Saç Ekimi Sonuçları
Milletle görüşüp ne dediklerine göre karar vermeye çalışırsan büyük ihtimalle yanlış merkez seçersin .Bu işin kuralı ekim sonuçlarına göre merkez seçmek .Oturup üşenmeden ektirenlerin öncesi sonrasına bakacaksın bu iş başka türlü olmaz.Açıklığını tek seansta kapatanda çıkar ,fue yada dhi ile güzel sonuç alacak olanda çok çıkar .Tamamen ekim merkezinin uzmanlaştığı tekniğe göre değişir ama önemli olan senin bunların içerisinde kendin için doğru olan merkeze karar verecek olman.
Dostum merhaba,Bende arkadaşların dediğine katılıyorum. Tek seansta bu işlemin yapılması doğru olmaz. Donör bölgen iyi gibi duruyor dedikleri gibi 4000-5000 greft buradan çok rahat çıkar ve bu çıkartılan greftleri dağıtarak bir ekim yapılabilir ve tek seansta yapılabilir bu mümkündür fakat bu durumda çok seyrek bir ekim olacağı söylenebilir. Bununla birlikte maalesef ikinci bir sıklaştırma ekimi yapılması gerekebilir. Bu sebeple iki seanslık bir ekim ile ilk seansta önden tepeye kadar bir ekim yapılabilir ve sonrasında ikinci bir seans için tepeye ve ara sıklaştırma işlemi yapılabilir. Hem bu şekilde tepe bölgesinin dokusunu zedelememek daha doğru olacaktır. İstersen 120-130 bin değil 500 bin versen de doğrusu budur diyebiliriz. Bu forum sizlere bu konularda yardımcı olabilmek için mevcut. Araştırma yapmak tabii ki iyidir her clinicten fikir alabilirsin ama bir süre sonrasında -teşbihte hata olmaz- kafan sulanmaya başlayıp işin içinden çıkamayacak duruma geliniyor.Forumda bir çok konu var bu işlemleri yapan kişilerin sonuçlarını değerlendirerek araştırmanı rahatça yapabilirsin. Bütçeni zorlayarak doğru bir ekim yapılması senin için daha iyi olacaktır. Bu işin maalesef geri dönüşü olmuyor olması durumunda da daha maliyetli çıkmaktadır.
Tüm bu süreçte araştırmaların sonucunda aşağıdaki 5 merkeze kadar indim. Bunlardan birini seçeceğim ama final kararı veremedim. Kimi süreç olarak içime sindi kiminin planlamaları çok iyi kiminin fiyat performansı etkisi yüksek. Bunlar arasında benim saç tipime göre en iyi işi kim çıkarabilir diye sormak isterim. Dr. Hakan ClinicMurat MakasçıDr. Gizem KağıtçıDymedDr. Serkan Aygın
Doktorları tut listende diğerlerini bence elemelisin.