Gönderen Konu: Ahmet Tosun (The Hair Clinic) - 4.400 GREFT SAPPHIRE FUE - 14.01.2026 - Yaş:30  (Okunma sayısı 1815 defa)

Nocteline

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bende bölgesel olarak uyuşmayan yerler olduğu için oralara tekrardan iğne yaptılar operasyon boyunca, bundan dolayı biraz daha fazla hissettim, bir de kanama çok olduğu için adrenalini de biraz daha fazla verdiler, o da yanma yapabiliyor. Ama Msezer’in belirttiği gibi bu kadar büyük ve uzun bir operasyon için çekilebilir bir acıydı, gözünüz hiç korkmasın. Çoğu insanda ilk iğnelerden sonra hiç acı olmamış zaten okuduğum kadarıyla.

Nocteline

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün 10.yıkama gününe geldik, kabuk dökümü için kliniğe uğradım. Kabuk dökümü işlemlerini gerçekleştirdiler, yalnızca bölgesel olarak bir kısımda kabuk sanırım tamamen kurumadı, dolayısıyla dökülmedi ve kanama yaptı o kısım. İltihap kapmaması için fito krem sürdüler. Kliniğe tekrar haftaiçi bu bölgesel kısım için uğrayacağım. Genel görünüme ve kanama gösteren kısma yorumlarınızı bekliyorum.

Kabuklu fotoğraflarda da görebileceğiniz gibi kafamda bazı yollar vardı, kabuklar döküldüğünde de o bölgeleri boş görüyorum biraz. Sizce bir sorun var mı, endişelenecek bir durum mudur? Görüşlerinizi eksik etmeyin lütfen, özellikle tecrübeli arkadaşlardan yorumlar görmek de faydalı olur benim için.

Teşekkür ederim, görseller aşağıda:

Nocteline

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kanama olan kısmın kremden önceki halini de ekleyeyim:

phoenixtr

• Jr. Member
  • **
Geçmiş olsun. Kabuk yüzünden yüzeysel kanama sorun olmaz gibi. Greftler aslında ilk 2-3 gün içinde tutunuyor.
  • Ekim Tarihi: 16 Aralık 2025
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun - The Hair Clinic
  • Greft Miktarı 4900
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia, Biotin, HairForte, D3K2

Nocteline

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler hocam sağ olun, kanama konusunda klinik de sizin belirttiğiniz gibi yorum yaptı, köklerde herhangi bir sorun görünmediğini belirttiler, o yüzden o konuda bir endişem yok şu anlık.

Fakat kabukların arasındaki yolların kabuk dökümü sonrasında boş kalması biraz aklıma takıldı açıkçası, bu yarıklar kapanacak mı, yoksa açık kalıp böyle boş mu kalacak? Tecrübeli ve bu yollardan geçmiş arkadaşlar da yorumlarsa çok sevinirim. Herkese teşekkürler.

Erkaneren34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun, o çatlaklar çok normal ekim yaptıranların bir çoğunda oluyor. O boş görünen yerlerde de kökler içerde saçlar kırılıp dökülmüş oralardan da saç çıkacak için rahat olsun hocam.

Nocteline

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim yorumunuz için, çok net şekilde açıklamışsınız, içimi rahatlattınız sağ olun :)

Bugün son kalan kabuklu bölgenin fotoğraflarını çektim, klinik normalde bugün çağırmıştı ama yarın gelmemin daha uygun olacağını belirttiler. Son durum bu şekilde, yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen:

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
kabuk kendi kendine zamanla düşer ama merkez bir baksın onun dışında süreç güzel saç ekiminde güzel kardeşim hayırlısını dilerim
Global Moderator

Nocteline

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler üstad, sizden böyle güzel bir yorum almak mutlu etti açıkçası, çok sağ olun :)

Yarın klinik dönüşü görselleri de ekleyeceğim, umarım herhangi bir kabuk kalmamış olur.

Nocteline

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dün son kalan kabuklu bölge de klinikte Ahmet Bey'in de kontrolünde temizlendi, zaten neredeyse tamamen kurumuştu, kolaylıkla çıktı. Artık 1.ay PRP'ye kadar aksi bir durum olmadığı müddetçe kliniğe muhtemelen uğramam diye düşünüyorum. Sürecin gayet iyi ilerlediğini belirtti Ahmet hocamız, zaten sürekli olarak kendisi de süreci takip ediyor, her konuda çok yardımcı oluyor.

Mossi'nin şampuan-serum-vitamin setini önerdi. Vitamine bugün itibariyle başladım. Seruma (Mossi Ozonized Hair Oil Complex) 20.gün başlamamı tavsiye etti, öyle yapacağım. Bunun dışında şu anlık herhangi bir takviye önermediği için PRP'ye kadar yalnızca bu takviyeleri almayı düşünüyorum.

Dün klinikte çekilen görselleri aşağıda bulabilirsiniz:

remziaruk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
bende cumartesi günü gidip yüz yüze görüşeceğim bakalım ne diyecekler

Nocteline

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Gidip görüşün bence de, Ahmet hoca ne görüyorsa onu söylüyor, kimseye umut satmak gibi bir derdi yok, sizin durumunuza da gerçekçi şekilde yorum yapar ve yönlendirir. Hayırlısı olsun sizin için de.

remziaruk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler. Sizin süreci takip ediyor olacğaım inşallah içine siner güzel biter.

Facebook Twitter Instagram