Gönderen Konu: Ankara Lifehair- Şahin ÇELİK Saç Ekimi 25.06.2025 Yaş (39)  (Okunma sayısı 13953 defa)

Joker05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Harika olmuş saçlar, gerçekten maşallah! Ne yedin ne içtin bilmiyorum ama Şahin Bey ne ektiyse aynen çıkmış kardeşim. Bu kadar güzel saçlara kavuşman bizi de çok mutlu etti. Böyle güzel bir konuyu paylaşıp binlerce insana yol göstermenin de ayrı bir emeği var. Bunun için ayrıca teşekkür ederiz. Seni takip edip böyle iyi bir saç ekim merkezi seçecek insanların da duası sana yazacaktır. Maşallah.
Teşekkür ederim Hintell hocam. Bende sana özellikle teşekkür ederim sürecin en başından beri verdiğin desteklere. Ayrıca böyle güzel bir platformun olmasında emeğine. Bazı bölgelerde hafif seyrekliklerim var tepe bölgede ve ön bölgenin hemen sağ ve sol taraflarında onlar içinde Şahin hocamla görüştüm 18 Temmuzda revize edecek. Her konuda yardımcı olan birisi teşekkür ederim Şahin hocama ve Ekibine. Kesinlikle tavsiye ediyorum Şahin Çelik hocamı hem insanlığı hem de iş becerisi açısından.

Joker05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
çok başarılı ve güzel duruyor saç ekimi sonucunuz siz mutlumsusunuz kısa bir tavsiye ektirecek olan arkadaşlara ?

güzel günlerde tarayın ben çok beğendim

Hocam son 2 ayda baya atağa kalktı saçlar, 6. Ayda filan çok mutsuzdum. Ama şuan dışardan yorumlayanlarda çok doğal olduğunu hatta Ekim yaptırdım dediğimde şaşıranlar olunca daha mutlu oluyorum :)

Joker05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
süper sonuç kardeşim maşallah güzel günlerde tara çok beğendim..

Teşekkür ederim darısı saç ektiren arkadaşlarımıza :)

Joker05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
sonucunuz çok başarılı merkezin eline sağlık güzel günlerde  tarayın saçlarınızı

Teşekkür ederim hocam :)

Seven

• Sr. Member
Ben çok başarılı buldum açık alana göre sonucunuzu bunun üzerine şahin beyin tekrar bir ücretsiz sıklaştırma yapcak olmasıda sizin şansınız bence harika sonuç ve daha da harika olacak güzel günlerde tara.
Biterse Bitsin Sonu değil ya!!

Facebook Twitter Instagram