Gönderen Konu: ŞAKAKLAR İÇİN ACİL YARDIM  (Okunma sayısı 346 defa)

Dhtmağduru22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ŞAKAKLAR İÇİN ACİL YARDIM
« : 07 Şubat 2025, 15:02:23 »
Merhabalar yaklaşık 1 yıldır süren Genetik dökülme var. Şakaklarda yavaş yavaş açılmalar başladı tepede herhangi bir problem yok Babam ve dedeminde genelde sadece şakaklardan geriye gidiş vardı. Şuan ki durumu bu 4 gündür finasterid kullanıyorum ufak bir anksiyete dışında ( belki onunla alakalı değildir bilemiyorum) herhangi bir yan etki görmedim. Finas buraları korur mu yoksa minox felan gerekir mi ? Çünkü finasteridin Şakaklara çok etki etmediği söyleniyor hep

Alper1

• Hero Member
Ynt: ŞAKAKLAR İÇİN ACİL YARDIM
« Yanıtla #1 : 12 Şubat 2025, 03:03:03 »
Şakaklardan saç çıkması için finasterid gerekli değildir minoksidil gereklidir fakat minoxidilin çıkartacağı saçların ve şimdiki saçlarınızın korunması için finasterid de kullanmak gerekiyor işte bu yüzden bu iki ilaç birbiriyle bağlantılıdır.
Özetle fin şakakta saç çıkartmaz evet fakat dökülmesini önlemek için zaten mecburen kullanmak gerekiyor.
  • Yaşınız 23
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Dhtmağduru22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Şubat 2025, 12:49:12 »
Şakaklardan saç çıkması için finasterid gerekli değildir minoksidil gereklidir fakat minoxidilin çıkartacağı saçların ve şimdiki saçlarınızın korunması için finasterid de kullanmak gerekiyor işte bu yüzden bu iki ilaç birbiriyle bağlantılıdır.
Özetle fin şakakta saç çıkartmaz evet fakat dökülmesini önlemek için zaten mecburen kullanmak gerekiyor.
Açıkçası Yeni saç çıkarma gibi bir derdim yok olanı korusa yeter ama işte finasterid şakakları ne kadar koruyacak orası muamma minyatürleşme başlamış arkaya doğru onları güçlendirse bile yeter

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 12 Şubat 2025, 14:43:41 »
açılsın biraz şakaklar M şekli alsın bunda kötü bişey yokki millet nw 5-6 ya kadar gidiyo şükredin bence
topikal finasterid sprey %0,035 her gün 1,5 ml
Astaksantin + emu yağı karışımı saça uygulamalı
Ketokonazol %2 (çok kurutuyor ama güzel)
Dermaroller 1x3

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2025, 22:03:56 »
Açıkçası Yeni saç çıkarma gibi bir derdim yok olanı korusa yeter ama işte finasterid şakakları ne kadar koruyacak orası muamma minyatürleşme başlamış arkaya doğru onları güçlendirse bile yeter
NW 1-2 bence sorun değil önemli olan daha ilerisine geçmemesi bu yüzden fin deneyebilirsiniz.
  • Yaşınız 23
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 13 Şubat 2025, 01:44:27 »
sade finasteride kullan geç. ilerlerse de ektirirsin minoxidille uğraşma

Dhtmağduru22

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 13 Şubat 2025, 09:50:42 »
sade finasteride kullan geç. ilerlerse de ektirirsin minoxidille uğraşma
bu fin de psikolojik yan etkiler var mı çünkü 1 haftadır kullanıyorum hafiften bir benim anksiyete bozukluğunu tetikledi onun dışında bir yan etki görmedim

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 13 Şubat 2025, 11:53:06 »
bu fin de psikolojik yan etkiler var mı çünkü 1 haftadır kullanıyorum hafiften bir benim anksiyete bozukluğunu tetikledi onun dışında bir yan etki görmedim
2 senedir dut kullanıyorum 1 seneden fazla da psikiyatr ilaçlar kullandım hiçbir sıkıntı olmadı. insan kafaya takıyorsa olmayacak yan etkiler bile görür o yüzden dert etme sıkıntı yok tam zamanında ilacı alıp saçı koruyorsun mis gibi keyfine bak

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 13 Şubat 2025, 13:38:42 »
Arkadaşım plasebo etkisiyle yasamadıgın yan etkiler yaşarsın. Sadece kendini inandırmak yeterli dutasterid ve finasteridde bile vikipediada jinekomasti görülme oranı %0.04 yani bu  çok çok uzak
Hafif bi cinsel isteksizlik başlar kullanmaya devam ettikten sonrada geçer
topikal finasterid sprey %0,035 her gün 1,5 ml
Astaksantin + emu yağı karışımı saça uygulamalı
Ketokonazol %2 (çok kurutuyor ama güzel)
Dermaroller 1x3

Facebook Twitter Instagram