her türlü hap sprey döngüsüne giriliyor, bunlar ile 10 sene sonuç alan birini bulmak zor herkes 3-5 ay kullanır bilemedin 2 sene ondan sonra vücut buna kadar bir toleransı olur salar sonra daha beter olur 6 ay kel olursun en azından psikolojik alışma şeyin gider. ben daha garanti ve güvenli şeyleri arıyorum yani atıyorum 2 ekim 8000 bin greft ile sacın orta seyrekli de olur 60-70 yaşına kadar gidersin gibi
Ekim olunca garanti kurtuluyoruz diye bir şey yok hocam ben ekim yaptıktan sonra saçı dökülmeye devam eden onlarca insan tanıdım hatta forumda ekim kısmına gir teker teker bak.
Ne kadar elinin tersiyle de itsen ne kadar istemesen de finasterid+minoksidil veya dutasterid+minoksidil dışında bir çözümü yok bunun. Saçın da açıklık çok olmasaydı minoksidilde tavsiye etmezdim ama açıklık biraz fazla fin tek başına halledemez burayı.
Bence hormonlarında sıkıntı yoksa direkt fin+minoksidil kombosuna başla ve düzenli bir şekilde hiç bırakmadan yapman gerekiyor eğer bunları yaparsan 6-7 ay içerisinde kendini bile tanıyamazsın.
PRP ve mezoterapi gibi şeylerede boşuna paranı kaptırma alayı işi ticarete dökmüş simsarlar tarafından yönetiliyor saça falan katkısı bir elin parmağını geçmez.