Gönderen Konu: LifeHair Şahin Çelik - 4600 Greft - Yaş 37 - 27.02.2025 Saç Ekimi  (Okunma sayısı 10077 defa)

ahmet turan

• Hero Member
Tüylenmeler başlamış gayet güzel.

cengover21

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
evocapil yerine keşke minoxil kullansaydınız şu an durum çok farklı olurdu .süreç kötü değil yanlış anlaşılmasın ama çoğu ekim merkezi neden hastalarını minoxilden mahrum bırakıyor bir türlü anlamıyorum çoğu amatör yer minoxil sayesinde saç çıkarıyor kaldıki şahin çelik profesyonel bir merkez ama bu nimetten hastaları mahrum kalıyor.

Violator

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
evocapil yerine keşke minoxil kullansaydınız şu an durum çok farklı olurdu .süreç kötü değil yanlış anlaşılmasın ama çoğu ekim merkezi neden hastalarını minoxilden mahrum bırakıyor bir türlü anlamıyorum çoğu amatör yer minoxil sayesinde saç çıkarıyor kaldıki şahin çelik profesyonel bir merkez ama bu nimetten hastaları mahrum kalıyor.

-saç derisini kurutuyor
-kullanmayı bıraktıktan sonra eski halinden beter oluyorsun
-minox fiyatları aldı başını gidiyor
  • Yaşınız 36

Vedo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Tüylenmeler başlamış gayet güzel.

Teşekkürler, bu tüylerin hepsi saç olursa süper olur tabi.

Violator

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Yorum yapmak için henüz erken. Şayet bir şeyler ters giderse ve sonuç istediğiniz gibi olmazsa bu iki fotoğraf üzerinden kliniği eleştirme durumu oluşur. Ekim sırasında mevcut saçlara zarar verilip verilmediği tartışılır. 1-2 ay sonra görüntü daha güzel olacaktır umarım.
  • Yaşınız 36

Vedo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları

Yorum yapmak için henüz erken. Şayet bir şeyler ters giderse ve sonuç istediğiniz gibi olmazsa bu iki fotoğraf üzerinden kliniği eleştirme durumu oluşur. Ekim sırasında mevcut saçlara zarar verilip verilmediği tartışılır. 1-2 ay sonra görüntü daha güzel olacaktır umarım.
Yorumun için teşekkürler. Umarım daha güzel olur ama benim gördüğüm gelişimin çok yavaş ilerlemesi. 120. Gün durumu ekimin nasıl gelişeceğini daha iyi gösterir nasıl olacak görecez inşallah hayal kırıklığı yaşamam.

Vedo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
120. Günden merhaba arkadaşlar. Gelişimle ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Süreç normalinden yavaşmı ilerliyor yoksa normal seyrinde mi ? Klinik sürecin güzel ilerlediğini söyledi. Sizlerinde görüşlerinizi bekliyorum.

Aspirin günde 1x1
Evocapil 1x1
Xpecia 1x2
Kantaron yağı ile 3 günde bir masaj
Prozinc plus şampuan 3 günde bir yıkama

Başkent

• Full Member
Aynı donemde ektirmiştik benimde goruntu hemen hemen aynı süreç normal gibi herkes 4.  aydan sonra ataklar hızlanır diyor insallah oyle olur
  • Ekim Tarihi: 18.02.2025
  • Ekim Merkezi ismi Şahin ÇELİK Life Hair Ankara
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 32

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
120.gun için iyi bile.saclarin çıkacağı belli olmuş.saha hareketli.Bundan sonra hızlanır çıkışlar 7.aya kadar.

Beyonder

• Hero Member
Şu an için normal-iyi gidiyor
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Vedo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
120.gun için iyi bile.saclarin çıkacağı belli olmuş.saha hareketli.Bundan sonra hızlanır çıkışlar 7.aya kadar.
Yorumun için teşekkürler Hublot , 2 gündür sivilce çıkıyor bunlar iyiye işaret sanırm içlerinde saçlar var gibi.

Vedo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Aynı donemde ektirmiştik benimde goruntu hemen hemen aynı süreç normal gibi herkes 4.  aydan sonra ataklar hızlanır diyor insallah oyle olur
İnşallah hocam, sizin ekiminizide görmüştüm formda çok güzel gelişim olmuş. Sabırla beklemeye devam.

Vedo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şu an için normal-iyi gidiyor
Teşekkürler. Sabırla beklemeye devam edicez.

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
iyi gidiyor, güzel bir sonuç olacak bence .yalnız konuda bir arkadaşın belittiği gibi evocapil yerine sadece ekim bölgesine olmak üzere minoxil kullansaydınız çok daha iyi olurdu.

Facebook Twitter Instagram