Herkese merhaba, nihayet ben de o klinik mi bu klinik mi diye kafayı yemeden saç ekimi işlemini gerçekleştirebildim

Konu başlığından da belli olduğu gibi kafamı önce Allaha sonra da Ahmet Tosun hocama emanet ettim. İşlemi önce sedasyonla yaptırıcam diye planlamıştık ama son anda nedense sedasyndan vazgeçtim, lokal anestezi ile gerçekleştirdik. Çok da büyütülecek bir ağrı değilmiş açıkçası. En azından benim için öyle oldu. İlk 10-15 dk biraz sacnılar oldu evet ama o da çok şiddetli değildi bana göre. Operasyon günü sabah 08:00 klinikteydim, planlama, ön hat dizaynı traş derken işlem 08:45 gibi başladı, 16:30 gibi bitti. Çok samimi ve sıcak bir ortam. Özellikle de Ahmet Hocam çok sıcakkanlı, senin isteklerini dikkate alıyor. Böyle olması daha iyi, ben böyle uygun gördüm şeklinde değil de, daha çok sen ne istiyorsun, ona önem veriyor. Şimdilik süreçten çok memnunum. Umarım sonuç da çok güzel olur.
Ve fırsat bulmuşken de bu şahane platform için önce Hintell Hocama, sonra Ahmet Tosun hocama, Malika hanıma ve tüm The Hair Clinic ekibine teşekkür etmek istiyorum. Dün ilk yıkama yapıldı. Resimleri de paylaşıcam şimdi.