Saç Ekimi Sonuçları
Toplam Oy Verenler: 48
dostum saçlar çıkmış yüzün gülüyor. yalnız biraz yağlı bir saçın var sanırım.
Memnunum valla şuan ki durumdan 😊 yok hocam duştan yeni çıkmıştım ıslak saçım ondan öyle görünüyordur. Ekimden sonra eskisi gibi yağlanmıyor saçlarım belkide şampuandan dolayıdır
müthiş güzel bir sonuç olmuş özellikle ön taraftaki tamamen saçsız alandan o kadar saç çıkarmayı başardığı için asuman hairide tebrik etmek lazım.gerçi bu merkezin çoğu sonucu bu şekilde oluyor gerçekten inanılmaz sonuçlar alıyorlar umarım hep böyle devam ederler.
Dostum hangi şampuanı kullanıyorsun?Bir de destek takviyelerde nasıl ilerledin/ ilerliyorsun?
Hocam geçmiş olsun. Ekim bölgesinden ziyade tepe bölgesinden dökülme var gibi düşünüyorum. Sizce?Finasteride bir yanetki fln görmüyorsanız devam edin zamanla toparlayacaktır diye düşünüyorum.Ekim sürecinizde minoxil kullanmış mıydınız? Belki onu bırakmanız sebebiyle dökülme hızlanmıştır.
Aynı yerde ekim yaptırmışız aynı durum minoksili bıraktık dan sonra bende de başladı minoksili bıraktıysanız ondan olabilir.
Minoxu sadece ekim alanına uyguluyordum yine de etki eder mi üst tarafa
Bu kadar ani bir aşırı dökülme normal değil. Bence saçların ani bir değişime karşı tepkisi bu. Dökülenler sağlıksız da durmuyor. Belki arkadaşların da dediği gibi minox bırakma durumundan dolayıdır. Geri geleceklerini düşünüyorum ben. Umarım da öyle olur.