Gönderen Konu: Topikal veya Jel Finasterid  (Okunma sayısı 277 defa)

phoenixtr

• Jr. Member
  • **
Ynt: Topikal veya Jel Finasterid
« Yanıtla #16 : 02 Ocak 2026, 22:51:57 »
Finasterid %0.1

Procapil %5

Kafein %0.1

Niacinamide %3

Panthenol %1

Melatonin %0.005 karışım bu, ben Cerrahpaşa da oturuyorum ama kargo da yapıyorlar

İçeriği güzelmiş. Fiyatı nedir?
  • Ekim Tarihi: 16 Aralık 2025
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun - The Hair Clinic
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 37

Snbjk39

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 02 Ocak 2026, 23:17:45 »
800 tl

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 02 Ocak 2026, 23:23:10 »
finasterid çok ucuz proscardan, yaparlarsa, neden adamlar yapmasın, forumda daha yeni 42 yas asuman hair de ekim yaptıran bir arkadaş var istersen bir göz gezdir
hidroksipropil metilselüloz
etanol
propilen glikol
finasterid

ile %0,1 lik bir jel hazırlıyolar 12 adet finasterid tableti işliyolar çözücüleri ekliyolar bağlayıcı selülozu ekliyolar jelleştiriyolar sıcaktan soğuğa bunun onlara çıkardığı maliyet taş çatlasın 200-300 tlyi geçmez çözücüleride 8 ml falan saf suyu 30 ml falan ekliyolar ki kutuları 200 tl falan
sattıkları para 2000 tl 60 ml jel için yani saçma değilmi sizce para tuzağı gibisinden ben tekrar altını çizerek söylüyorum bunu bütün eczaneler tablet ayrıştırma ile yapıyor saf finasterid tozu kullanan görmedim türkiyede yok ikisininde vardığı sonuç aynı
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 02 Ocak 2026, 23:24:49 »
Finasterid %0.1

Procapil %5

Kafein %0.1

Niacinamide %3

Panthenol %1

Melatonin %0.005 karışım bu, ben Cerrahpaşa da oturuyorum ama kargo da yapıyorlar
sen ondan verim alamıcaksın 3 ay sonra gel zaten kafana uyguladığında kanınada karışıcak cinsel etkileri anksiyete brain fog herhangi birinde kıpırdama yada dhtnin düşüşü olmazsa çalışmadığı anlamına gelir minimumda olsa dht oynamak zorunda
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

phoenixtr

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 02 Ocak 2026, 23:38:41 »
800 tl

İçinde procapil falan da var, o yüzden uygun gibi. Ama önce 1-2 ay tablet olarak mı denesem acaba? O konuda kararsız kaldım. :-\
  • Ekim Tarihi: 16 Aralık 2025
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun - The Hair Clinic
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 37

Snbjk39

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 02 Ocak 2026, 23:48:34 »
sen ondan verim alamıcaksın 3 ay sonra gel zaten kafana uyguladığında kanınada karışıcak cinsel etkileri anksiyete brain fog herhangi birinde kıpırdama yada dhtnin düşüşü olmazsa çalışmadığı anlamına gelir minimumda olsa dht oynamak zorunda
dostum sen kahin misin? Alamayacaksın ne demek, yan etki dediğin olay tablette %3, TOPİCAL De %1  ki yan etki görürsem zaten bırakırım.

Facebook Twitter Instagram