Gönderen Konu: Forest Klinik | Estetik & Saç Ekimi/22 Mart 2025/Yaş:29/4500 Greft  (Okunma sayısı 6390 defa)

Emre0861

• Jr. Member
  • **
Şey de diyorlar belirli yaşa kadar dht den dökülmeyen saç direnç kazanıyor sonrasında da dökülmüyor.

canarn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
emre hocam hoşgeldin ne yaptın durumlar nasıl yorum atmışsın merkeze sanırım o sensin

Emre0861

• Jr. Member
  • **
Hahaha can hocam evet ben attım 😅.Malesef haksızlığa uğradık yeni konu açtım.Merkez ile de iletişime geçtim Ekim sonrası fotoğrafımı istiyorum diye bana başka adamın videosunu gönderdiler.
Artık durumu kendimce çözmeye çalışıyorum forumu biraz fazla araştırdım son zamanlarda.Birçok klinik ile de iletişime geçtim.İkinci bir Ekim için ise eğer donör elverebilirse Cüneyt Coşkun hoca ile devam edeceğim.Eğer sizde düzeltmek isterseniz bir konularına bakın derim.

Emre0861

• Jr. Member
  • **
Bu arada sizin sonucunuza sevindim benim ki gibi kötü de olabilirdi şu an bile iyi görünüyor.
Tabi rahatsızlık veren bir durumu varsa artık bu işten birazcık olsa da anlıyoruz düzelttirirsiniz ufak operasyonla.

canarn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam genel olarak sonuçtan memnunum ancak ön saç çizgisi çok içime sinmedi. Bu konuda birkaç yerle de görüştüm, küçük bir revizyonla düzeltilebileceğini söylediler. Yine de ben 15. ayı beklemek istiyorum.

Geçen hafta PRP için geldiğimde de, bir ay öncesinden doktorla görüşmek istediğimi belirtmiştim ama gittiğimde kendisi yoktu. Şikayetlerimi ilettiğimde “bünyeden kaynaklı olabilir” denildi. Ancak her olumsuz sonucu bu şekilde açıklamak çok tatmin edici gelmiyor.

Revizyon yapılabileceği söylendi ama şu an için bunu düşünmüyorum. 15. ayda tekrar değerlendirip o zaman konuşmayı tercih edeceğim.

Emre0861

• Jr. Member
  • **
Bende biraz acele biraz da eniştemin önermesi ile gitmiştim kendilerine maalesef hüsran olan olmuş artık elden geldiğince düzeltmeye çalışacağım olmazsada sağlık olsun.
Sizin çıkışlar bence kötü değil ama ön çizgi benim ki gibi şakak birleşim kısımları sorunlu sanki tabi alın kadınız şu an ki saç çizginizin ne tarafında kalıyor bilmiyorum kendimce ön çizgi çizmeye çalıştım.
İmkan el verirse beraber aynı kliniğe gideriz belki de

Emre0861

• Jr. Member
  • **
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=38721.0
Mesela örnek verebilirsem bu saç ekiminin ön çizgisi nedense bana çok iyi geldi bakın isterseniz.

canarn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam, saç dökülmem hâlâ devam ediyor. İkinci bir ekim yaptırmayı kesinlikle düşünüyorum ancak bunun 3 yıl sonra mı yoksa 5 yıl sonra mı olacağına mevcut saçlarımın durumuna göre karar vereceğim. Muhtemelen gerekli düzeltmeleri de o zaman yaptırırım. Açıkçası o bir yıllık süreci tekrar yaşamak istemiyorum.

Bu arada Şahin hocayla da görüştüm. Ön çizgi ve şakakların konumlandırmasının, ayrıca saçların yönlerinin iyi olduğunu ve ekilen saçların tamamının çıktığını söyledi. Sadece ön çizgi tasarımını çok beğenmediğini belirtti. Onu da saçımı öne doğru tarayarak şimdilik çözebiliyorum.

Emre0861

• Jr. Member
  • **
Bir eczacılık 5.sınıf öğrencisi olarak Finasterid i çok araştırdım.
Genel olarak bilgisine güvendiğim arkadaşlarıma da danıştım.
Açıkçası pek alınabilir bir risk olmadığını düşünüyoruz.

canarn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Emre hocam sen kullanacağını söylemişsin yeni açtığın ileti de başlamadın mı? Buradaki konuşma üzerine bende az önce eczacıma sipariş etmiştim.

Emre0861

• Jr. Member
  • **
Hayır.
Maalesef bilgisine güvendiğim arkadaşlarım uzak durmamı söyledi.
Burada Finasterid in yan etkileri üzerine bir sürü yorum var bakın isterseniz.

canarn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Aslında başlanıp yan etki görülmesi halinde bırakabiliriz. Hiç yan etki görmeyenler de var.

Emre0861

• Jr. Member
  • **
Cüce palmiye alabilirsiniz bi Finasterid olmasa da.ama mucize beklememek lazım.

canarn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bende şimdi araştırıyorum bir yandan da jinekomasti riski %1 bile değildir genelde diyor. Genel olarak yan etkileri kullanım devam ederken ortaya çıkar bırakıldığında eski haline döner diyor.

Facebook Twitter Instagram