Merhaba arkadaşlar.40 yaşındayım ve yaklaşık 10 yıldır saç dökülmesi problemi yaşıyorum.bir kaç yıldır da saç ekimi ile ilgili araştırmalra yapıyorum ama bir türlü cesaret edip bu işi yaptıramadım.Hem sürecin nasıl olacağı ile ilgili endişeler hem operasyon sonrası görünümün doğallığı kafamda soru işaretleri oluşturduğu için yaptıramadım.Ama bir arkadaşımın saç ekim sonucunu gördüğümde çok hoşuma gittiği için tavsiye üzerine Dr bekir ile randevu ayarlayıp görüşmeye gittim.Kendisi gayet profosyonel ve ne yaptığının farkında olan bir doktor.Zaten bildiğim kadarıyla dr olarak saç ekimi yapan gayet az kişi var ve kendisi işin başından sonuna kadar bütün safhalarında bulunuyor.Bu benim için bir şans mı diyeyim ne diyeyim bilmiyorum ;DÇünkü gerçekten yapılan işi tecrübe ettiğimde kendimi şanslı hissediyorum.Neyse çok uzatmadan bekir bey ile 2 gün süren bir operasyon sürecimiz oldu ve ilk seans kökleri (sanırım 900 civarı) alıp kısa bir mola verip aldığı kökleri tek tek hemşire yardımıyla özel bir yöntem ile ekiyor.Ve bu öğleden sonra alım ve ekim şeklinde tekrarlandı.Ertesi günde aynı şeklide devam edip işlem bitirildi.Her günün sonunda kafanızı bayağı sağlam bandajlayıp eve öyle gönderiyorlar ve 3.gün pansumanlar açılıp yapmanız gerekenleri güzelce açıklayıp gönderiyor.