Gönderen Konu: LifeHair Şahin Çelik - 4600 Greft - Yaş 37 - 27.02.2025 Saç Ekimi  (Okunma sayısı 9922 defa)

Vedo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: LifeHair Şahin Çelik - 4600 Greft - Yaş 37 - 27.02.2025 Saç Ekimi
« Yanıtla #91 : 08 Ağustos 2025, 12:58:36 »
Süreç gayet iyi.40 lı yaslara doğru saç geç çıkıyor...ama sizin güzel gelişmiş.
Yorumunuz için teşekkürler Hublot. Aslında saçlarım çok çabuk uzar ama ekim süreci farklı tabi. 180. Güne doğru nasıl bir gelişim olacak sabırla bekliyorum.

Vedo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
185. Günden Merhaba arkadaşlar.
Günde 1 Xpecia
Günde 1 propercia
Bu şekilde 1 aydır devam ediyorum 12. Aya kadar böyle devam edicem. Saçlarımda dökülme yada kırılma gibi bir durum var klinik normal olduğunu söyledi. Sizlerin değerli görüşlerinizi bekliyorum.
Gelişim süreci benim açımdan biraz yavaş gidiyor. Birde istediğim sıklık şuan için gerçekleşmiş değil ve tepe bölgesinde açılma var.(başka ekimlerle karşılaştırdığımda). Bakalım ilerleme nasıl gelişecek.
Saygılarımla.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
dökülen saçlar ince görünüyor yani beslemeyen saç telleri ama kullandığınız takviyeler bunları daha güçlü gelmesini sağlayacaktır gelişim fena değil güzel süreç devam ediyor saçlar kalınlaştıkça ileriki aylarda sizi daha çok mutlu edecektir
Global Moderator

Vedo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
dökülen saçlar ince görünüyor yani beslemeyen saç telleri ama kullandığınız takviyeler bunları daha güçlü gelmesini sağlayacaktır gelişim fena değil güzel süreç devam ediyor saçlar kalınlaştıkça ileriki aylarda sizi daha çok mutlu edecektir
Yorumun için teşekkürler Hintell, şuanki durumdan ben memnunum ileriki aylarda inşallah daha güzel olacak. Biraz daha sık olmasını istiyordum ama bekleyip görecez gelişimi. Dökülme beni tedirgin etti umarım durur.

ortega

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam.bence guzel olacak,180 gün itibseiylegelisme baya olmuş,sonradan hızlı bir atak yapmış,tepe bölgesi biraz daha geç geliyor...2 ay sonra daha hoşunuza giden bir goruntu olacaktır inşallah

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok çok iyi olmuş saçlar

Dr.hair

• Hero Member
Maşallah siiznde harika olmuş . Güle güle tarayın

Vedo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah siiznde harika olmuş . Güle güle tarayın
Dr.hair değerli yorumlarınız için teşekkürler, biraz daha gelişmesini bekliyorum. Süreci yarıladım sayılır.

Vedo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Çok çok iyi olmuş saçlar
Hublot değerli yorumlarınız için teşekküler. Biraz daha iyi olmasını bekliyorum. Sabırla beklemeye devam.

Vedo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam.bence guzel olacak,180 gün itibseiylegelisme baya olmuş,sonradan hızlı bir atak yapmış,tepe bölgesi biraz daha geç geliyor...2 ay sonra daha hoşunuza giden bir goruntu olacaktır inşallah
Ortega değerli yorumunuz için teşekkürler. 120 180 arası baya fark var. 210. Gün bakalım nasıl Bi ilerleme olacak, önceki halimi bilmeyenler ekim olduğunu anlamıyor tabi saç ektirmemişse.

stockton

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet iyi gözüküyor dostum, güzel günlerde tara.

Bizim gibi ince saçlardaki avantaj ekimin çok doğal durması, dediğin gibi söylemesen kimse anlamaz.
Ekim Tarihi: 14.02.2025
Ekim Merkezi: Life Hair - Şahin Çelik
Greft Miktarı: 4350

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37878.0

KEL DAMAT

• Sr. Member
Finasteride 185. Gün yerine ekimin 1. Günü başlamış olsaydınız en az şuanki süreçle arada % 15 fark olurdu. Saçlar daha iyi beslenir tutunma artardı. İnşallah bundan sora süreç güzel devam eder.
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Bekir Bek
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi Propecia, Xpecia , Vitamin D, Vitamin C

borella01

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ön tarafta ekim öncesi hiç saç olmadığı için şu anki 6 aylık görüntü çok çok iyi sayılır .ah be hocam önde minyatürler varken keşke ekim yaptırsaymışsın biraz geç kalmışsınız .ekim öncesi çok az minyatür saç bile önemli ölçüde kamuflaj ve yoğunluk sağlıyor ,topik etkisi gibi düşün ve ayrıca vertex için minox kullanmamak çok yanlış bir tercih olmuş .vertex zaten kanlanması sıkıntılı olan bir bölge minox tamda burda devreye girip verimliliği inanılmaz arttırıyor .xpecia ve fin kullanırken minox kullanmak döngü riskinide ortadan kaldırırdı .fin ve xpecia kullanmasaydınız bu öneride bulunmazdım fakat sizinki cidden anlamsız bir tedavi olmuş .yaş 37 fin ve xpecia çok yanlış ve etkisiz bir tedavi.ama dediğim gibi beraberinde minox kullansaydınız anlamlı olabilirdi.
bu arada şahin bey çok iyi iş çıkarmış tamamen çıplak alanda 6 ayda bu görüntüyü yakalamak kolay değil.

Vedo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ön tarafta ekim öncesi hiç saç olmadığı için şu anki 6 aylık görüntü çok çok iyi sayılır .ah be hocam önde minyatürler varken keşke ekim yaptırsaymışsın biraz geç kalmışsınız .ekim öncesi çok az minyatür saç bile önemli ölçüde kamuflaj ve yoğunluk sağlıyor ,topik etkisi gibi düşün ve ayrıca vertex için minox kullanmamak çok yanlış bir tercih olmuş .vertex zaten kanlanması sıkıntılı olan bir bölge minox tamda burda devreye girip verimliliği inanılmaz arttırıyor .xpecia ve fin kullanırken minox kullanmak döngü riskinide ortadan kaldırırdı .fin ve xpecia kullanmasaydınız bu öneride bulunmazdım fakat sizinki cidden anlamsız bir tedavi olmuş .yaş 37 fin ve xpecia çok yanlış ve etkisiz bir tedavi.ama dediğim gibi beraberinde minox kullansaydınız anlamlı olabilirdi.
bu arada şahin bey çok iyi iş çıkarmış tamamen çıplak alanda 6 ayda bu görüntüyü yakalamak kolay değil.

Yorumunuz için teşekkürler, minox kullanmayı hiç düşünmedim buradaki kullanıcı yorumlarıda genelde olumsuz, ayrıca minox kullanma zahmetli ve şuanda takviyelerden gayet memnunum Şahin beyin tavsiyelerine dikkate alarak süreci devam ettiriyorum. Sizin de dediğiniz gibi biraz erken ekim yaptırsam iyi olurdu ama karar vermek ve kendimi saç ekimi için ikna etmem biraz geç oldu, hem maddi hem manevi yorucu bir süreç. Şuan için ekimden ve gelişimden memnunum. Gelişimin %70 tamamlanmış durumda biraz daha sıklaşıp kalınlaştığında daha da mutlu olucam.

Facebook Twitter Instagram