Gönderen Konu: 04.07.2025 AHMET TOSUN 4600 grefit saç ekimi yaş 36  (Okunma sayısı 248 defa)

casanovania13

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle bu formu kuran Hintell e teşekkür ediyorum. Sayesinde kendi araştırmalarımızı yapabiliyoruz. Bende gerekli araştırmalarım sonucu benim için uygun tercihin Ahmet Tosun The Hair Clinic olduguna karar verdim.2017 yılında bir ekim gerçekleşmişti (ön bölge) . Bu ekimimden de gayet memnunum . Aradan 8 yıl geçtikten sonra verteks bölgesinde açılmalar gerçekleşti . Ekim yaptırmışken ön bölgeyi de güçlendirmek istiyordum. Ahmet hoca da uygun gördüğü için böyle bir ekim gerçekleştirdik. Ahmet bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum. İşlerinde gayet profesyoneller ve ilgililer . Sürecimi ara ara paylaşacağım bana referans olduğu gibi size de referans olur umarım.

casanovania13

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 04.07.2025 AHMET TOSUN 4600 grefit saç ekimi yaş 36
« Yanıtla #1 : 11 Temmuz 2025, 10:36:38 »
Ekim Sonrası fotoğraflar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 04.07.2025 AHMET TOSUN 4600 grefit saç ekimi yaş 36
« Yanıtla #2 : 11 Temmuz 2025, 15:19:18 »
Rica ederiz kardeşim düşüncelerinden ötürü teşekkür ederiz mutlu ettin bizi bu verilen emeğin karşılığında ufak bir söz bile bizlere yeterki başka beklentimiz yok..
saç ekimin güzel ve sağlıklı yapılmış sık da duruyor ekim alanı ve greft dağılımı çok güzel ön çizgi tararımıda güzel

Umarım bu güzel ekim hakkını verir ve güzel bir saç ekimi sonucuna doğru adım adım devam eder
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram