Gönderen Konu: Ankara Lifehair- Şahin ÇELİK Saç Ekimi 25.06.2025 Yaş (39)  (Okunma sayısı 5753 defa)

Joker05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar hepinize merhaba...

Yaşım 39 yaklaşık 4 senedir saç problemi yaşıyorum ailemde saç sorunu olan yok ancak çeşitli nedenlerden strese bağladığım saç dökülmesi durumu son 2 yıldır iyice can sıkıcı hal almaya başlayınca saç ektirmeye karar verdim. Çevremde bir çok saç ektiren arkadaş gördüm tabi bunlarda beni tedirgin ediyordu. Konum itibariyle çoğu arkadaşım Samsun da ekim yaptırmıştı ama ben hiç birini neredeyse beğenmiyordum. Çocukluk arkadaşım diyeceğim pasa06 nickli kardeşim Ankara da Şahin Çelik'e ekim yaptırmıştı ve kendisinin saçı gayet iyi sonuç vermişti. Yaklaşık 2 yıldır ektirmem gerektiğini korkacak bişey olmadığını söyledi ve sonucunda ikna oldum. Yaklaşık 4 ay önce bu forumdan bahsetti ve forumu incelediğimde de Şahin beyi seçerek iyi bir yer seçtiğim kanaatine vardım. Yakın arkadaşımın bu konuda tecrübeli olması da beni biraz rahatsa da tabi ki bu süreç için çok acemi birisi olarak sizlerin de bilgilerinden faydalanmak istiyorum.
Özellikle forumda çok tecrübeli @Hintell gibi arkadaşların tavsiyelerini dinlemek isterim. (Çok fazla isim bilmiyorum en çok duyduğum isim olduğu için Hintell'i yazdım). 1 ay önce Şahin Beyden randevu aldım 6 gün sonra saat 08.00'da Ankara'da saç ekimini gerçekleştireceğiz. Umarım her ey istediğim gibi olur. Kliniğe attığım fotolardan saç telimin ince b12 seviyesi düşük olduğunu söyledi Ergin Bey ve 1 aydır D vitamini B12 ve demir ilacı kullandım. En son tahlilde sonuçlarımın ekim için uygun olduğunu belirtti ve randevuyu oluşturdu. İlk sorum şu olacak; Forumlardan gördüğüm kadarıyla tecrübeli arkadaşlardan ve  @Hintell'den saç çizgimin yorumlanmasını, imkanınız varsa saç çizgisi çizmenizi rica edeceğim.

Not: Bu arada saçlarımda yaklaşık 20 senedir sprey ve fön kullanıyorum. Ayrıca son 15 yıldır da boyama yapıyorum aslında saçlarımın ense ve yanlarında yoğun beyaz var.

35 yaşındaki saçlarımın halini (ilk 2 Foto) (ozaman da dökülme vardı tabi şakaklar içeri kaymıştı ama saçlarım çok sıktı), şuan ki fotolarımı da aşağıya ekleyeceğim. Şimdilik bu kadar kalın sağlıcakla.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Ankara Lifehair- Şahin ÇELİK Saç Ekimi 25.06.2025 Yaş (39)
« Yanıtla #1 : 20 Haziran 2025, 15:30:23 »
uzun saçlı resimlerin olduğu için saç çizgisi hakkında bir yorumda bu şekilde bulunamam
şahin bey orjinaline en yakın saç çizgisini senin için tasarlayacaktır var olan bu ovallik güzel çizgideki bir tık daha hafif ileri alınırsa güzel olur çok az ama

bunun dışında her şey umarım senin için güzel olur merkez güzel fiyatına göre zaten hayırlısı
Global Moderator

Joker05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Haziran 2025, 15:37:43 »
uzun saçlı resimlerin olduğu için saç çizgisi hakkında bir yorumda bu şekilde bulunamam
şahin bey orjinaline en yakın saç çizgisini senin için tasarlayacaktır var olan bu ovallik güzel çizgideki bir tık daha hafif ileri alınırsa güzel olur çok az ama

bunun dışında her şey umarım senin için güzel olur merkez güzel fiyatına göre zaten hayırlısı

Teşekkür ederim hocam yorumunuz için, bu süreçte yorumlarınız kıymetli olacaktır. Ergin bey önlere çizgi ve sık arkaya doğru sıklaştırma yapacağız dedi, tabi ki uzaktan attığım için fotoları bana greft sayısından bahsetmedi ama 3-4 bin civarı zaten ekim yaparlar diye düşünüyorum galiba :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Haziran 2025, 15:40:56 »
ovallik ve şekil böyle ama başlangıç noktası onu göremediğim için saçlar uzun ona artık beraber karar verirsiniz
Global Moderator

Joker05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 20 Haziran 2025, 15:51:56 »
ovallik ve şekil böyle ama başlangıç noktası onu göremediğim için saçlar uzun ona artık beraber karar verirsiniz

Teşekkürler hocam belirteceğim Şahin Beye yorumunuzu.
Alttaki foto da şuan gün ışığında çektiğim tepe bölgem. Saç Ekiminden sonra kullanmam gereken takviyeler hakkında tavsiyeniz olurmu?

Joker05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 21 Haziran 2025, 17:13:10 »
Alttaki foto da şuan gün ışığında çektiğim tepe bölgem. Saç Ekiminden sonra kullanmam gereken takviyeler hakkında tavsiyeniz olurmu?
Up

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 21 Haziran 2025, 17:54:26 »

Finasterid + xpecia en etkili ikili
Global Moderator

Joker05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 21 Haziran 2025, 23:37:19 »
Finasterid + xpecia en etkili ikili
Teşekkürler hocam

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 23 Haziran 2025, 11:50:23 »
Sürecinizi bekliyoruz çok zor bir saçınız yok bu yaşta bu saç bence iyi. Güzel bir ekim merkezi tercih etmişsiniz şimdiden saçınıza o takviyeleri kullanın.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Joker05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 23 Haziran 2025, 22:16:38 »
Sürecinizi bekliyoruz çok zor bir saçınız yok bu yaşta bu saç bence iyi. Güzel bir ekim merkezi tercih etmişsiniz şimdiden saçınıza o takviyeleri kullanın.
Teşekkür ederim hocam çarşamba günü Ekim olacak bakalım hayırlısı. Zaten merkez ve bakım önemli saçta diye düşünüyorum.

Joker05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Haziran 2025, 20:54:36 »
Merhaba arkadaşlar. Bugün sabah 8 de saç ekimim için merkeze gittim. Şahin bey karşıladı ve hemen ön çizgi ve tasarımı yaptı. Fotoğraflar merkezden gelince ekleyeceğim. Operasyona geçtiğimizde donör alımı çok rahat geçti, çoğunlukla 2 li ve 3 lü olduğunu söyledi Şahin bey donörlerin.4800 greft alındı. Saçlar beyaz olduğundan dün boyamamı söyledi kendisi boyayıp geldim. Korkan arkadaşlar için söyleyeyim hiç öyle korkulacak bir şey değilmiş hatta yarın olsa bir daha ektiririm dedim:) Donör alımı ve kanal açma işlemi çok kolay geçti.Ekime geçilince işte sıkıntılı yer orası oldu benim için. Rebound lu olduğunu söylediler ekim yani baya uğraştılar yaklaşık 9 saat sürdü toplam operasyon benim sadece hiperaktif birisi olduğum için uzun süre sırt üstü pozisyonda kalmak beni oldukça zorladı ama zorluğuna rağmen her şeygüzeldi.Ekim merkezinde öncelikle Şahin Çelik hocama ve Ergin hocama ve diğer ekipteki arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Sürecimiz başlamış oldu hayırlı olsun:)

Joker05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Haziran 2025, 20:59:12 »
Ön çizgi ve tepe

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 26 Haziran 2025, 00:06:04 »
Hayırlı olsun saçlar kısalınca açıklık çok daha geniş olduğu anlaşılmıştır baya seyrek saçların araları çok güzel bir planlama yapmış ön Çizgin çok güzel alana göre sık 1 Ekim gayet sağlıklı görünüyor temiz güzel kaliteli bir saç ekimi olmuş umarım güzel sonuç alırsın kardeşim hayırlı olsun
Global Moderator

Joker05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 26 Haziran 2025, 00:10:57 »
Hayırlı olsun saçlar kısalınca açıklık çok daha geniş olduğu anlaşılmıştır baya seyrek saçların araları çok güzel bir planlama yapmış ön Çizgin çok güzel alana göre sık 1 Ekim gayet sağlıklı görünüyor temiz güzel kaliteli bir saç ekimi olmuş umarım güzel sonuç alırsın kardeşim hayırlı olsun
Teşekkür ederim hocam evet seyreklik baya varmış ben kendimi inandırmasamda hep kapattığım için :)  İnşallah güzel olur iyi dileklerin için teşekkür ederim

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 26 Haziran 2025, 07:41:44 »
Hadi hayırlı olsun bundan sonra düzenli bakım ve sabır gerekiyor size :) Yılbaşına kadar zaman verin kendinize
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Facebook Twitter Instagram