Gönderen Konu: Yaklaşık 3 ay sonra fin ve minik saçlar  (Okunma sayısı 608 defa)

Alper1

• Hero Member
Ynt: Yaklaşık 3 ay sonra fin ve minik saçlar
« Yanıtla #1 : 24 Eylül 2025, 07:02:26 »
Fin vertexi ve orta tarafı toplasa bile su saç tipinde ön tarafı tek başına toplayamaz maalesef. Minoksidil eklemeniz şart diye düşünüyorum.

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #2 : 24 Eylül 2025, 09:25:58 »
Dostum merhaba,

Kullandığın ilaçlar var olan saçlarında ufak bir haraketlendirme yapmış tabii ama bu seni ne kadar tatmin edebilir bilemedim. Balina her ne kadar büyük olursa olsun okyanusta büyük maalesef bu yüzden beklentinize göre değişebilmektedir.

akami

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Eylül 2025, 11:06:12 »
Fin vertexi ve orta tarafı toplasa bile su saç tipinde ön tarafı tek başına toplayamaz maalesef. Minoksidil eklemeniz şart diye düşünüyorum.
ön tarafa bir şey yapamayacağımın farkındayım şu anlık o yüzden 5-6. aya kadar bekleyeceğim eğer tatmin edici olmazsa min düşünebilirim çünkü min kullanması çok pahalı ve zahmetli üstüne rahatsız edici biliyorsunuz bir de bırakınca daha da kötü oluyor o yüzden aklımda teşekkür ederim.

akami

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Eylül 2025, 11:09:21 »
Dostum merhaba,

Kullandığın ilaçlar var olan saçlarında ufak bir haraketlendirme yapmış tabii ama bu seni ne kadar tatmin edebilir bilemedim. Balina her ne kadar büyük olursa olsun okyanusta büyük maalesef bu yüzden beklentinize göre değişebilmektedir.
Dediğiniz doğru evet o yüzden gerçekçi beklentilerle gidiyorum ama zaten daha 2. ayda olduğumdan dökülme aşaması en üst noktasını yeni atlattı ve artık neredeyse gelmiyor artık, bunun daha 6. ayı ve 1.yılı var. İnşallah diplerden gelen küçükler büyürse ve boşluğu kapatırsa 22-23'e kadar idare edip saç ektirmeyi planlıyorum yani beklentiler gerçekçi biraz, yorum için teşekkürler

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #5 : 24 Eylül 2025, 11:56:09 »
Dediğiniz doğru evet o yüzden gerçekçi beklentilerle gidiyorum ama zaten daha 2. ayda olduğumdan dökülme aşaması en üst noktasını yeni atlattı ve artık neredeyse gelmiyor artık, bunun daha 6. ayı ve 1.yılı var. İnşallah diplerden gelen küçükler büyürse ve boşluğu kapatırsa 22-23'e kadar idare edip saç ektirmeyi planlıyorum yani beklentiler gerçekçi biraz, yorum için teşekkürler

Dostum merhaba,

Bu diyecek olacağım lafım yanlış anlamamanı isterim sadece gerçekçi bir düşünce içerisinde olduğun için söyleyeceğim.

İlerleyen yaşta madem saç ekimi düşünüyorsun harcayacağın zaman ve maddiyatı köşeye koy giden gitsin kalan sağlar bizim olsun

akami

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Eylül 2025, 12:28:34 »
Dostum merhaba,

Bu diyecek olacağım lafım yanlış anlamamanı isterim sadece gerçekçi bir düşünce içerisinde olduğun için söyleyeceğim.

İlerleyen yaşta madem saç ekimi düşünüyorsun harcayacağın zaman ve maddiyatı köşeye koy giden gitsin kalan sağlar bizim olsun
Yok estağfurullah yanlış anlamam sizin dediğinizi anladım ama şöyle bir şey var saç hacmi sürekli geriye gidiyor ve hazır olan saçlar da dökülüyor zaten eğer fin kullanmasaydım şimdi ekilecek tarihe kadar mesela hiç dökülmese extra üstüne bir de minikler çıksa zaten ekim için altyapı hazır olmuş oluyor bir de şu an tek emeğim proscarı 4'e bölmek ve haftada 3 gün sabah içmek fiyat olarak da hem çok uygun hem de rahat diğer şekilde min falan çok zahmetli zaten o yönden katılıyorum

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 24 Eylül 2025, 14:12:26 »
Şakaklarında fibrozis var toplayamaz tamamen kel alan minyatür saçta yok ama tepe ve orta bölge tamamen toparlanacaktır
Minoxidil & finasterid sprey hazırlama konum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39674.0

Finasterid Sprey Hazırlama Konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39310.0

Kellik belirtileri nelerdir konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39178.0

akami

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Eylül 2025, 11:10:26 »
Şakaklarında fibrozis var toplayamaz tamamen kel alan minyatür saçta yok ama tepe ve orta bölge tamamen toparlanacaktır
Bu fibrozis erkenden o bölgede çok fazla kalsifikasyon oluştuğundan mı yoksa o bölge diğer yerlere göre daha ciddi fibrozis olduğundan mı? Bir de bunun çözümü sadece ekim değil mi?

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 26 Eylül 2025, 00:33:55 »
Bu fibrozis erkenden o bölgede çok fazla kalsifikasyon oluştuğundan mı yoksa o bölge diğer yerlere göre daha ciddi fibrozis olduğundan mı? Bir de bunun çözümü sadece ekim değil mi?
ön bölgede dht seviyeleri çok yüksek saç derisinde, oraların kurtarılması pek mümkün olmuyo kendimden deneyimledim , baya bi uğraşman gerekicek ama hiç gerek yok fazla da kötü değiş finasterid saçının %75 ini toplayacaktır

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #10 : 26 Eylül 2025, 09:28:30 »
Dostum merhaba,

%75 çok büyük bir orandır. Eğer bu şekilde bir toparlama olacaksa bence denemeye değer ama ya bu kadar uğraştan sonra bunun bir garantisi olmamaktadır. Bu yüzden hiç bu riske gerek duymayıp ekim yaptırması bence daha doğru olacaktır. Bununla birlikte bakımlara devam edilip ekilen saçların tutma oranını arttırılabilir.

akami

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 26 Eylül 2025, 12:34:43 »
ön bölgede dht seviyeleri çok yüksek saç derisinde, oraların kurtarılması pek mümkün olmuyo kendimden deneyimledim , baya bi uğraşman gerekicek ama hiç gerek yok fazla da kötü değiş finasterid saçının %75 ini toplayacaktır
Oral finasteride bıraktım bütün olayı ve 75 harbiden iyi oran bir de arada dermapenle 0.50- 1.00 mm arası delerim o bölgede reaksiyon gerçekleştirmek için gerisi rahat.

akami

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 26 Eylül 2025, 12:36:06 »
Dostum merhaba,

%75 çok büyük bir orandır. Eğer bu şekilde bir toparlama olacaksa bence denemeye değer ama ya bu kadar uğraştan sonra bunun bir garantisi olmamaktadır. Bu yüzden hiç bu riske gerek duymayıp ekim yaptırması bence daha doğru olacaktır. Bununla birlikte bakımlara devam edilip ekilen saçların tutma oranını arttırılabilir.
İyi günler yaş 19 o yüzden daha erken bi 22-23 bekleyene kadar finle devam edeyim zaten dozajı düşük inşallah yan etki olmadan güzel sonuçları alırım dediğiniz gibi 75 çok iyi bir oran zaten arada dermapenle delerim baika sıkıntısı yok.

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 27 Eylül 2025, 01:39:15 »
Dostum merhaba,

Merhaba, finasteridin etkisinin minyatür saçlar üzerinde olduğunu biliyoruz bu demekki kalınlaştıracak eski haline getirecek, ama sadece minyatürleşmiş saçlar üzerinde etkilidir diyorum. Bu arkadaşımızın saçlarına baktığımda şakakları dışında heryeri minyatürize olmuş ve olmaya devam ediyor saçının yoğun bi kısmını kurtarabilir. Diffuse thinning dökülmede aynı şekilde minyatürizasyon incelme olduğu takdirde finasterid bunun önüne rahatça geçiyor ve before afterlere bakarsanız diffuse thinninglilerdeki, nw6 dan nw3 e 3-4 ayda rahat bi şekilde dönüyorlar

Tarık dinç

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 17 Ekim 2025, 18:19:35 »
Var mı bir güncelleme dostum ne yapıyorsun şu an kullanıyor musun tekrar son durum nedir
capilüs man
Çinko
D3
Melatonin
B kompleks
Ketoral
Sebamed everday
Alpecin c1
Alpecin liquit
C vitamini
Omega 3
Magnezyum