Gönderen Konu: Ahmet Tosun ( The hair clinic ) 09.04.2025 Ritim Bozukluğu 5259 greft yaş 36  (Okunma sayısı 4225 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çok teşekkür ederim yorumunuz için Hintel hocam. Bakalim belki yaz bitiminde 2.bir ekim düşünebilirim.

rica ederim gecikmeden düşün dostum bende ikinci ekim şu saçın üstüne valla tadından yenmez :)
Global Moderator

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
açık alan sonuç ilişkisi bence çok başarılı doğal olması çok güzel bence en önemlisi doğal görünüm hayırlı olsun

1stanbul89

• Yeni üye
  • *
açık alan sonuç ilişkisi bence çok başarılı doğal olması çok güzel bence en önemlisi doğal görünüm hayırlı olsun
Teşekkür ederim evet doğal olarak görünmesi beni de mutlu etti yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim.
  • Ekim Tarihi: 09.04.2025
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet TOSUN The hair Clinic
  • Greft Miktarı 5259
  • Yaşınız 36

Muribab

• Hero Member

Hocam ilk sayfadaki açık alanınıza ve şu anki sonuca baktım.

Bu forumu da kısa bir süre önce keşfettim. Keşfetmeme vesile olan arkadaşım Alper’e, ayrıca bu forumu kuran Hintell’e ve tüm admin arkadaşlara teşekkür ederim.

İlk sayfadaki yorumunuz özellikle dikkatimi çekti. Şu anki sonucunuzla, o ilk mesajınızı birlikte değerlendirdiğimde gerçekten çok anlamlı duruyor.

Açık alan için elde ettiğiniz sonuç; doğal, başarılı ve estetik görünüyor. Sizin adınıza gerçekten sevindim.

Güle güle kullanın, maşallah 🙂

1stanbul89

• Yeni üye
  • *
Çok teşekkür ederim. Bende sonuçtan memnunum.  Evet emeği olan herkes in payı var bugüne gelmem de. O sebeple o kişileri unutsam haksızlık olur. Sezarın hakkını sezar a vermek diye bir laf vardir :) Ayrica yorumunuz için teşekkür ederim
  • Greft Miktarı 5259
  • Yaşınız 36

mucahitt26

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar bende Asmed  saç ektirdim mutlu olmak nedir bilirim saç ekim konusunda para ile pulla ölçülmez o mutluluk sizin de yaşamanıza çok sevindim çok başarılı duruyor sonucunuz
güzel günlerde tarayın saçlarınızı
Asmed By Dilek Çakır saç ekimi

1stanbul89

• Yeni üye
  • *
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Evet para da bir yere kadar önemli olan sağlık,  huzur ,mutluluk 🙏🏻
  • Greft Miktarı 5259
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram