Gönderen Konu: 3 yıllık xpecia kullanımı ve anksiyete  (Okunma sayısı 225 defa)

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
3 yıllık xpecia kullanımı ve anksiyete
« : 12 Mayıs 2025, 20:53:56 »
Arkadaşlar merhabalar
Uzun zamandır foruma uğramıyordum xpecia ile saçlarımı çok iyi derecede koruyordum fakat son dönemde anksiyete panik atak gibi sorunlarla uğraşmaya başladım anlık gerçekleşen durumlar bunlar ilacı bir ara azalttım azalttığım dönem psikolojik sorunlarım azalıp eskiye dönmeye başladım tekrardan kullanmaya başladım 14.gün ve yine ataklarım başladı
Sizlerde böyle bir durumla karşılaştınız mi ne yapmalıyım bu durumda sizlerin düşüncesi benim için önemli

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 3 yıllık xpecia kullanımı ve anksiyete
« Yanıtla #1 : 13 Mayıs 2025, 03:33:32 »
Xpecianın yan etkileri belirgin bi şekilde finasteridden daha fazla.
1. İçerisinde östrojen türevi madde var
2. Antiandrojen saw palmetto var

Şimdi dht testosteronu östrojene çevrilmesini engelleyen bi hormon, dhtyi engelledigin zaman haliyle hormonal dengen yerinde değilse (tamamen) bu östrojene çevrillecek ve yan etkiler başlayacak.

Soya izoflavonlarıı ise östrojen türevi görüyor bu yüzden yan etki riski çoğalıyor bi , bakıma xpecia yararlı takviye saç için fakat riskleri fazla
topikal finasterid sprey %0,035 her gün 1,5 ml
Astaksantin + emu yağı karışımı saça uygulamalı
Ketokonazol %2 (çok kurutuyor ama güzel)
Dermaroller 1x3

Alper1

• Hero Member
Ynt: 3 yıllık xpecia kullanımı ve anksiyete
« Yanıtla #2 : 14 Mayıs 2025, 21:08:07 »
Bunlar oldukça nadir yan etkilerdir eğer bu tarz etki yaşıyorsanız zaten ilacı bırakınca geçtiğini belirtmişsiniz bence devam etmeyin daha çok finasteridin topikal losyonlarına yönelebilirsiniz. Bir de ilaca başlamadan önce de anksiyete ve stres gibi problemleriniz var mıydı? Çünkü eğer bunlar önceden de varsa bu tarz ilaçlar durumu alevlendirebilir.
  • Yaşınız 23
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Facebook Twitter Instagram