman oldu sürecin devamını paylaşamadım. Merak edip yazan bir kaç arkadaşımız olmuş. Geç cevap yazdığım için kusura bakmayın.
Şubat ayında başlayan saç ekim maceramın bugün 10. ayındayım. İlk başta ki süreci zaten anlatmıştım.
Tecrübelerimi maddeler halinde paylaşmam gerekirse;
1) Saç ekimine karar vermek
2) Saç ekimi yapacak doktoru seçmek
3) Doktor ve ekibinin tavsiyelerine uyma.
Tabi her şeyden önemli olan kavram 'sabır'
İlk başlarda belirtmiştim zaten.  14/02/2025 tarihinde Ankara Cerrahi Tıp Merkezi’n de Ahmet Arslan hocaya saç ektirmiştim.
Şu an gayet memnunun. Saçalarım gür. Ön boşluklarım tamamen dolu görünüyor. Rahat tarayabiliyorum. Rahat şekil verebiliyorum. Tabi bu görüntüyü hayal ederek bu süreci geçirdim. Sonunda değdi diye düşünüyorum. Bundan sonra ki süreçte neye dikkat ediyorum. Artık saçlara masaj alışkanlığım oldu. Haftada 1 veya 2 defa biberiye yağı kullanıyorum masaj eşliğinde. Şampuanım artık Sebamed oldu. Vitamin takviyesi olarak Nourkrin tableti ikinci kutu olarak kullanıyorum. Bir tablet kaldı elimde. Bittikten sonra bir süre ara vermeyi düşünüyorum.
Saçların son halinin resmini yükleyeceğim. Sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim: Ben Ahmet Arslan Hocadan ve ekibinden memnun kaldım. Umarım herkes için güzel sonuçların alındığı süreçler yaşanır. Hepinize bol şans diliyorum.
Hocam hayırlı olsun güle güle tarayın başarılı sonuç almışsınız darısı bizlere yeni ektirenlere ayrıca finas kullanıdınız mı hocam?
  • Ekim Tarihi: 19.11.2025
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Özgür Nalbant
  • Greft Miktarı 3200
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Viyagen Multivitamin,Omega-3, Proscar 1/4

Lorez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam. Finas kullandınız mı sorusunu anlayamadım. Bu kavramı ilk defa duyuyorum.
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 37

warrior159

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam. Finas kullandınız mı sorusunu anlayamadım. Bu kavramı ilk defa duyuyorum.
Finasterid yani medikal tedavi Proscar ya da propercia ilaç kullandınız mı? DHT hormonunu indirgiyor saçları kalınlaştırıyor ama sanırım kullanmadınız😅
  • Ekim Tarihi: 19.11.2025
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Özgür Nalbant
  • Greft Miktarı 3200
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Viyagen Multivitamin,Omega-3, Proscar 1/4

Lorez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kullanmadım hocam. Ama yazdıklarından dolayı, bir araştırmak iyi olabilir. 😊 Teşekkür ederim.
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 37

Facebook Twitter Instagram