Gönderen Konu: Saç ekimi  (Okunma sayısı 185 defa)

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi
« Yanıtla #1 : 21 Ekim 2025, 19:11:11 »
Komple ekim gerekir size ön...orta...verteks...2 hatta 3 ekime ihtiyacınız var...toplam sakaldan da alım yapılırsa en a 12.000 graft gider bu açıklığa ancak verteks yine önler gibi olmaz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 21 Ekim 2025, 23:32:42 »
Şahin bey iyi bir ekimci ama bu alan 1 ekimle kapanmaz 2/3 ekim ancak kapatır tepe alanı
Global Moderator

Nuri Ustun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 22 Ekim 2025, 07:51:51 »
Tepe bölgesi için işlem yapılabilir ama yoğun ve sık bir ekim olmaz O bölgenin tutma olasılığı ön bölgeye göre biraz daha düşük
 ayrıca, tepe bölgesi işlemleri için işlem öncesi uygulama yapılması gerekebilir bunlar yağ enjeksiyonu, eksozum uygulaması,
 prp işlemi gibi.
Bu sebeple sizi yakından görmek ve muayene etmek gerekir. cildin yapısı, derinin kalınlığı bu işlem için önemlidir

Bana şahin çelikten gelen yanıt bu şekilde. Yani benim için başlamadan bitti bu macera hevesim kursağımda kaldı tutmaya bilir dedi

Nuri Ustun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 22 Ekim 2025, 20:40:31 »
Böyle vertrkse eni ekim yapan birini tavsiye ederseniz çok sevinirim

Nuri Ustun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 22 Ekim 2025, 21:38:53 »
Bugün medesle görüştüm verteks ağırlıklı önleride sıklaştırma amacı ile 6500 greftle ekim yapabikeceklerini söylediler fue yöntemi ilenolur dediler siziin yorumlarınız neler

Nuri Ustun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 25 Ekim 2025, 10:00:48 »
Tekrar merhaba, açtığım konu ile ilgili pek cevaplar alamadım ama pazartwsi günü medekste saç ekimi için randevu aldım 6500 greft ile verteks ağırlıklı saç ekimi olacak korkularım ve enişelerim var süreci burdan paylaşacağım umarım daha çom cevaplar alırım

Facebook Twitter Instagram