Gönderen Konu: Anti Androjen Kullanimi ve Yuz Degisimi  (Okunma sayısı 127 defa)

Daimaİyiye

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Anti Androjen Kullanimi ve Yuz Degisimi
« : 08 Mart 2025, 17:39:57 »
Arkadaslar uzun zamandir maalesef dht, sac dokulmesi, anti androjenler gibi konularla icli disli oldum sac dokulmesi problemimden oturu. Dht blocker kullaniminda before/after fotograflarinda dikkatimi ceken bir sey oldu bazi insanlarin yuzundeki feminenlesme. Daha cok elmacik kemigi tarafinda yag toplanimi gibi. Uzun sureli dht blocker kullanmis arkadaslar objektif bir sekilde kendilerinde boyle bir degisim yasanip yasanmadigini yorumlayabili mi? İyi forumlar

dejavuu86

• Sr. Member
Ynt: Anti Androjen Kullanimi ve Yuz Degisimi
« Yanıtla #1 : 08 Mart 2025, 18:04:48 »
Arkadaslar uzun zamandir maalesef dht, sac dokulmesi, anti androjenler gibi konularla icli disli oldum sac dokulmesi problemimden oturu. Dht blocker kullaniminda before/after fotograflarinda dikkatimi ceken bir sey oldu bazi insanlarin yuzundeki feminenlesme. Daha cok elmacik kemigi tarafinda yag toplanimi gibi. Uzun sureli dht blocker kullanmis arkadaslar objektif bir sekilde kendilerinde boyle bir degisim yasanip yasanmadigini yorumlayabili mi? İyi forumlar
Ben 1 yil Fin kullandım evet yüzümde azda olsa bir değisim oldu daha yuvarlak ve kilolu bir yüz hattı yaptı bende  ama feminen kadinsi  bir yüzüm olmadı tabi sadece daha yuvarlak ve şişman bir yüz oldu belki diyetimden kaynaklı olabilir yediğim yemeklerden   , ilaç östrojeni yükselttiği için böyle bir etki yapması muhtemel ama  abartılı trans olursun falan filan hikayelerine inanma öyle bir ilaç değil

Daimaİyiye

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Anti Androjen Kullanimi ve Yuz Degisimi
« Yanıtla #2 : 08 Mart 2025, 18:09:50 »
Yok hocam o kadar degil zaten ama demek istedigim tam olarak oydu bahsetmis oldugunuz degisiklikler dht ayni zamanda yuze sivri ve maskulen durus saglayan baslica hormon

Facebook Twitter Instagram