Gönderen Konu: Saç Ekimi Kararı Aldım, Görüş ve Önerilerinize Talibim  (Okunma sayısı 246 defa)

minas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle bu platformu kuran, yöneten ve burada vakit ayırıp bilgi, tecrübe paylaşan herkese gerçekten çok teşekkür ederim. Burada paylaşılan yorumlar, karar verme sürecinde bana ciddi anlamda yol gösteriyor.

Saç ekimi konusunda uzun süredir araştırma yapıyorum ve artık bu süreci hayata geçirmek istiyorum. Bütçem konusunda esnek davranabilirim, benim için en önemli kriter, işin güvenilir ve tecrübeli bir klinikte, en güncel tekniklerle, doğal görünümlü bir sonuçla yapılması.

Durumum:

Donör bölgem kısıtlı, bu yüzden sadece kafa arkası değil, sakal bölgesinden de greft alınması gerekecek.

Yoğunluk kadar doğal görünüm ve saç çizgisinin estetik olarak doğru ayarlanması benim için önemli.

Tek seferde mümkün olduğunca fazla greft alınması, ama iyileşme sürecinin kontrollü olması da benim için önemli.

Görüşme Yaptığım Klinikler:

Koray Hoca

Terziler

İkisiyle de görüştüm ve her iki tarafa da yakın hissediyorum. Forumdaki diğer kliniklere nazaran bir fiyat farkı var. Sizce bu fiyat farkına değecek kadar sonuç veya süreç farklılığı olur mu?

Sizden Öğrenmek İstediklerim:

İstanbul’da, özellikle donör bölgesi yetersiz hastalarda sakaldan greft alma tecrübesi olan ve başarılı sonuç veren başka klinikler var mı?

Yöntem olarak FUE, Safir FUE, DHI veya NEO FUE, Robot gibi tekniklerden hangisi, hem kafa hem sakal greftleriyle kombine işlemde daha iyi sonuç veriyor?

Sakaldan alınabilecek greft miktarı ve bunun estetik sonucu konusunda tecrübeleriniz nedir?

Operasyon sonrası takip ve destek süreci konusunda memnun kaldığınız yerleri paylaşabilir misiniz?

Kendi deneyimleriniz, gördüğünüz başarılı sonuçlar ve tavsiyeleriniz benim için çok değerli olacak.

Şimdiden katkı veren herkese teşekkür ederim.

Fotoğrafımı ekledim.

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
Ynt: Saç Ekimi Kararı Aldım, Görüş ve Önerilerinize Talibim
« Yanıtla #1 : 13 Ağustos 2025, 16:17:58 »
Dostum merhaba,

Fotoğraf olarak donör bölgenin durumunu da gönderirsen ekim planlaması olarak daha net bilgi verebiliriz.

minas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 13 Ağustos 2025, 16:29:47 »
Merhaba, ilk gönderiye ekledim. Çok teşekkürler şimdiden.

Dostum merhaba,

Fotoğraf olarak donör bölgenin durumunu da gönderirsen ekim planlaması olarak daha net bilgi verebiliriz.

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #3 : 13 Ağustos 2025, 16:48:32 »
Dostum merhaba,

Son yüklediğin fotoğraftan kontrol ettiğim zaman donör bölgen biraz kısıtlı ama imkansız değil. Açıklığın çok fazla olduğu için 2 seans planlanması daha uygun olabilir. ilk seansta önden tepeye kadar donör bölgenden güzel sayı çıkartan tecrübeli yerlerden işlem yapılarak uygulanması daha doğru olur. 2. seans için sonrasında sakal alımını düşünmen daha doğru olacaktır.

Forumda maddi olarak durumuna göre tercih edebileceğin bir çok klinik bulunmaktadır. Bu cliniclerden birini tercih edebilirsin

minas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Ağustos 2025, 09:14:10 »
Dostum merhaba,

Son yüklediğin fotoğraftan kontrol ettiğim zaman donör bölgen biraz kısıtlı ama imkansız değil. Açıklığın çok fazla olduğu için 2 seans planlanması daha uygun olabilir. ilk seansta önden tepeye kadar donör bölgenden güzel sayı çıkartan tecrübeli yerlerden işlem yapılarak uygulanması daha doğru olur. 2. seans için sonrasında sakal alımını düşünmen daha doğru olacaktır.

Forumda maddi olarak durumuna göre tercih edebileceğin bir çok klinik bulunmaktadır. Bu cliniclerden birini tercih edebilirsin

Merhaba, cevabınız için teşekkürler. Forumun en iyi özelliği konuların çok geniş bir skalada ele alınması. Bununla birlikte eğer benim durumuma güncel teknolojileri söylerseniz bir yerden başlamış olurum zahmet olmaz ise.

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #5 : 14 Ağustos 2025, 10:10:12 »
Dostum merhaba,

Saç ekim işleminde yöntemlere takılı kalmak gereksiz olarak görüyorum. FUE veya DHI her ne olursa olsun bu işlemi yapacak kişinin tecrübesi ve başarısı daha önemlidir. Bir çok kurum maalesef kendisi işlemlere girmeyip asistanlarına yaptırmaktadır. Kurumu tercih ederken bu duruma özen göstermelisin.

Senin için FUE yönteminin daha başarılı olabileceğini bildirebilirim ama tercihe bağlı olarak DHI yöntemini de seçebilirsiniz.

minas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Ağustos 2025, 10:28:08 »
Bir çok kurum maalesef kendisi işlemlere girmeyip asistanlarına yaptırmaktadır.

Bu çok kıymetli bir bilgi, ben de böyle düşünüyorum. Biraz forumu okumaya başladım, yine bu başlık altında tavsiyeleri olacak insanlar olursa çok memnun olurum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 16 Ağustos 2025, 16:46:46 »
Resimlerinizi eklerseniz size daha doğru öneride bulunabiliriz
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram