Saç Ekimi Sonuçları
6 ay oldu.buradan toparlamaz artık.ön tarafa 1000 greftlik bir revize şart.
Ekim performansından bağımsız olarak sizin bünyede hızlı bir yaşlanma durumu söz konusu. Trioid TSH, demir, magnezyum, seleyum, b12, çinko tahlilleri yaptırdınız mı hiç?
Hocam Ekim öncesi yaptırdım hatta Ekim zamanı bir daha yaptırdım ve 3 ay önce yine yaptırdım değerlerimin hepsi normal. Böyle bir kanıya nerden vardınız?
Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla yorum yapıyorum, yanılıyor olabilirim. Saçlarınız çok hızlı beyazlaşmış. Cildinizde de kırışıklık artmış eski fotoğraflarınıza göre. Kan değerleri normal demişsiniz o halde sonuç ekim performasıyla alakalı.
Ben de arkadaşların aksine bu saç çıkışlarının 8.Ayda başlayacağını düşünüyorum.Normalde herkesin süreci aynı işlemiyor hocam, ama nedense sizin biraz geç 8.Ayda patlama olacağı gibi..
Merhaba, reboundlar hakkında bilimsel bir bilgi var mı acaba? Saç köklerinşn zarar görme riski olur muymuş? Bu da belki erken olabilir. Ama şimdiden karalar bağlamayın bence de süreci takip edin birkaç ay daha. Umarım yoluna girer her şey
Ek olarak ilk ekim fotografı ve kabul dökümü fotograflarına baktıgımız da bence sıklık ve ekim konusunda bir sıkıntı yok gibi gözüküyor. Ekilenlerin hepsi çıkmasına rağmen hiç saçsız alanda olduğu için de ince greftten dolayı da seyreklik gözükebilir. Saç kökleri tutup tutmadığını en iyi siz gözlemlemişsinizdir. Şok dökülmeye kadar uzatmaları nasıldı?
Hocam bu kadar panik bir işe yaramaz sizi anlıyorum , ama en az 2 -3 ay daha bekleyin , ön tarafınız tamamen yokmuş zaten