Gönderen Konu: Doğru Söyleyen Kim?  (Okunma sayısı 880 defa)

cowboy81

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Doğru Söyleyen Kim?
« : 04 Ağustos 2025, 00:37:53 »
Herkese merhaba 30 civarında merkezle görüştüm. Yorum fikir ve fiyat aldım.

Kimi Fue şart derken kimi DHI olmazsa olmaz dedi. Kimi bu adette DHI olmaz yaparım diyen yalan söylüyor derken diğeri onların DHI ekibi yok ondan dedi. Kimi ön çizgiyi Fue kalanı DHI dedi vs. herkes farklı bir şey söylüyor.

Donör alanım için 4000-5000 çok rahat çıkar dediler yüzyüze görüşmelerde. Daha fazlası alanı yıpratır diyor. Genel olarak tepeyi kapatamayız ikinci seans gerekir denildi. Fakat çok popüler ve övülen merkezlerden biri 4300 ense 800 sakal 800 göğüs diyerek tek seferde hallederiz dedi. Bunu başka yerlere sorduğumda da tek seanslık alan değil, iyi bir sonuç olmaz. İkinci seansa bırakılırsa mükemmel olur dediler.

Önceden parayı önemsiyordum artık ondan da geçtim. Kime inanacağım ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Doğru Söyleyen Kim?
« Yanıtla #1 : 04 Ağustos 2025, 09:24:39 »
30 üzerinde merkedle görüşmen sana bir şey kazandırmaz
Seni elinde böyle bir forum varken saç ekimini öğrenip kendin için için en iyi planlamayı öğrenmen gerek. Ondan sonra merkezine karar vermen gerek boşuna yorolmuşsun. 30 merkez ile görüşmek normal bir durum değil.

Dhı ya da fue fark etmez senin araştırman gereken kim başarılo teknikler kendi kendine başarı yaratmaz onu kullanan kişinin yeteneği başarıyı belirler.

Açık alanın çok 1 ekimle bu alan kapanmaz iki ekim gerekli

Bütçese önemli sana öneri verilmesi için

Verebileceğin paraya göre ekim şu ekim merkezini araştır demeliyiz

O yüzden konulara ben bu iş için ancak şu kadar verebilirim diye özet geçilirse

Yorum yapan öneri veren hiç uğrşamdan sana yardımcı olabilir.
Global Moderator

cowboy81

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Ağustos 2025, 17:51:53 »
Farklı yerlerle maliyet için görüştüm ama hep farklı şeyler duyunca peşi sıra devam etti. Gayet normal. Doğru yeri bulmak ve anlamak için ne yapılmalı başka?

Neyse. Tek seferde kapatırım diyen de bu forumda en çok övülen merkezlerden biri. Tek seansta mümkün değil diyenler de…

Tek seferde olacağına ikna olsam 120-130 veririm ancak iki operasyon olacaksa 70-80 olmalı max

Gökhan34

• Jr. Member
  • **
  • Coach
« Yanıtla #3 : 04 Ağustos 2025, 20:01:42 »
Ers clinic araştırsana bi sen
  • Ekim Merkezi ismi Ers Clinic
  • Greft Miktarı 4600

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 04 Ağustos 2025, 22:08:10 »
Milletle görüşüp ne dediklerine göre karar vermeye çalışırsan büyük ihtimalle yanlış merkez seçersin .Bu işin kuralı ekim sonuçlarına göre merkez seçmek .Oturup üşenmeden ektirenlerin öncesi sonrasına bakacaksın bu iş başka türlü olmaz.
Açıklığını tek seansta kapatanda çıkar ,fue yada dhi ile güzel sonuç alacak olanda çok çıkar .Tamamen ekim merkezinin uzmanlaştığı tekniğe göre değişir ama önemli olan senin bunların içerisinde kendin için doğru olan merkeze karar verecek olman.

cowboy81

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Ağustos 2025, 10:19:38 »
Milletle görüşüp ne dediklerine göre karar vermeye çalışırsan büyük ihtimalle yanlış merkez seçersin .Bu işin kuralı ekim sonuçlarına göre merkez seçmek .Oturup üşenmeden ektirenlerin öncesi sonrasına bakacaksın bu iş başka türlü olmaz.
Açıklığını tek seansta kapatanda çıkar ,fue yada dhi ile güzel sonuç alacak olanda çok çıkar .Tamamen ekim merkezinin uzmanlaştığı tekniğe göre değişir ama önemli olan senin bunların içerisinde kendin için doğru olan merkeze karar verecek olman.

Tabi onlara da bakıyorum hocam. Fakat karar veremedim işte her anlatılan taban tabana zıt olunca…

Yoksa her iki şekilde de başarılı sonuçlar da görüyorum. Zaten bilinen yerlere bakıyorum hep.

Fakat o kadar kafamı karıştırdılar ki işim içinden çıkamadım

Muribab

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 07 Ağustos 2025, 01:44:08 »
önceliğin maliyet ise saç ektirme hocam
önceliğin başarı ise saç ektir ucuz etin yahnisi yenmiyor saç ekiminde
bu kafa tek ekimle kapanmaz mucize arama boşuna iki ekimi kafana koy bu yola öyle çık

brezilya98

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 14 Ağustos 2025, 11:59:42 »
Tek ekimle kapanmaz, 2.sekim şart hocam. Asuman, Şahin Çelik, Ahmet Tosun, Bekir Bek, Serkan Aygın - bu kliniklerle görüşebilirsin. Hangisini seçersen de pişman olmazsın bence

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #8 : 14 Ağustos 2025, 17:49:22 »
Dostum merhaba,

Bende arkadaşların dediğine katılıyorum. Tek seansta bu işlemin yapılması doğru olmaz. Donör bölgen iyi gibi duruyor dedikleri gibi 4000-5000 greft buradan çok rahat çıkar ve bu çıkartılan greftleri dağıtarak bir ekim yapılabilir ve tek seansta yapılabilir bu mümkündür fakat bu durumda çok seyrek bir ekim olacağı söylenebilir. Bununla birlikte maalesef ikinci bir sıklaştırma ekimi yapılması gerekebilir. Bu sebeple iki seanslık bir ekim ile ilk seansta önden tepeye kadar bir ekim yapılabilir ve sonrasında ikinci bir seans için tepeye ve ara sıklaştırma işlemi yapılabilir. Hem bu şekilde tepe bölgesinin dokusunu zedelememek daha doğru olacaktır.

İstersen 120-130 bin değil 500 bin versen de doğrusu budur diyebiliriz. Bu forum sizlere bu konularda yardımcı olabilmek için mevcut. Araştırma yapmak tabii ki iyidir her clinicten fikir alabilirsin ama bir süre sonrasında -teşbihte hata olmaz- kafan sulanmaya başlayıp işin içinden çıkamayacak duruma geliniyor.

Forumda bir çok konu var bu işlemleri yapan kişilerin sonuçlarını değerlendirerek araştırmanı rahatça yapabilirsin. Bütçeni zorlayarak doğru bir ekim yapılması senin için daha iyi olacaktır. Bu işin maalesef geri dönüşü olmuyor olması durumunda da daha maliyetli çıkmaktadır.

cowboy81

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 14 Ağustos 2025, 20:40:30 »
Dostum merhaba,

Bende arkadaşların dediğine katılıyorum. Tek seansta bu işlemin yapılması doğru olmaz. Donör bölgen iyi gibi duruyor dedikleri gibi 4000-5000 greft buradan çok rahat çıkar ve bu çıkartılan greftleri dağıtarak bir ekim yapılabilir ve tek seansta yapılabilir bu mümkündür fakat bu durumda çok seyrek bir ekim olacağı söylenebilir. Bununla birlikte maalesef ikinci bir sıklaştırma ekimi yapılması gerekebilir. Bu sebeple iki seanslık bir ekim ile ilk seansta önden tepeye kadar bir ekim yapılabilir ve sonrasında ikinci bir seans için tepeye ve ara sıklaştırma işlemi yapılabilir. Hem bu şekilde tepe bölgesinin dokusunu zedelememek daha doğru olacaktır.

İstersen 120-130 bin değil 500 bin versen de doğrusu budur diyebiliriz. Bu forum sizlere bu konularda yardımcı olabilmek için mevcut. Araştırma yapmak tabii ki iyidir her clinicten fikir alabilirsin ama bir süre sonrasında -teşbihte hata olmaz- kafan sulanmaya başlayıp işin içinden çıkamayacak duruma geliniyor.

Forumda bir çok konu var bu işlemleri yapan kişilerin sonuçlarını değerlendirerek araştırmanı rahatça yapabilirsin. Bütçeni zorlayarak doğru bir ekim yapılması senin için daha iyi olacaktır. Bu işin maalesef geri dönüşü olmuyor olması durumunda da daha maliyetli çıkmaktadır.

Teşekkür ederim hocam. Evet kafam sulandığı iyice. Şuan 3-4 klinik arasında kaldım finalde. Umarım doğru karar veririm

cowboy81

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 23 Ağustos 2025, 17:57:43 »
Tüm bu süreçte araştırmaların sonucunda aşağıdaki 5 merkeze kadar indim.

Bunlardan birini seçeceğim ama final kararı veremedim. Kimi süreç olarak içime sindi kiminin planlamaları çok iyi kiminin fiyat performansı etkisi yüksek. Bunlar arasında benim saç tipime göre en iyi işi kim çıkarabilir diye sormak isterim.

Dr. Hakan Clinic
Murat Makasçı
Dr. Gizem Kağıtçı
Dymed
Dr. Serkan Aygın

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 24 Ağustos 2025, 01:36:32 »
Tüm bu süreçte araştırmaların sonucunda aşağıdaki 5 merkeze kadar indim.

Bunlardan birini seçeceğim ama final kararı veremedim. Kimi süreç olarak içime sindi kiminin planlamaları çok iyi kiminin fiyat performansı etkisi yüksek. Bunlar arasında benim saç tipime göre en iyi işi kim çıkarabilir diye sormak isterim.

Dr. Hakan Clinic
Murat Makasçı
Dr. Gizem Kağıtçı
Dymed
Dr. Serkan Aygın

hakanclinic ile serkan aygın piyasada kendini kanıtlamış merkezler ama diğerleri neye göre aldınız bu listeye ilginç geldi doğrusu sanırım eş dost tavsiyesi olmalı yoksa bunlar hakkında net veri ve sonuç yok bildiğim kadarı ile ve birde bunlardan birisinin yanlış hatırlama ihtimaline karşı isim vermiyeyim ama sosyal medyada oldukça kötü bir ekimleri daha doğrusu komplikasyonları epey gündem olmuştu diye hatırlıyorum .üyelerden hatırlayan varsa iyi olur doğrusu.

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 24 Ağustos 2025, 18:02:30 »
Doktorları tut listende diğerlerini bence elemelisin.

cowboy81

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 24 Ağustos 2025, 21:16:13 »
Doktorları tut listende diğerlerini bence elemelisin.

Doktorlar da 3 tane kalıyor hocam. Yine karar veremiyorum ki. Serhan Aygın en pahalısı belki o yüzden elesem yine iki tane kaldı

cowboy81

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 26 Ağustos 2025, 00:18:33 »
Hakan Clinic ile anlaştım. Tarihi belirledik. Hayırlısı olsun artık

Facebook Twitter Instagram