Gönderen Konu: saç dokülmem konusundan ne yapacagımı bilmiyorum  (Okunma sayısı 293 defa)

Neidugubelirsizadam

• Yeni üye
  • *
saç dokülmem konusundan ne yapacagımı bilmiyorum
« : 28 Ağustos 2025, 16:49:21 »

Merhaba arkadaşlar 10 seneden fazla saç dökülmem var saçlarım bölgesel degil at nalı olan yerde genel dökülme var yani "diffuse thinning" bu kesin telojen eff. dan emin degilim kan tahlili yaptırıyoruz sapma sapan haplar veriyorlar minoxidil kullan 6 ay sonra gel yani devlet babada bir şey olmuyor özeller de bir seansına 3-5 bin lira istiyor prp ve mezoterapi için bir yerler konuştum 3-4 seans seans başı 5000 nakit dedi kartla olursa muhtemelen 5500 falan diyecek seans başına garanti de yok %3 saç artısı oldu diyelim sizin metabolizmanız en fazla bu diyecekler.

geriye saç ektirmek kalıyor 10 yılda orta bölümün %50-%60 gitti komple nw 5-6 arası yani iyi bir ekimle en azından hafif seyrek durumuna getirilebilir
artık yoruldum kimse dogru dürüst bir şey demiyor. folikasit b12 eksik diyor tabip 10  yıldır mu düşük 10 yılda 10 defa kan verdim bi sen mi gördün bunu be adam
hadi s.git gibi bir muamene hepsi kafasına göre iş yapıyor.

hap ile sprey ile bu işin olmayacagına eminim 3-5 ay kullan yan etki bırak yeni bir şey bul onu bırak böyle böyle dökülecek zaten.
velhasıl sizce nasıl bir yol izlemeliyim

adama donör alanı gösteriyorum bir şey demiyor bunun gelecegi ne olur kurtarılır mı diyorum boşa konuşuyorum hekimle sıkıldım artık bu işten.

saç ekimi ile ne ölçüde kurtarılır artık sıkıldım seyrek saçlı olmaktan ne zaman gür saçım vardı hatırlamıyorum hep var hep inceden seyrekdi şimdi artık bildiginiz dibler gözüküyor resim ekleyecegim

önerilerinize açıgım

dejavuu86

• Sr. Member
Ynt: saç dokülmem konusundan ne yapacagımı bilmiyorum
« Yanıtla #1 : 28 Ağustos 2025, 17:11:03 »

Merhaba arkadaşlar 10 seneden fazla saç dökülmem var saçlarım bölgesel degil at nalı olan yerde genel dökülme var yani "diffuse thinning" bu kesin telojen eff. dan emin degilim kan tahlili yaptırıyoruz sapma sapan haplar veriyorlar minoxidil kullan 6 ay sonra gel yani devlet babada bir şey olmuyor özeller de bir seansına 3-5 bin lira istiyor prp ve mezoterapi için bir yerler konuştum 3-4 seans seans başı 5000 nakit dedi kartla olursa muhtemelen 5500 falan diyecek seans başına garanti de yok %3 saç artısı oldu diyelim sizin metabolizmanız en fazla bu diyecekler.

geriye saç ektirmek kalıyor 10 yılda orta bölümün %50-%60 gitti komple nw 5-6 arası yani iyi bir ekimle en azından hafif seyrek durumuna getirilebilir
artık yoruldum kimse dogru dürüst bir şey demiyor. folikasit b12 eksik diyor tabip 10  yıldır mu düşük 10 yılda 10 defa kan verdim bi sen mi gördün bunu be adam
hadi s.git gibi bir muamene hepsi kafasına göre iş yapıyor.

hap ile sprey ile bu işin olmayacagına eminim 3-5 ay kullan yan etki bırak yeni bir şey bul onu bırak böyle böyle dökülecek zaten.
velhasıl sizce nasıl bir yol izlemeliyim

adama donör alanı gösteriyorum bir şey demiyor bunun gelecegi ne olur kurtarılır mı diyorum boşa konuşuyorum hekimle sıkıldım artık bu işten.

saç ekimi ile ne ölçüde kurtarılır artık sıkıldım seyrek saçlı olmaktan ne zaman gür saçım vardı hatırlamıyorum hep var hep inceden seyrekdi şimdi artık bildiginiz dibler gözüküyor resim ekleyecegim

önerilerinize açıgım

finasteride kullanman gerekir vitamin ilaçları hikaye eksikliğinde takviye kullanmak gerekir yoksa gereksiz vücuda yük ve maddi masraf sende erkek tipi dökülme var ama finasteride belli bir toparlama yapar saçında 1 yıl Fin kullan dışardan minoxidil kullanabilirsin ama oda saç derinde egzama yapabilir ama fin ve minox berabaer kullanilirsa sinerji etkisi yaratabilir ama her halükarda 1 yıl medikal tedavi yapip duruma göre Ekim yaptırabilirsin prp ve mezoterepi ile falan uğraşma etkili olmaz senin sacinda senin saçına etki edecek ilaçlar finasteride ve dutasteride harici olarak minoxdil  boşuna prp ye para kaptırma araştır bu ilaclari ona göre kullanmaya karar verirsin

Neidugubelirsizadam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 28 Ağustos 2025, 17:24:58 »
.
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2025, 18:28:16 Gönderen: Neidugubelirsizadam »

Neidugubelirsizadam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 28 Ağustos 2025, 18:28:33 »
finasteride kullanman gerekir vitamin ilaçları hikaye eksikliğinde takviye kullanmak gerekir yoksa gereksiz vücuda yük ve maddi masraf sende erkek tipi dökülme var ama finasteride belli bir toparlama yapar saçında 1 yıl Fin kullan dışardan minoxidil kullanabilirsin ama oda saç derinde egzama yapabilir ama fin ve minox berabaer kullanilirsa sinerji etkisi yaratabilir ama her halükarda 1 yıl medikal tedavi yapip duruma göre Ekim yaptırabilirsin prp ve mezoterepi ile falan uğraşma etkili olmaz senin sacinda senin saçına etki edecek ilaçlar finasteride ve dutasteride harici olarak minoxdil  boşuna prp ye para kaptırma araştır bu ilaclari ona göre kullanmaya karar verirsin
her türlü hap sprey döngüsüne giriliyor, bunlar ile 10 sene sonuç alan birini bulmak zor herkes 3-5 ay kullanır bilemedin 2 sene ondan sonra vücut buna kadar bir toleransı olur salar sonra daha beter olur 6 ay kel olursun en azından psikolojik alışma şeyin gider. ben daha garanti ve güvenli şeyleri arıyorum yani atıyorum 2 ekim 8000 bin greft ile sacın orta seyrekli de olur 60-70 yaşına kadar gidersin gibi

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 28 Ağustos 2025, 21:31:57 »
her türlü hap sprey döngüsüne giriliyor, bunlar ile 10 sene sonuç alan birini bulmak zor herkes 3-5 ay kullanır bilemedin 2 sene ondan sonra vücut buna kadar bir toleransı olur salar sonra daha beter olur 6 ay kel olursun en azından psikolojik alışma şeyin gider. ben daha garanti ve güvenli şeyleri arıyorum yani atıyorum 2 ekim 8000 bin greft ile sacın orta seyrekli de olur 60-70 yaşına kadar gidersin gibi
garanti diye bir şey yok dostum ektirdigin saçın da dokulmeme garantisi yok  senin genetiğine ve yaşam biçimine bağlı  ve bu ilaçlari uzun yıllar kullanıp saçını koruyan bir çok insan var  bu ilaçlar koruma amaçlı zaten yeni saç çıkarmaz var olan tuylesmis saçları kalınlaşma yapar ve insanlar yeni saç çıktı sanar ama bu bile ilacın iyi çalıştığını gösterir  sen Ekim de yaptırsan Ekim merkezleri yine bu ilacı önerecek bir süre kullanman için iyi düşün karar ver bilimsel olarak etkili 3 ürün var  diğerleri zayıf etkisiz zaman ve para kaybı tedaviler araştırmani yap ve psikolojik olarak hazırla kendini ve en az 1 yıl süre tanı kendine ilaçların etkisi için sonrasinda Ekim merkezleri ile görüş bütçene saç dökülme tipine göre uygun bir Ekim merkezi bul

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Ağustos 2025, 22:47:05 »
Off abi tam finasteridlik bi saç ya
Minoxidil & finasterid sprey hazırlama konum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39674.0

Finasterid Sprey Hazırlama Konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39310.0

Kellik belirtileri nelerdir konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39178.0

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 29 Ağustos 2025, 17:27:38 »
Ekim olunca garanti kurtuluyoruz diye bir şey yok hocam ben ekim yaptıktan sonra saçı dökülmeye devam eden onlarca insan tanıdım hatta forumda ekim kısmına gir teker teker bak.
Ne kadar elinin tersiyle de itsen ne kadar istemesen de finasterid+minoksidil veya dutasterid+minoksidil dışında bir çözümü yok bunun. Saçın da açıklık çok olmasaydı minoksidilde tavsiye etmezdim ama açıklık biraz fazla fin tek başına halledemez burayı.
Bence hormonlarında sıkıntı yoksa direkt fin+minoksidil kombosuna başla ve düzenli bir şekilde hiç bırakmadan yapman gerekiyor eğer bunları yaparsan 6-7 ay içerisinde kendini bile tanıyamazsın.
PRP ve mezoterapi gibi şeylerede boşuna paranı kaptırma alayı işi ticarete dökmüş simsarlar tarafından yönetiliyor saça falan katkısı bir elin parmağını geçmez.

Neidugubelirsizadam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 30 Ağustos 2025, 15:26:02 »
Off abi tam finasteridlik bi saç ya

finasterid ya da dutasterid yazmıyor hekimler bu ilaçların hayat boyu kullanma zorundalıgı kötü şeker hastalıgı gibi
25 sene kullandık böbrekden olmayalım tabi sıra da  ara ara kontroller olacak bi de malum yan etkileri var

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 30 Ağustos 2025, 20:28:04 »
finasterid ya da dutasterid yazmıyor hekimler bu ilaçların hayat boyu kullanma zorundalıgı kötü şeker hastalıgı gibi
25 sene kullandık böbrekden olmayalım tabi sıra da  ara ara kontroller olacak bi de malum yan etkileri var
Yazmasına gerek yok zaten reçetesiz bir şekilde alınıyor bu ilaçlar eczaneden.

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 31 Ağustos 2025, 00:13:40 »
kimse sana ömür boyu aralıksız kullan demiyorki ara ara bırakırsın tekrar kullanırsın e tabi kimse ömür boyu bi ilaç kullanamaz en azından gençken 40 a kadar gideri var yaşlanınca ne yapacaksın saçı
Minoxidil & finasterid sprey hazırlama konum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39674.0

Finasterid Sprey Hazırlama Konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39310.0

Kellik belirtileri nelerdir konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39178.0

Facebook Twitter Instagram