Gönderen Konu: ASUMAN HAİR TRANSPLANT SAÇ EKİMİ | 10.11.2020 | YAŞ 24 | +4500 GRET  (Okunma sayısı 21018 defa)

basrkan

• Jr. Member
  • **
Hızlı bir süreç ekim olmuş geçmiş olsun bundan sonrası gelişme

Çok teşekkür ederim başkan, gelişme olmuyormuş gibi geliyor son zamanlarda bakalım bir hafta sonra 120 gün güncelemesi yapacağım :D

Çapanzade

• Jr. Member
  • **
Kaç paraya ekiyor şuan Asuman hanım. Bilginiz var mı ?
  • Ekim Tarihi: 16.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi Aslı Tarcan
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çok teşekkür ederim başkan, gelişme olmuyormuş gibi geliyor son zamanlarda bakalım bir hafta sonra 120 gün güncelemesi yapacağım :D

120 günde daha nasıl bir gelişme olabilir ki:) rica ederim
Global Moderator

kartal_123

• Sr. Member
Kaç paraya ekiyor şuan Asuman hanım. Bilginiz var mı ?

13.000 TL

Çapanzade

• Jr. Member
  • **
13.000 TL
Teşekkür ederim cevap için. Ekiminiz hayırlı olsun. Gayet güzel olmuş. Bende 120. Günü görürüm inşallah :)
  • Ekim Tarihi: 16.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi Aslı Tarcan
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia

maraz1

• Sr. Member
Devamı
Abi ekim yeri on numarada donör bölgen baya belli ya izler geçecek mi acaba

basrkan

• Jr. Member
  • **
Abi ekim yeri on numarada donör bölgen baya belli ya izler geçecek mi acaba

şahsi fikrim artık geçmez diye tahmin ediyorum, Asuman hanımda donör bölgeyi biraz daha uzun bırakmamı tavsiye etmişti fotoğrafları attığımda bu sefer traş olduğumda biraz daha uzun bıraktırdım izler pek belli olmuyor :)

basrkan

• Jr. Member
  • **
Herkese merhaba hayırlı kandiller, ekimimin bugün 4. ayı son durumu paylaşmak istedim.
Ekimin başından beri kullandığım ilaçlara aralıksız devam ediyorum. Umarım gelişerek durum eder kendi fikrim şakak kısımları biraz daha dolarsa benim için mükemmel bir sonuç olur bakalım az zaman kaldı bekliyip göreceğiz herkese iyi günler tekrar :)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Şu anki sonuç bile çok güzel, Bi saç sorunu daha geçmişte kaldı, hayırlı olsun.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çok erken daha harika gelişmiş saçların.
Global Moderator

basrkan

• Jr. Member
  • **
Şu anki sonuç bile çok güzel, Bi saç sorunu daha geçmişte kaldı, hayırlı olsun.. |-onayisareti-| (^_^)

Çok teşekkür ederim abi inanılmaz bir duygu gerçekten o kadar emek verip üstüne düşüp sonuç alabilmek inşallah herkese nasip olur :)

basrkan

• Jr. Member
  • **
Çok erken daha harika gelişmiş saçların.

Evet başkan Asuman hanımda öyle söyledi daha başındayız dedi 4 ay daha çıkışlar devam eder sonra kalınlaşmaya form tutmaya başlar dedi şükür şuanki halinden bile çok mutluyum

basrkan

• Jr. Member
  • **
133. Gün fotoğrafları kendim değiştiğini hissettiğim için takip amaçlı atıyorum. Galiba sürecin beklemesi en keyifli bölümündeyim :)

Bu arada Asuman hanımın tavsiyesi üzerine minoxili bırakıp prozinc plus losyona geçtim takviye ilaçlarda sadece bu değişiklik var herkese iyi akşamlar :)

basrkan

• Jr. Member
  • **
devamı

Facebook Twitter Instagram