Gönderen Konu: saç ekimi memnuniyeti  (Okunma sayısı 188 defa)

kemal gürsu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
saç ekimi memnuniyeti
« : 18 Mart 2026, 14:20:22 »
Selamlar arkadaşlar,
Bugün saç ekimimin üzerinden tam 8 ay geçti. Forumu uzun süredir takip eden biri olarak, bu süreci yaşayanların kafasındaki soru işaretlerini çok iyi biliyorum. Ben de yıllardır bu sorunu yaşayan, acaba olur mu, doğal durur mu, çok acır mı diye erteleyenlerdendim. Ancak bugün geldiğim noktada keşke daha önce yaptırsaydım diyorum.
Operasyonun ilk gününden itibaren Selen Durusoy süreci o kadar profesyonel yönettiler ki, o meşhur ekim korkusu bende yerini güvene bıraktı. İşlem beklediğimden çok daha konforlu, ağrısız ve sorunsuz geçti. Özellikle ekim sonrasındaki o kritik ilk 10 günlük süreçte ve sonrasındaki aylarda, aklıma takılan en ufak soruda bile anında dönüş alabilmek çok rahatlatıcıydı.
Genç yalından beri saçları dökülen ve aynalara küsmüş biri olarak, bu kadar kolay ve başarılı bir sonuç almamı sağlayan Selen Durusoy ve ekibine tekrar çok teşekkür ederim. Eğer bu yola girmeyi düşünüyorsanız ama tereddütleriniz varsa; doğru ekiple bu işin ne kadar keyifli bir sürece dönüşebileceğinin canlı örneği benim

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: saç ekimi memnuniyeti
« Yanıtla #1 : 18 Mart 2026, 15:04:29 »
Ekim öncesi sonrası resimler, yaş, takviye, ekim merkezini paylaşmanız gerekir. Google yorumu değil burası. Dediğiniz şeylere buradaki insanlar karar versin.

Emre0861

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 18 Mart 2026, 15:24:58 »
Detaylı fotoğraflar atın.
Bilen kişiler değerlendirsin nasıl bir Ekim yaptığını.

Aang

• Hero Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #3 : 18 Mart 2026, 17:18:15 »
Dostum merhaba,

Reklam yapmak için uygun bir yöntem değil daha profesyonel bir yaklaşım bekliyoruz sizlerden.

Facebook Twitter Instagram