Gönderen Konu: insanların her gün şeker/sigara/alkol tüketip fine laf atması  (Okunma sayısı 506 defa)

İsmail Aydın

• Jr. Member
  • **
Başlıkta yazdığım gibi, her gün şekerli yiyecekler, palm yağlı gıdalar, sigara veya alkol tüketip fin erkeklik öldürür diyorlar. Sigaranın üstünde bin bir türlü hasta resmi var bükülmüş sigara bile var :) Adam sigarasını püflerken elindeki klavyeye
"ben erkekliğimi kaybedemem aga" yazıyor.

En basit çikolatanın arkasında, binbir çeşit kimyasal yazıyor hiç birini araştırdınız mı?
Vitamin haplarında geçen yılın nisan ayına kadar titanyum dioksit vardı, kanser ediyor teşhisi koydu abde yasaklandı haliyle bizde de yasaklandı.

Fin ve dht içinse dünyanın bir çok ülkesinde yüzlerce klinikte binlerce hastada araştırmalar yapılmış. Finden şeker hastası, kanser, kolesterol hastası olup kimse ölmüyor ama içtiğimiz bir bardak kola bu hastalıkların tümüne davetiye çıkarıyor.

Toplumda ereksiyon kaybı, meme büyümesi çok sık görülen rahatsızlıklar özellikle sporla ilgilenen erkeklere bakın çoğunda jinekomasti mevcut testosu düşük olan kişilerde %1 diye görülen yan etkinin gelmesi normal. Şahsen bende fin içerken memede şişlik ağrı hissettim ve dut geçtim şuan öyle bir sıkıntım yok düzenli sporla uğraşmaya da başladım.

Kesin bir tedavisi yok ilk duyduğumda bende sürekli bunları mı kullanacağım demiştim ama aynı zamanda güneşe alerjim ve egzamam var şimdi gelelim bunların kalıcı tedavisi var mı? Yada ailemde prostat ve şeker hastası olanların kalıcı tedavisi var mı?
Her hastalığın kesin bir çözümü yok.
Sadece hastalıktan etkilenmemek için tedaviyi sürdürmek gerekiyor.

Gel de öfkelenme bu tipler yüzünden dht nedir, tedavi nedir bilmiyordum bunu bir kader olarak görüyordum.

Saç dökülmesi bir hastalık ve tedavisi vardır.

circad

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: insanların her gün şeker/sigara/alkol tüketip fine laf atması
« Yanıtla #1 : 06 Haziran 2025, 14:42:41 »
Hocam yazdıklarına %100 katılıyorum, zaten her zaman söylüyorum yan etki gören kişiler bunu daha yüksek sesle ifade ettiği için insanlar korkuyor. Oysa hiç yan etki görmeden bu ilaçları on yıllarca kullanan kişiler de var bunları asla görmeyecekler çünkü yan etki görmeyen adam bunu her gördüğü başlığa yazmıyor. Bir de söylediğiniz gibi zaten endokrin bozukluklarına dayalı hastalıklar halihazırda oldukça yaygın. Finasteride/dutasteride kullanımına dayalı placebo gruplu çalışmaların tamamında boş kapsül içen adamların %3-6 kadarı bu boş kapsülden dolayı cinsel yan etki gördüğünü raporluyor  ;D ;D

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 06 Haziran 2025, 17:06:57 »
Katılıyorum.
Abur cubur tüketmek=yağlanmak=yağların östrojene dönüşmesi=östrojenden dolayı testo kaybı= testo kaybından dolayı erkeklik fonksiyonlarının azalması.
Yani en basitinden beslenmenin daha fazla zararı var erkekliğe karşı.

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Haziran 2025, 18:16:12 »
finasterid güzel bi ilaçtır ya kullanmasını bilene ama ömür boyu kullanılacak bi ilaç değildir taş çatlasın en fazla 10-20 yıl
Minoxidil & finasterid sprey hazırlama konum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39674.0

Finasterid Sprey Hazırlama Konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39310.0

Kellik belirtileri nelerdir konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39178.0

İsmail Aydın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 07 Haziran 2025, 15:59:27 »
Hocam yazdıklarına %100 katılıyorum, zaten her zaman söylüyorum yan etki gören kişiler bunu daha yüksek sesle ifade ettiği için insanlar korkuyor. Oysa hiç yan etki görmeden bu ilaçları on yıllarca kullanan kişiler de var bunları asla görmeyecekler çünkü yan etki görmeyen adam bunu her gördüğü başlığa yazmıyor. Bir de söylediğiniz gibi zaten endokrin bozukluklarına dayalı hastalıklar halihazırda oldukça yaygın. Finasteride/dutasteride kullanımına dayalı placebo gruplu çalışmaların tamamında boş kapsül içen adamların %3-6 kadarı bu boş kapsülden dolayı cinsel yan etki gördüğünü raporluyor  ;D ;D

Aynen öyle, laf eden kişilerde hiç kullanmayan kesim oluyor.
Kullanıp iyileşen kesim pek üşeniyor anlatmaya.
Dikkat edildiğinde, belirtilen yan etkiler zaten toplumda sık görülen rahatsızlıklar, düzensiz beslenme içki sigara ile hepsi kendini gösteriyor.
Birde ekim ülkesi olduğumuzdan kaynaklı sanırım, saç dökülmesini hastalık görmüyorlar ekim yaptırır kurutulurum havasında herkes şahsen yıllarca kel gezmeyi ben kendime sindiremiyorum :)
Günlük Rutin
Günde 1kez Minoxidil
Dutasterid 0.5mg
10g Kolajen
Biotin 2.5mg
170mg hyaluronik asit
1000mg  C vitamini
600mg nac
20mg çinko
24mg E vitamini
1000mg omega 3 (epa/dha)
D3-K2 1000IUx3
Ducray Şampaun
Haftada 1kez, 1.25mm Mikroiğneleme

İsmail Aydın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 07 Haziran 2025, 16:02:05 »
Katılıyorum.
Abur cubur tüketmek=yağlanmak=yağların östrojene dönüşmesi=östrojenden dolayı testo kaybı= testo kaybından dolayı erkeklik fonksiyonlarının azalması.
Yani en basitinden beslenmenin daha fazla zararı var erkekliğe karşı.

Abur cuburu bıraktım, spora başladım, kreatin bile alıyorum testoyu artırsa da dut artan dhtyi çözecek diye güveniyorum.
Testo artacağı için oluşacak yan etkileride minimize edeceğini düşünüyorum.

Özellikle işlenmiş et, abur cubur, palm yağlı gıdalar tüketmemeye özen gösteriyorum.
minoxidil sağolsun 2 ayda hem saçlar geldi hem de  göbekli halimden  sporla karın kasları çıktı:)
Günlük Rutin
Günde 1kez Minoxidil
Dutasterid 0.5mg
10g Kolajen
Biotin 2.5mg
170mg hyaluronik asit
1000mg  C vitamini
600mg nac
20mg çinko
24mg E vitamini
1000mg omega 3 (epa/dha)
D3-K2 1000IUx3
Ducray Şampaun

İsmail Aydın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 07 Haziran 2025, 16:05:23 »
finasterid güzel bi ilaçtır ya kullanmasını bilene ama ömür boyu kullanılacak bi ilaç değildir taş çatlasın en fazla 10-20 yıl

Fin kullanırken çok düzensiz içerdim saatler hep değişirdi, uykum dengesiz olduğu için.
Dozajda 1.25 bazen 1.50 kesemediğim için değişiyordu.
O sıra sporla uğraşmaz diyet uygulamazdım yeme biçimimde etkiledi sanırım kg alıyordum düzenli
yan etki olarak meme büyümesi fark edince duta geçtim spor diyet düzenli uyku şuan her şey çok iyi ilerliyor biraz disiplin şart bu işte cidden.
Günlük Rutin
Günde 1kez Minoxidil
Dutasterid 0.5mg
10g Kolajen
Biotin 2.5mg
170mg hyaluronik asit
1000mg  C vitamini
600mg nac
20mg çinko
24mg E vitamini
1000mg omega 3 (epa/dha)
D3-K2 1000IUx3
Ducray Şampaun

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 07 Haziran 2025, 18:21:26 »
Fin kullanırken çok düzensiz içerdim saatler hep değişirdi, uykum dengesiz olduğu için.
Dozajda 1.25 bazen 1.50 kesemediğim için değişiyordu.
O sıra sporla uğraşmaz diyet uygulamazdım yeme biçimimde etkiledi sanırım kg alıyordum düzenli
yan etki olarak meme büyümesi fark edince duta geçtim spor diyet düzenli uyku şuan her şey çok iyi ilerliyor biraz disiplin şart bu işte cidden.
zaten finasterid genelde yağ oranı yüksek bireylerde daha çok yan etkiye sebebiyet veriyor dht baskılamaktan ziyade östrojen asıl yan etkileri yapan şey

bunu xpecia kullanırken deneyimledim zaten  östrojen içerdiği için çok kötü yan etkileri oldu benim üzerimde, finasterid böyle şeyler yapmıyor
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2025, 20:06:45 Gönderen: Ahmetbsr21 »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Haziran 2025, 22:53:51 »
Bazı insanlar ilaç kullanımına dıcak bakmıyor
Hoş gerçi bende kullanmaktan hoşlanmıyorum
Kullanmak zorunda olmak hoşuma gitmiyor ama maalesef
Genetik bir hastalığımız var saçlarımızı korumamızın başka yolu yok

Kullanmak istemeyen bu durumu eleştiren insanları anlıyorum hakda veriyorum
Ama onlarında bu durumdan başka çare olmadığını bilmeleri ve kullanan kişileri huzursuz etmemeleri gerek çünkü bir çok yan etki piskolojikde oluşuyor takıntı haline getirebilir kişi
Hassas bir durum hassas yaklaşmak gerek.
Global Moderator

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 09 Haziran 2025, 03:00:42 »
Bazı insanlar ilaç kullanımına dıcak bakmıyor
Hoş gerçi bende kullanmaktan hoşlanmıyorum
Kullanmak zorunda olmak hoşuma gitmiyor ama maalesef
Genetik bir hastalığımız var saçlarımızı korumamızın başka yolu yok

Kullanmak istemeyen bu durumu eleştiren insanları anlıyorum hakda veriyorum
Ama onlarında bu durumdan başka çare olmadığını bilmeleri ve kullanan kişileri huzursuz etmemeleri gerek çünkü bir çok yan etki piskolojikde oluşuyor takıntı haline getirebilir kişi
Hassas bir durum hassas yaklaşmak gerek.
işte hintell abi ben hep bunu diyorum yan etki farkına varmak demektir ilacı aldım bekleyip şu olacak demek değil yada bu tamamen şundan kaynaklandı değil

Facebook Twitter Instagram