Gönderen Konu: 5 yıl aradan sonra 2. ekim için önerilere açığım-İzmir İstanbul Fark Etmez  (Okunma sayısı 337 defa)

HairLoss4

• Yeni üye
  • *
Herkese merhaba 5 yıl önce Sibel Ulusanla 4700 greft greft ekim yapılmıştı.
Şuan ön taraflarım seyrek ama beni memnun ediyor tepe bölgem çok açıldı 2. bir ekim yaptırmak istiyorum şuan yaşım 30
2. ekimde tepe ve ön tarafa hafif bir sıklaştırma için tahmini kaç greft lazım olur  önerebilceğiniz bir doktor var mıdır
Sibel hocaya tekrar gitmek isterim fakat galiba kendisi yaptığı işlemlerde 4000euro alıyormuş ekibe bırakırsa 2500 euro
bütçem 2500-3000 euroya kadar merdiven altı yada ucuz yerlere gitmek istemiyorum 2500 euroya sibel hocaya gitmeli miyim yoksa öneriniz var mıdır

Kullanıcı2333001

• Full Member
İlk ekimden önce fotoğraf varmı ekilenler de dökülmüş gibi

jamesblond

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Eski konunuza baktım onu sonuçlandırmamışsınız ama saçlarınız fin kullanmadığınız için senelerce daha kötüleşmiş . Merkezle bir konuşun analiz ettirin bakalım ne diyecekler, ilk ekim olmasa nw7 haldesiniz gibi

HairLoss4

• Yeni üye
  • *
İlk ekimden önce fotoğraf varmı ekilenler de dökülmüş gibi

ekim öncesi ve ekim sonrası bu şekildeydi

HairLoss4

• Yeni üye
  • *
Eski konunuza baktım onu sonuçlandırmamışsınız ama saçlarınız fin kullanmadığınız için senelerce daha kötüleşmiş . Merkezle bir konuşun analiz ettirin bakalım ne diyecekler, ilk ekim olmasa nw7 haldesiniz gibi

Evet zaten 2. ekimi bekliyordum da ektirirken ilk başta fin kullanmadım yan etki profilinden dolayı tercih etmiyorum kötüleşmesi dediğiniz gibi kendi saçlarım döküldü artık iyice
Merkez öneriniz var mı ?

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Medeks I İncele bence

CYNX06

• Yeni üye
  • *
İstanbul'da seçenek çok. Ama belirttiğin anlamda İzmir'de Sibel hoca dışında bir seçenek yok. Ben 3000 avroluk orta paketi düşünüyorum. Sibel hoca sadece kanallari açıyor. Fakat diğer işlemleri yapan ve kendi yetiştirdiği ekip üyeleri de sağlamdır heralde.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
İzmir için zafer hoca sibel hoca

İstanbul için

Asmed
Hakan klinik
Medeks
Asuman hair
Ahmet tosun
Akl

Bütçene göre araştır bu isimleri
Global Moderator

HairLoss4

• Yeni üye
  • *
İzmir için zafer hoca sibel hoca

İstanbul için

Asmed
Hakan klinik
Medeks
Asuman hair
Ahmet tosun
Akl

Bütçene göre araştır bu isimleri

Sibel hoca ile iletişime geçtim sibel hocada karar kıldım sadece şu konuda kararsızım ön çizgi belirleme ve kanal açma işlemini Sibel hoca gerçekleştirirse 3000euro tüm işlemi kendisi yaparsa 4800 euro
4800 euroya gerek var mı yoksa 3000 euroya mı yaptırsam

Facebook Twitter Instagram