donör çok güçlü değil başarılı alım yapan yerleri özellikle tercih etmelisin donör doğru kullanılsın
cüneyt çoşkun
hakan kılinik
asuman hair
ahmet tosun
medeks
bunları araştır
Hintel hocam öncelikle yorumunuz için teşekkürler.Bugün şu yerlerle görüşme gerçekleştirdim ;
-Cüneyt COŞKUN : Donör alanımın iyi olması kaynaklı 2 seansla çözülecek durumumun olduğunu söyledi.İşlem bizzat kendi kontrolünde DHİ yöntemiyle gerçekleşeceğini iletti ama DONÖR ALIMININ KENDİSİNİN DEĞİL YANINDA ÇALIŞAN BİRİNİN YAPACAĞINI iletti. Tamamen kendisinin benimle iletişime geçmesi,yaşımı ve açıklığımı defalarca belirtmeme rağmen kendi işçiliğiyle durumu halledebileceğini bana söylemesi , Yaklaşımı ve hayal satmadan analiz yapması içimi rahatlattı açıkçası ama Donör alımını kendi yapmaması kafamı karıştırdı.
-Ahmet TOSUN : Yaşım ve açıklığım itibariyle saç ekimine uygun olduğumu belirtti. FUE Methoduyla işlem olacağını söyledi 5000 küsür greft ekileceği için. Fakat greftleri toplama ve yerleştirmeyi ekibinin yapacağını söyledi.Cüneyt Hocadan farklı olarak ek bir ücret (15k) karşılığında greft toplama işlemini Ahmet hocanın yapabileceği söylendi (bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ?)
-Nedense MEDEKS VE Asuman Haire içim hiç sinmiyor.Sanki bir günde 10larca hasta alıp herkesle aynı ilgileniyorlar gibi hissettim .Asuman hair saçımın uygun oldugunu söyledi tek ekimle kapanmayacapını devamında yaş aldıkça saçlarımın dokulmeye devam edeceğini söyledi.Bilemedim kararsızım
Şuanda Ahmet TOSUN ve Cüneyt COŞKUN arasındayım bir iki güne okey olur gibi düşünüyorum
----- Dr.Mesut TOMO ile de görüştüm yine Cüneyt Hoca ve Ahmet Hoca gibi aklıma yatanlardan birisi oldu ama kararsızım.Mesut Hoca hakkında ne düşünüyorsunuz benim açıklığım ve yaşım göz onune alındıgında başarılı bir sonuç elde eder miyim kendisiyle ?
----Antalyadan Akdeniz Hair ve DK Klinik benim durumumda olan ekimler için öneriyor musunuz Hintell hocam ?