Gönderen Konu: Dutasteride ve Finasteride kullanımı yardım  (Okunma sayısı 185 defa)

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dutasteride ve Finasteride kullanımı yardım
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2025, 20:42:45 »
Ben açık konuşiyim 1 ay haftada 2 kere dut kullandım yıllar önce cinsel istegi tamamen sıfırlıyor duta hiç girme proscar kullan ektir saglıgından olma geçici bırakınca gidicek bi saç için yalancı mutluluklar için saglıgından olma
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

umutsuzvaka

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2025, 21:13:12 »
Ben açık konuşiyim 1 ay haftada 2 kere dut kullandım yıllar önce cinsel istegi tamamen sıfırlıyor duta hiç girme proscar kullan ektir saglıgından olma geçici bırakınca gidicek bi saç için yalancı mutluluklar için saglıgından olma
1 yıldır finde hiç bir yan etki görmedim. Dut'ta görürmüyüm bilmiyorum denemek istiyorum çünkü gittikçe açılmaya başladı saçlar. Sonra pişman olmaktansa deneyeceğim...

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Mayıs 2025, 21:20:54 »
1 yıldır finde hiç bir yan etki görmedim. Dut'ta görürmüyüm bilmiyorum denemek istiyorum çünkü gittikçe açılmaya başladı saçlar. Sonra pişman olmaktansa deneyeceğim...
Ne kadar süre kullanıcan dutu cinsellik tamamen biticek ben 1 ay haftada 2 kere kullandım düzelmesi aylar sürdü birde uzun süre kullanırsan kalıcı olarak erkeklikten olursun sen git saç ekimini araştır i
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Facebook Twitter Instagram