Gönderen Konu: Batman Büşra Can Hair Transplant yas:33 6000Greft yüzde 70  (Okunma sayısı 3681 defa)

Kullanıcı2333001

• Full Member
Ynt: Batman Büşra Can Hair Transplant yas:33 6000Greft yüzde 70
« Yanıtla #31 : 10 Ağustos 2025, 15:40:23 »
İnşallah 2-3 ay sonra

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 10 Ağustos 2025, 16:02:17 »

yakari

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 10 Ağustos 2025, 18:02:37 »
Hadi bakalım.
saç ekiminiz hayırlı olsun.ben de saç ekimi yaptırdım.Konu açmak istiyorum ama yeni konu aç deyip konuya gereknleri yazıp gönder deyince konum yayınlanmıyor.Acaba konu açmak için yapılması gerekenler mi var yoksa bir şeyleri mi yanlış yapıyorum.Siz nasıl açabildiniz konuyu

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 10 Ağustos 2025, 18:31:55 »
saç ekiminiz hayırlı olsun.ben de saç ekimi yaptırdım.Konu açmak istiyorum ama yeni konu aç deyip konuya gereknleri yazıp gönder deyince konum yayınlanmıyor.Acaba konu açmak için yapılması gerekenler mi var yoksa bir şeyleri mi yanlış yapıyorum.Siz nasıl açabildiniz konuyu
Anasayfadan saç ekim sonuçları bölümüne girip daha sonra sayfa numaralarının yazdığı alanın altında yeni konu diye bir buton var. Oraya tıklayıp konunuzu açabilirsiniz. Hayırlı olsun. Sağlıkla tarayın.

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #35 : 14 Ağustos 2025, 10:06:12 »
Dostum merhaba,

Ekim sürecini dikkatlice takip ettim ve inceleme yaptığımda açıklığın çok fazla olduğu için 2 seanslık bir ekim planlaması yapılması gayet güzel bir planlama olmuş. Donör alanının çok güçlü olmamasına rağmen çok güzel bir sayı çalışılmış ve sık bir ekim planlaması yapılmış. Ön hat çizgin ideal sayılabilecek bir seviyede olmuş. Daha aşağıda olması biraz daha yapay bir görüntü oluşturabilirdi. Saç ekiminde amacımız alnı kapatmak değil saçsız alana saçlandırma yapmak olmalıdır.

Bundan sonrası artık senin saçının bakımını yapılması ve güçlenmesini sağlamak olarak düşünebiliriz. Takviye olarak Biotin kullandığını belirtmiştin. bunun yanında gıda takviyeleri olarak çinko B vitaminleri gibi içerikleri olan ürünler kullanabilirsin. bunlar da sana destek olacaktır. Ayda 1 olsa da PRP/mezoterapi yaptırmanı öneririm güzel destek sağlayacaktır.

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 14 Ağustos 2025, 11:30:28 »
Dostum merhaba,

Ekim sürecini dikkatlice takip ettim ve inceleme yaptığımda açıklığın çok fazla olduğu için 2 seanslık bir ekim planlaması yapılması gayet güzel bir planlama olmuş. Donör alanının çok güçlü olmamasına rağmen çok güzel bir sayı çalışılmış ve sık bir ekim planlaması yapılmış. Ön hat çizgin ideal sayılabilecek bir seviyede olmuş. Daha aşağıda olması biraz daha yapay bir görüntü oluşturabilirdi. Saç ekiminde amacımız alnı kapatmak değil saçsız alana saçlandırma yapmak olmalıdır.

Bundan sonrası artık senin saçının bakımını yapılması ve güçlenmesini sağlamak olarak düşünebiliriz. Takviye olarak Biotin kullandığını belirtmiştin. bunun yanında gıda takviyeleri olarak çinko B vitaminleri gibi içerikleri olan ürünler kullanabilirsin. bunlar da sana destek olacaktır. Ayda 1 olsa da PRP/mezoterapi yaptırmanı öneririm güzel destek sağlayacaktır.
Merhaba,
Değerli yorumun için teşekkür ederim.
Dediğin gibi kan testleri yaptırdım ve Çinko, Omega 3 ve Demir gibi vitaminler kullanıyorum. Ayrica ayda 1 olacak şekilde PRP ve gerek görülürse mezoterapiye devam.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 18 Ağustos 2025, 13:17:07 »

Bence açık alan için yapılan planlama mantıklı olmuş. Tüm alanı tamamen kapatmak yerine, ön ve orta gerisi ..bölgeye odaklanmak doğru bir tercih.
6000 greft biraz yüksek sayı ama bu sayı görsel olarak tam yansımıyor gibi, ama dışarıdan net yorum yapmak da kolay değil.
Zaten asıl önemli olan sayı değil, sonuç.
İlk etap için hedef doğru görünüyor planlamada açıklık için. Saç ekimin ve iyileşme sürecin de gayet güzel geçmiş; donör alan da toparlıyor.
İleride ikinci bir ekim düşünürsen sakal bölgesinden destek almayı da düşünebilirsin.
Umarım süreç sonunda  güzel bir sonuç alırsın.”
Global Moderator

yakupin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 18 Ağustos 2025, 13:22:00 »
Bu Alanda 6000 greft yok bence de.. tabi 6000 greft ekildi mi doğru mu anladık ? %70 yazmışsınız başlığa bir de   bunun dışında planlama ve saç ekimi mantıklı umarım istediğin sonucu alırsınız
süreç güzel geçmiş artık saç çıkışları beklenecek hayırlısı..

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 18 Ağustos 2025, 13:40:41 »
Bence açık alan için yapılan planlama mantıklı olmuş. Tüm alanı tamamen kapatmak yerine, ön ve orta gerisi ..bölgeye odaklanmak doğru bir tercih.
6000 greft biraz yüksek sayı ama bu sayı görsel olarak tam yansımıyor gibi, ama dışarıdan net yorum yapmak da kolay değil.
Zaten asıl önemli olan sayı değil, sonuç.
İlk etap için hedef doğru görünüyor planlamada açıklık için. Saç ekimin ve iyileşme sürecin de gayet güzel geçmiş; donör alan da toparlıyor.
İleride ikinci bir ekim düşünürsen sakal bölgesinden destek almayı da düşünebilirsin.
Umarım süreç sonunda  güzel bir sonuç alırsın.”

Değerli yorumun için teşekkür ederim. Kliniğin söylediği sayı buydu. Açıkçası güveniyorum kendilerine. Cünkü sayı üzerinden anlaşmadık. Neden 6000 desinler, pek bilmiyorum. 6000'i duyunca ben de şaşırdım ancak dediğin gibi şu an için her şey iyi gidiyor. İnşallah süreç sonunda da iyi biter.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 18 Ağustos 2025, 13:43:14 »
Değerli yorumun için teşekkür ederim. Kliniğin söylediği sayı buydu. Açıkçası güveniyorum kendilerine. Cünkü sayı üzerinden anlaşmadık. Neden 6000 desinler, pek bilmiyorum. 6000'i duyunca ben de şaşırdım ancak dediğin gibi şu an için her şey iyi gidiyor. İnşallah süreç sonunda da iyi biter.

rica ederim mavili umarım çok güzel saçların olur ekimin de zaten gayet güzel sağlıklı ilerliyor
ikinci ekim düşünüyormuşsun tepe için ?

Global Moderator

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 18 Ağustos 2025, 13:57:25 »
Bu Alanda 6000 greft yok bence de.. tabi 6000 greft ekildi mi doğru mu anladık ? %70 yazmışsınız başlığa bir de   bunun dışında planlama ve saç ekimi mantıklı umarım istediğin sonucu alırsınız
süreç güzel geçmiş artık saç çıkışları beklenecek hayırlısı..
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
6000 greftin hepsi ekildi. Yukarida da yazdım. Ekim merkezinin bu işten ne gibi bir çıkarı olabilir? Yani diyelim 5000 ekip neden 6000 desinler? Cidden bilmediğimden soruyorum.

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 18 Ağustos 2025, 14:01:23 »
rica ederim mavili umarım çok güzel saçların olur ekimin de zaten gayet güzel sağlıklı ilerliyor
ikinci ekim düşünüyormuşsun tepe için ?

Çok çok teşekkür ederim, inşallah bu forum sayesinde olacak.
Evet, düşünüyorum. O konuda da dediğin gibi klinik de sakaldan destek alarak yapmamız gerektiğini söyledi.

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 19 Ağustos 2025, 08:08:57 »
saç ekiminiz hayırlı olsun. büşra hanım muğlada da var galiba oranın ekibi nasıl bilginiz var mı bu konuda

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 19 Ağustos 2025, 10:45:36 »
saç ekiminiz hayırlı olsun. büşra hanım muğlada da var galiba oranın ekibi nasıl bilginiz var mı bu konuda

Teşekkür ederim. Evet, Muğla'da da varlar. Bana söylenen şu: Ekip aynı. Bazı aylar Batman'da bazı aylar Muğla'da ekim yapıyorlarmış. Randevularini ona göre ayarliyorlarmış. Mesela şu an ayın 22'sinden sonra Muğla'dalar galiba. Buradaki ekip gidiyor ama orada başkaları da var mi, onu bilmiyorum.

Facebook Twitter Instagram