Her gün uzunca vakit geçiriyorum forumda. Dhi yapan 2-3 iyi yer var bunun dışında çoğu fue yapıyor. Şimdi burada bir tartışma yaratma amacım yok fueyi de saçlı deride iyi uygulayanlar da var lakin eğer güçsüz ise kafadaki saç şok dökülmeye fazla uğrayıp bir daha çıkmama durumları oluyor, sağlam köklere kanal açılırken zarar verme durumları oluşabiliyor. Hatta forumda var Türkiyenin en pahalı ekşmcisine saç ektirip ki sıkılaştırma olatak yaptırıp, kendi saçlarında seyrelme yaşayan revize isteyenler var.
Uzun lafın kısası dönor kalitesi, kan dolaşımı, sizlerin kullandığınız besinler, takviyeler, ekim yerinin Greftleri çıkarırken ve saklarken sağ kalım oranındaki yüzdesi uzar gider. Doğallık konusunda iyi iş çıkaran ve çıkarmayan lar fark yaratıyor. Çevrenizdekileri görüp yaptırdıysanız, 1. Kişi olarak en iyi örneği görmüşsünüzdür. Burada söylenenlerin haklı olduğu konu şu olabilir. 3-4 ekip var hangi ekip hangi ekimci standart olmaz diye düşünüyorlar, zaten coğu yerde de planlamayı doktorlar yapıyor ekimi yardımcıları yapıyor. Bu kadar fazla ekim yapılan oyerde ortalık şikayetten kırılması lazım normalde. Yabancı ve ülkedeki forumlarda redditde vs. O yüzden sürecinizi paylaşmaya devam edin. Ben özellikle bir kaç ekimci dışında sürekli kasıtlı eleştiriler gördüğüm için, forumun övmediği ama iyi iş çıkaran ekimcilerin hakkının yememesi taraftarıyım. Kimse babamın oğlu da değil zaten de buradaki insanları üzmelerine sinirleniyorum. Yoksa esteworld veya x hair v hair babamın oğlu değil. Zaten esteworld adamlar koca koca hastaneler estetik üzerine, alayını satın alacak paraları vardır reklamla filan da işleri yok.