Gönderen Konu: DR.Hakan Klinik, 24.04.2025 / 5400 Greft / Yaş:30  (Okunma sayısı 1118 defa)

durguo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
DR.Hakan Klinik, 24.04.2025 / 5400 Greft / Yaş:30
« : 11 Haziran 2025, 00:25:07 »
Merhabalar arkadaşlar, ekimin üzerinden belli bir süre geçti ancak ben de detaylarıyla sürecimi paylaşmak istedim.

Öncelikle bir süredir araştırdığım saç ekim klinikleri içersinden forumdan aldığım bilgiler, arkadaş tavsiyeleri ve sektörden tanıdıklar aracılığıyla muhtemelen 10 civarı görüşme yapmışımdır. Bu görüşmelerde en tatmin olduğum ve standardına en güvendiğim yer Hakan Klinik oldu. Ben karar verirken özellikle klinikte yer alan ekip sayısını dikkate aldım. Ne kadar fazla ekip varsa o kadar fazla insan sirkülasyonu ve o kadar hata payı olur diye düşünüyorum.

Klinik araştırma süreçlerinde farklı kliniklerden aldığım tavsiyeleri kendimce bir potada toplayarak ekimden birkaç ay öncesinden itibaren saçlarımı yıkarken masaj tarağı, yıkama sonrası prozinc losyon ile masaj ve günde 1 tane xpecia almaya başladım. Bunun ekim yapılacak alana çok etkisi olmadığını ama donör bölgeye destek olduğunu düşünüyorum.

Ekim gününü de klinik ile netleştirdikten sonra sabah 7:30 gibi kliniğe gittim. Ön çizgi ve ekim bölgesinin belirlenmesi, fotoğraf çekimi, kan testleri gibi standart prosedürlerin ardından 7-8 saat sürecek operasyon başladı.

Başlangıçta 10-15 dk iğnelerin ısırıkları biraz rahatsız etse de sürecin kalanında herhangi bir şey hissetmedim. Alım esnasında Kübra hanımın geri bildirimleri üzerine Hakan hocanın da kontrolünde greft sayısında değişiklikler oldu. Yaklaşık 2-3 saatlik alım işleminin ardından operasyonu tekrar tekrar bölmemek adına bir yemek molası verdik. Daha sonra Serhat bey ile ekim süreci başladı. Bu süreç daha çok uyuyup uyanarak geçtiği için çok fazla hatırlamıyorum. Yalnızca 1-2 kere tuvalet molası verdik.

Ekim sonrası hemen ilk prp işlemi uygulandı. Klinik tarafından verilen ilaçları düzenli olarak kullandıktan sonra ikinci gün bandajların sökülmesi ve ilk yıkama işlemi için tekrar gittim. Ardından yıkama operasyonunu günlük olarak evde gerçekleştirdim. Yalnızca 5nci gün ara bir kontrol ve yıkama için kliniğe gittim. 8. ya da 9. günde ise kabuk dökümü yapıldı.

İlk ay;
Gün aşırı 1/4 Proscar
Multivitamin
Omega 3
Xpecia
D Vitamini

Sonrasında
Gün aşırı 1/4 Proscar
Nourkrin
Omega 3
D Vitamini

şeklinde takviyelere devam ediyorum. Bunlar yine benim kan testleri sonucu kendimce belirlediğim takviyeler, klinik ekim sonrası bir set önerdi ancak herhangi bir zorunluluk koşmadılar.

durguo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DR.Hakan Klinik, 24.04.2025 / 5400 Greft / Yaş:30
« Yanıtla #1 : 11 Haziran 2025, 00:26:50 »
Kabuk dökümü sonrası görüntüsü
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2025, 10:44:15 Gönderen: durguo »

durguo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Haziran 2025, 00:28:09 »
1.Ay ve şok dökülme devam ediyor.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2025, 10:44:47 Gönderen: durguo »

arslann

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Haziran 2025, 11:21:09 »
Hayırlı olsun öncelikle, detaylı bilgilendirme ve fotoğraflar için teşekkürler. Açıkçası bayıldım bu ekime, saç çizgisi planlaması, yoğunluk vs her şeyiyle. Kabuk dökümü sonrası görüntü efsane. Bi de biraz torpil geçmiş gibi geldi Hakan hoca :) Sayıyı arttırıp tepeyi de en azından boş geçmeyelim demiş

durguo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 11 Haziran 2025, 11:39:30 »
Teşekkürler hocam. Donör bölge müsait olunca ellerini korkak alıştırmadılar. Ben de kabuk dökümü sonrası görüntüden oldukça memnundum ama şok dökülmeden kaçış yok :) Bundan sonrası sabırlı bekleyiş..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Haziran 2025, 15:34:39 »
Hayırlı olsun saç ekimin kardeşim
Ekim harika planlanmış özellikle kabuk sonrası görüntü çok başarılı duruyor saç yönleri sıklık greft dağılımı bence süper saç ekimin ve şimdiye kadar geçen zaman dilimindeki süreç gayet sağlıklı
Ön çizgin çok güzel tasarlanmış

Kullandığın ürünlerde güzel umarım güzel sonuç alırsın
Global Moderator

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 11 Haziran 2025, 16:04:01 »
Hayırlı olsun beğendim ekim sürecinizi 1.5 ay olmuş iyi gidiyor gayet. İnce eleyip sık dokumanız hoşuma gitti sürecinizde.

Güncel bakım ve tedavinize devam ediyorsunuz diye anladım. Halen Prozinc losyonu kullanıp öneriyor musunuz ?
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

durguo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 11 Haziran 2025, 18:10:59 »
Hayırlı olsun saç ekimin kardeşim
Ekim harika planlanmış özellikle kabuk sonrası görüntü çok başarılı duruyor saç yönleri sıklık greft dağılımı bence süper saç ekimin ve şimdiye kadar geçen zaman dilimindeki süreç gayet sağlıklı
Ön çizgin çok güzel tasarlanmış

Kullandığın ürünlerde güzel umarım güzel sonuç alırsın

Teşekkürler hocam süreçte sizin ve forumun etkisi çok... Umarım güzel bir sonuç olur

durguo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 11 Haziran 2025, 18:15:57 »
Hayırlı olsun beğendim ekim sürecinizi 1.5 ay olmuş iyi gidiyor gayet. İnce eleyip sık dokumanız hoşuma gitti sürecinizde.

Güncel bakım ve tedavinize devam ediyorsunuz diye anladım. Halen Prozinc losyonu kullanıp öneriyor musunuz ?

Teşekkürler. Aslında ben de donöre ve ekim alanına masaj yapmak için Prozinc ya da alternatif bir losyon arayışındayım. Minox bazlı olmayan saçı alıştırıp sonradan pişman olmayacağım bir ürün bakıyorum. Bildiğim kadarıyla da Prozinc Saw Palmetto(bitkisel) bazlı yani 6 ay kullanıp bırakınca ekstra bir dökülme olmayacaktır diye düşünüyorum. Şimdilik onunla devam edeceğim gibi ama alternatif bir ürün bulursam yine paylaşırım.

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 11 Haziran 2025, 19:20:48 »
Dermaroller ile kullanacağım serum bakıyorum ben de Prozinc'te biraz alkol ve parfüm var bu yüzden tercih edemiyorum az önce araştırdım. Ama masaj yoluyla gayet iyi olur. 6 ay kullanmanıza gerek var mı bilemedim ama 6 ayda çok iyi olur diye sanıyorum. Bu losyonlar arada sırada kullanılmalı bence çünkü günlük hayat stresi, yediğimiz içtiğimiz her şey, soluduğumuz zehirler ve hava koşulları her zaman her şeyi takip edemiyoruz bazen neyin zarar verdiğini göremeyiz bence bu yüzden adı üstünde bu bakım serumlarını dönemsel kullanmak gerekir emeğinize sağlık.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

durguo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 11 Haziran 2025, 22:24:23 »
Dermaroller ile kullanacağım serum bakıyorum ben de Prozinc'te biraz alkol ve parfüm var bu yüzden tercih edemiyorum az önce araştırdım. Ama masaj yoluyla gayet iyi olur. 6 ay kullanmanıza gerek var mı bilemedim ama 6 ayda çok iyi olur diye sanıyorum. Bu losyonlar arada sırada kullanılmalı bence çünkü günlük hayat stresi, yediğimiz içtiğimiz her şey, soluduğumuz zehirler ve hava koşulları her zaman her şeyi takip edemiyoruz bazen neyin zarar verdiğini göremeyiz bence bu yüzden adı üstünde bu bakım serumlarını dönemsel kullanmak gerekir emeğinize sağlık.

Bilgilendirme için teşekkürler hocam alkol olduğunu bilmiyordum. Kullanmadan önce Kliniğe danışayım  |-onayisareti-|

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 08 Temmuz 2025, 13:48:25 »
Son durum ?
Global Moderator

durguo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 29 Temmuz 2025, 14:31:53 »
Son durum ?

Üçüncü ayı yeni tamamladık. Son durum aşağıdaki gibi hocam

Takviye olarak

Gün aşırı çeyrek Proscar
Günlük Nourkrin

darkboys

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 31 Temmuz 2025, 18:45:02 »
Ön hat çok güzel ve doğal duruyo

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 01 Ağustos 2025, 02:17:01 »
hızlı bir gelişim olmuş umarım böyle devam eder.

Facebook Twitter Instagram