Başlıkta yazdığım gibi, her gün şekerli yiyecekler, palm yağlı gıdalar, sigara veya alkol tüketip fin erkeklik öldürür diyorlar. Sigaranın üstünde bin bir türlü hasta resmi var bükülmüş sigara bile var

Adam sigarasını püflerken elindeki klavyeye
"ben erkekliğimi kaybedemem aga" yazıyor.
En basit çikolatanın arkasında, binbir çeşit kimyasal yazıyor hiç birini araştırdınız mı?
Vitamin haplarında geçen yılın nisan ayına kadar titanyum dioksit vardı, kanser ediyor teşhisi koydu abde yasaklandı haliyle bizde de yasaklandı.
Fin ve dht içinse dünyanın bir çok ülkesinde yüzlerce klinikte binlerce hastada araştırmalar yapılmış. Finden şeker hastası, kanser, kolesterol hastası olup kimse ölmüyor ama içtiğimiz bir bardak kola bu hastalıkların tümüne davetiye çıkarıyor.
Toplumda ereksiyon kaybı, meme büyümesi çok sık görülen rahatsızlıklar özellikle sporla ilgilenen erkeklere bakın çoğunda jinekomasti mevcut testosu düşük olan kişilerde %1 diye görülen yan etkinin gelmesi normal. Şahsen bende fin içerken memede şişlik ağrı hissettim ve dut geçtim şuan öyle bir sıkıntım yok düzenli sporla uğraşmaya da başladım.
Kesin bir tedavisi yok ilk duyduğumda bende sürekli bunları mı kullanacağım demiştim ama aynı zamanda güneşe alerjim ve egzamam var şimdi gelelim bunların kalıcı tedavisi var mı? Yada ailemde prostat ve şeker hastası olanların kalıcı tedavisi var mı?
Her hastalığın kesin bir çözümü yok.
Sadece hastalıktan etkilenmemek için tedaviyi sürdürmek gerekiyor.
Gel de öfkelenme bu tipler yüzünden dht nedir, tedavi nedir bilmiyordum bunu bir kader olarak görüyordum.
Saç dökülmesi bir hastalık ve tedavisi vardır.