Gönderen Konu: Topikal veya Jel Finasterid  (Okunma sayısı 1725 defa)

phoenixtr

• Jr. Member
  • **
Ynt: Topikal veya Jel Finasterid
« Yanıtla #16 : 02 Ocak 2026, 22:51:57 »
Finasterid %0.1

Procapil %5

Kafein %0.1

Niacinamide %3

Panthenol %1

Melatonin %0.005 karışım bu, ben Cerrahpaşa da oturuyorum ama kargo da yapıyorlar

İçeriği güzelmiş. Fiyatı nedir?
  • Ekim Tarihi: 16 Aralık 2025
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun - The Hair Clinic
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia, Biotin, HairForte, D3K2

Snbjk39

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 02 Ocak 2026, 23:17:45 »
800 tl

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 02 Ocak 2026, 23:23:10 »
finasterid çok ucuz proscardan, yaparlarsa, neden adamlar yapmasın, forumda daha yeni 42 yas asuman hair de ekim yaptıran bir arkadaş var istersen bir göz gezdir
hidroksipropil metilselüloz
etanol
propilen glikol
finasterid

ile %0,1 lik bir jel hazırlıyolar 12 adet finasterid tableti işliyolar çözücüleri ekliyolar bağlayıcı selülozu ekliyolar jelleştiriyolar sıcaktan soğuğa bunun onlara çıkardığı maliyet taş çatlasın 200-300 tlyi geçmez çözücüleride 8 ml falan saf suyu 30 ml falan ekliyolar ki kutuları 200 tl falan
sattıkları para 2000 tl 60 ml jel için yani saçma değilmi sizce para tuzağı gibisinden ben tekrar altını çizerek söylüyorum bunu bütün eczaneler tablet ayrıştırma ile yapıyor saf finasterid tozu kullanan görmedim türkiyede yok ikisininde vardığı sonuç aynı
Ben yoruldum hayat, gelme

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 02 Ocak 2026, 23:24:49 »
Finasterid %0.1

Procapil %5

Kafein %0.1

Niacinamide %3

Panthenol %1

Melatonin %0.005 karışım bu, ben Cerrahpaşa da oturuyorum ama kargo da yapıyorlar
sen ondan verim alamıcaksın 3 ay sonra gel zaten kafana uyguladığında kanınada karışıcak cinsel etkileri anksiyete brain fog herhangi birinde kıpırdama yada dhtnin düşüşü olmazsa çalışmadığı anlamına gelir minimumda olsa dht oynamak zorunda

phoenixtr

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 02 Ocak 2026, 23:38:41 »
800 tl

İçinde procapil falan da var, o yüzden uygun gibi. Ama önce 1-2 ay tablet olarak mı denesem acaba? O konuda kararsız kaldım. :-\
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 37

Snbjk39

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 02 Ocak 2026, 23:48:34 »
sen ondan verim alamıcaksın 3 ay sonra gel zaten kafana uyguladığında kanınada karışıcak cinsel etkileri anksiyete brain fog herhangi birinde kıpırdama yada dhtnin düşüşü olmazsa çalışmadığı anlamına gelir minimumda olsa dht oynamak zorunda
dostum sen kahin misin? Alamayacaksın ne demek, yan etki dediğin olay tablette %3, TOPİCAL De %1  ki yan etki görürsem zaten bırakırım.

phoenixtr

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 17 Ocak 2026, 02:16:59 »
Şimdilik proscar'a başladım. İleride topikale geçersem herhalde Nur eczanesinden sipariş veririm.
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 37

Hkn2000

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 27 Ocak 2026, 22:25:03 »
Her eczacı yapabilir bunu ama yapmak istemiyorlar. Bende cerrahpaşa nur eczanesinden alıyordum fiyatı iyice abarttılar. Kendi mahallemdeki eczacıyla konuştum (Kadıköy Sezginer Eczanesi) şimdi bana özel ayda bir hazırlıyor içinede ekstra istediğim herşeyden koyuyor. Fiyatıda yarı yarıya yapıyor neredeyse.

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 27 Ocak 2026, 22:59:56 »
Şimdilik proscar'a başladım. İleride topikale geçersem herhalde Nur eczanesinden sipariş veririm.
kanka ordan alma paran çöpe gider

phoenixtr

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 28 Ocak 2026, 01:44:42 »
kanka ordan alma paran çöpe gider

Yapan eczane bulmak çok zor. Oranın nesi var?
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 37

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 28 Ocak 2026, 16:57:31 »
Yapan eczane bulmak çok zor. Oranın nesi var?
hamid aydın hocadan alabilirsen al, yada ahmet pekcandan sağlam işini iyi yapan yerlere bak merdiven altı üretim bu nurlar falan

phoenixtr

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 28 Ocak 2026, 17:29:58 »
hamid aydın hocadan alabilirsen al, yada ahmet pekcandan sağlam işini iyi yapan yerlere bak merdiven altı üretim bu nurlar falan

İsmi bilinen yerler, çok alan var, pek sıkıntı olmaz sanki. Aslında tüm eczacılar ilaç yapabilir ama yapmıyorlar tabi.

Hamid Aydın en son Clascoterone da getirmiş.
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 37

follicles never die.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 29 Ocak 2026, 03:20:55 »
Saf finasterid tozu temin edip adam gibi topikal cozelti hazirlamak yerine proscar tableti havanda tokmakla dovmeye ya da alkol/propilen glikolun icinde cozmeye calisana kim olursa olsun ben guvenmem.

Eczaci degiliz ama pratik kimya bilgimiz var cok sukur. Majistral eczacida saf finasterid tozu olmayacak da rahmetli dedemde mi olacak, ne anladim ben o isten?    :D :D :D :D

Bunlar ayni mantikla topikal minoxidil hazirlarken minoxidil tozunu saf olarak almak yerine piyasadaki serumlardan temin etmeleri lazim.

Her seyden once cozelti homojen olmali. Suspansiyon olabilir eger tam karismaz ise. Ilaclarda sadece etken madde yok. Mesela laktoz monohidrat var.

10gr saf finasterid tozu piyasada yaklasik 3000tl diye biliyorum. 10g toz ile 100 tane 100ml'lik %0.1 finasteride cozeltisi hazirlanabilir. Evet 100 tane. Belki omurluk. Propilen glikol, etanol, saf su ve finasterid tozu, hidroalkolik cozelti icin. Bu kadar.

Ismini ve fiyatini vermeyecegim, genel konusuyorum fakat bir eczaci olarak siz fahis fiyat cekip ustune eczaci dahi olmayan benim kadar titiz olamayacaksaniz bu majistral eczaciligi birakin arkadas. Gidin kutuda ilac satin adam gibi. Topikal cozelti hazirlayip fahis fiyat cekiyorsaniz o isin hakkini fazla fazla vermeniz lazim. Ben kendim hazirlasam  adam gibi fin tozu ile maliyeti 100tl'ye ya geliyor ya gelmiyor 100ml icin. Ham maddenin temini icin gerekli kargo parasi dahi eklense 200tl'yi gecmeyecek belki.

Saygilar.
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2026, 03:47:24 Gönderen: follicles never die. »

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 29 Ocak 2026, 15:37:54 »
Saf finasterid tozu temin edip adam gibi topikal cozelti hazirlamak yerine proscar tableti havanda tokmakla dovmeye ya da alkol/propilen glikolun icinde cozmeye calisana kim olursa olsun ben guvenmem.

Eczaci degiliz ama pratik kimya bilgimiz var cok sukur. Majistral eczacida saf finasterid tozu olmayacak da rahmetli dedemde mi olacak, ne anladim ben o isten?    :D :D :D :D

Bunlar ayni mantikla topikal minoxidil hazirlarken minoxidil tozunu saf olarak almak yerine piyasadaki serumlardan temin etmeleri lazim.

Her seyden once cozelti homojen olmali. Suspansiyon olabilir eger tam karismaz ise. Ilaclarda sadece etken madde yok. Mesela laktoz monohidrat var.

10gr saf finasterid tozu piyasada yaklasik 3000tl diye biliyorum. 10g toz ile 100 tane 100ml'lik %0.1 finasteride cozeltisi hazirlanabilir. Evet 100 tane. Belki omurluk. Propilen glikol, etanol, saf su ve finasterid tozu, hidroalkolik cozelti icin. Bu kadar.

Ismini ve fiyatini vermeyecegim, genel konusuyorum fakat bir eczaci olarak siz fahis fiyat cekip ustune eczaci dahi olmayan benim kadar titiz olamayacaksaniz bu majistral eczaciligi birakin arkadas. Gidin kutuda ilac satin adam gibi. Topikal cozelti hazirlayip fahis fiyat cekiyorsaniz o isin hakkini fazla fazla vermeniz lazim. Ben kendim hazirlasam  adam gibi fin tozu ile maliyeti 100tl'ye ya geliyor ya gelmiyor 100ml icin. Ham maddenin temini icin gerekli kargo parasi dahi eklense 200tl'yi gecmeyecek belki.

Saygilar.
saf finasterid tozunun bulunması için "finasterid losyon" diye fda onaylı bir ilaç çıkarmaları gerek böyle birşey ecza piyasasında mevcut değil yurtdışında olabilir ama türkiyede mevcut değil

Facebook Twitter Instagram