Gönderen Konu: BU GENÇ,ÇARESİZ KARDEŞİNİZİN FİKİRLERİNİZE İHTİYACI VAR !  (Okunma sayısı 404 defa)

realy411

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocalarım öncelikle merhabalar.Yıllardır sakladığım,kamufle ettiğim kelliğimin bunalımını yaşamaktayım son dönemlerde. Öncelikle yaşım 25. Yaklaşık 7-8 senedir toppik,saç kapatıcı fiberler ve sprey kullanıyorum. Bu iki kombinasyon benim senelerdir hayatımı kurtarıyor. Fakat artık iyice bunaldım ve ektirmeye karar verdim.

Öncelikle Ispartada ikamet etmekteyim ve tsk personeliyim.Bu sebepten ince eleyip sık dokuyorum önceliğim Antalya ve çevresi fakat tek kurşun hakkım olduğunun da farkındayım.İlk yıkama,10.gün kabuk dökme prp vs vs bu süreçlerde gidip geleceğim bir yer olmasını istiyorum,ona göre yıllık iznimi vesaire ayarlayacağım.

Antalyadan AHD Clinic Hakan Doğanay ile görüştüm.Yaşıma göre agresif bir dökülmemin olduğunu ve ekim için uygun olmadığımı söylediler. Öncelikle sizce ekime uygun muyum ? Bu açıklığı kurtarabilecek doktor,klinik neresi ? Sadece ASMED ve Koray Erdoğan mı kurtarabilir durumumu ? Tavsiyelerinizi ve fikirleriniz benim için çok önemli. 25 yaşındayım,aktif devam eden genetik dökülmem var , ve saçlarım çok ince telli.

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
evet dökülmen malesef çok agresif kardeşim daha önce hiç medikal tedavi uygulamışmıydın.

realy411

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hiçbir tedavi uygulanmadı hocam..

lusen21

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bence uygunsun bende 26 yaşında 4500 gret ektim Asuman Hair de çok başarılı bir sonuç aldım şimdi 1 hafta sonra 2 ekimi olacaö şakak ve ön çizgiyi biraz indirmek için bence ekmelisin dökülen dökülmüş daha ne kadar dökülebilir
Asuman hair Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi sonuçları forum

realy411

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asuman hair hiç duymamıştım bir araştırayım.Bu Ekim sürecinde İstanbul’a gel git problem olur mu peki çekiniyorum biraz o kafayla uçağa otobüse binmeye

realy411

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
++++

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
donör çok güçlü değil başarılı alım yapan yerleri özellikle tercih etmelisin donör doğru kullanılsın
cüneyt çoşkun
hakan kılinik
asuman hair
ahmet tosun
medeks

bunları araştır
Global Moderator

realy411

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
donör çok güçlü değil başarılı alım yapan yerleri özellikle tercih etmelisin donör doğru kullanılsın
cüneyt çoşkun
hakan kılinik
asuman hair
ahmet tosun
medeks

bunları araştır

Hintel hocam öncelikle yorumunuz için teşekkürler.Bugün şu yerlerle görüşme gerçekleştirdim ;

-Cüneyt COŞKUN : Donör alanımın iyi olması kaynaklı 2 seansla çözülecek durumumun olduğunu söyledi.İşlem bizzat kendi kontrolünde DHİ yöntemiyle gerçekleşeceğini iletti ama DONÖR ALIMININ KENDİSİNİN DEĞİL YANINDA ÇALIŞAN BİRİNİN YAPACAĞINI iletti. Tamamen kendisinin benimle iletişime geçmesi,yaşımı ve açıklığımı defalarca belirtmeme rağmen kendi işçiliğiyle durumu halledebileceğini bana söylemesi , Yaklaşımı ve hayal satmadan analiz yapması içimi rahatlattı açıkçası ama Donör alımını kendi yapmaması kafamı karıştırdı.

-Ahmet TOSUN : Yaşım ve açıklığım itibariyle saç ekimine uygun olduğumu belirtti. FUE Methoduyla işlem olacağını söyledi 5000 küsür greft ekileceği için. Fakat greftleri toplama ve yerleştirmeyi ekibinin yapacağını söyledi.Cüneyt Hocadan farklı olarak ek bir ücret (15k) karşılığında greft toplama işlemini Ahmet hocanın yapabileceği söylendi (bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ?)

-Nedense MEDEKS VE Asuman Haire içim hiç sinmiyor.Sanki bir günde 10larca hasta alıp herkesle aynı ilgileniyorlar gibi hissettim .Asuman hair saçımın uygun oldugunu söyledi tek ekimle kapanmayacapını devamında yaş aldıkça saçlarımın dokulmeye devam edeceğini söyledi.Bilemedim kararsızım

Şuanda Ahmet TOSUN ve Cüneyt COŞKUN arasındayım bir iki güne okey olur gibi düşünüyorum

----- Dr.Mesut TOMO ile de görüştüm yine Cüneyt Hoca ve Ahmet Hoca gibi aklıma yatanlardan birisi oldu ama kararsızım.Mesut Hoca hakkında ne düşünüyorsunuz benim açıklığım ve yaşım göz onune alındıgında başarılı bir sonuç elde eder miyim kendisiyle ?

----Antalyadan Akdeniz Hair ve DK Klinik benim durumumda olan ekimler için öneriyor musunuz Hintell hocam ?

sachsizadam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bende bu aralar ekim yaptırmayı düşünüyorum. Ahmet Tosun'u tanımıyordum ama baya güzel işleri var forumda. Henüz karar vermedim fakat alımı da kendisinin yapma seçeneği olması çok çok güzel. Bu arada reis yaşın genç olması aslında senin için avantaj. Ahmet Tosun incelediğim kadarıyla geniş açıklıklarda oldukça başarılı. Sana yakın olanların sonuçlarını incele, öyle karar ver derim

ankara24

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kral öncelikle bu zorlu süreçte sana kolaylıklar dilerim. Donörün benim donörden en az 10 kat daha iyi belki :) Yaşın da genç, bu da senin için büyük avantaj. İyi bir merkez seç ve en kısa zamanda yaptır derim. Ben şu an, ekim yaptırmak için keşke bu kadar beklemeseydim diyorum

realy411

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kral öncelikle bu zorlu süreçte sana kolaylıklar dilerim. Donörün benim donörden en az 10 kat daha iyi belki :) Yaşın da genç, bu da senin için büyük avantaj. İyi bir merkez seç ve en kısa zamanda yaptır derim. Ben şu an, ekim yaptırmak için keşke bu kadar beklemeseydim diyorum

Yoğun iş ve sosyal hayattan ötürü erteledik sürekli ama artık yaş 25 oldu ve şu topik ürünlerinden kurtulmak istiyorum:)
Siz kaç yaşında ekimi yaptırdınız ve hangi klinikte

ankara24

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bana sorsan senle aynı yaştayım kral :) Ama kimlik öyle demiyor maalesef. 3.5 ay önce Ahmet Tosun klinikte yaptırdım. Yaş 45 :)))  Konuya bakmak istersen linki ekliyorum.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39561.105

realy411

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bana sorsan senle aynı yaştayım kral :) Ama kimlik öyle demiyor maalesef. 3.5 ay önce Ahmet Tosun klinikte yaptırdım. Yaş 45 :)))  Konuya bakmak istersen linki ekliyorum.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39561.105

Maşallah hocam. Bu arada Ahmet Tosun işlemin hangi kısımlarında yer aldı, önemsiyor mu ? kliniği nasıl bir yer içerisi ortamı vs kendisi doktor değilmiş sanırım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
 Dr.Mesut TOMO  hariç diğerleri benim düşüncem

diğerlerinden içine sineni seç
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram